Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepsini ortaya koyup mu atayım
şunlar boş olanlardan bazılarının kapakları. Bi bu kadar daha var bi de dolu olanlar var oğlan dağıtmıştı öyle çekmiştim bi ara
Tüh uyumustum göremedim fotoyu ya. Neyse bi dahakine inşallah
Morlu mavili bişey. Adını Ökkeş koydum

Ev sahibi giderse,giderler mi yatıya mı kalırlar acaba
Yatıya matıya kalmak yok herkes evine gitsin bakem yatili misafirden nefret ederim

Çok ağlamıştım ben bu sahnede
Ben de cok üzülmüştüm

Gece ne kadar konusmus gülmüssünüz okurken ben de güldüm
Uykum var ama evi sey götürüyo kalkip önce toplayip sonra bi toz almakla baslasam harika olurdu

Çamaşır katlarken küçük kızım çamaşırlığı kırdı. Sonrası tam bir kaos. Saat 23.30 a kadar da uyumadı. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bunları niye yazdım onu da bilmiyorum

Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem

Kahvaltıdan sonra 1 sezon dizi izliycem inşallah o yüzden yapıyorum
Geç başlayınca geç bitiyor zamanım karışıyor.
Yemeğimde var bi tatlı yaparım belki.

Ütülediğimide giymeden giydi biri

Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem
Oturarak niye yapıyorum çünkü belim ağrıyo ayakta çok durunca dünde biraz ağrıtttım.
Zor oluyo zaten sinir bişey ama daha kötü olmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…