- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Bugün dinlenirsin artık.......
Ben seve seve uyurum şimdi. sen hiç merak etmeGünaydın
Pazar günü uyuyanlar benim için de uyuyun
Aaaa bonus senin eşin öğretmen mi?
İyiyiz çok şükür canım sağol.Evet canım idarede. Siz nasıl oldunuz daha iyimisin?
Tüh uyumustum göremedim fotoyu ya. Neyse bi dahakine inşallahHepsini ortaya koyup mu atayım
şunlar boş olanlardan bazılarının kapakları. Bi bu kadar daha varbi de dolu olanlar var oğlan dağıtmıştı öyle çekmiştim bi ara
Morlu mavili bişey. Adını Ökkeş koydum
Yatıya matıya kalmak yok herkes evine gitsin bakem yatili misafirden nefret ederimEv sahibi giderse,giderler mi yatıya mı kalırlar acaba
Ben de cok üzülmüştümÇok ağlamıştım ben bu sahnede
Çamaşır katlarken küçük kızım çamaşırlığı kırdı. Sonrası tam bir kaos. Saat 23.30 a kadar da uyumadı. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bunları niye yazdım onu da bilmiyorumAkşam yazacaktım bunu sonra çocuklara daldım unuttum.
Görüyorum,görüyorum çamaşır katlamamış olanlar var
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
@Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Çamaşır katlarken küçük kızım çamaşırlığı kırdı. Sonrası tam bir kaos. Saat 23.30 a kadar da uyumadı. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bunları niye yazdım onu da bilmiyorum
Esimi gonderdim sabah 7den beri ayaktayim zombi gibiSaricivcivcikcik nörüyon saat daha 9 olmadan?
Bonus Sanirim ikimizden baska kimseler yok su an kaldik mi bas basa +misafir üyeler tabi vazgecilmezler
Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?Sabah erkenden ÜTÜ yanlış okumadınız evet ne var
Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem
Oturarak niye yapıyorum çünkü belim ağrıyo ayakta çok durunca dünde biraz ağrıtttım.Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?