- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Bak şuan bir rahatlama geldiSen yine dogurmussun buyutuyosun en azindan. Ben daha dogurcam buyutcem ooo geliyor gelmekte olan
Öyle tabi annelik işte❤ olsun buyuyunce izlersin rahat rahat ben izleyemezken de sen izlersin
Ben yemek yaparken de oyuncak getiriyor kitap getiriyor o sira da onuda yapmaya çalışıyorum bir de dediğin gibi video çekmeye çalışınca işin içinden çıkılmaz oluyor.. 2 günde 2 koltuk sildim ama nasıl sildim bir sor videosu güzel görünüyor ama çıldırmalık anlar yaşıyoruz o aralardaÇok yorulunca bazen uyuyamıyorum merve yattığım yerde bakıyorum.
Dublaj izliyosam yada türkçe bişey en çok mutfakta yemek yaparken izliyorum.
Sen video falanda çekiyosun ya vaktini alıyodur
Ben seve seve uyurum şimdi. sen hiç merak etme
Yananı görür Allah
Bugünün yarını da var ben de yarın uyurumEline sağlık
Eline sağlık
Günaydın
Günaydınkim o uyuyan hain
Kolay gelsin
Bende ağa
Çünkü neden harika olmasındı
Olur öyle zor günler arada,bugün güzel geçer inşaallah
Tam hedef22 kasım ödevi
Ütü yapmak
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Gecmıs olsun insallah onemlı bırsey yoktur
SağolunGeçmiş olsun reyyancım önemli bişey değildir inş.
Ve hala daha yapıyorSabahın 9 unda işe girişmişler puhhh
Diyecek söz kalmadı artık......Ve hala daha yapıyor
Sağolun
Kadın hastalıklarımiyom kist vs
Trip loadiningDiyecek söz kalmadı artık......
Ne videosu çekiyorsunuzBen yemek yaparken de oyuncak getiriyor kitap getiriyor o sira da onuda yapmaya çalışıyorum bir de dediğin gibi video çekmeye çalışınca işin içinden çıkılmaz oluyor.. 2 günde 2 koltuk sildim ama nasıl sildim bir sor videosu güzel görünüyor ama çıldırmalık anlar yaşıyoruz o aralarda
Ayy bu ödev hiç bana göre degil.prrdr aşmak ve ütü nefret ederimTam hedefteşekkür ederim
Covit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Ütü de bir fikir....Ayy bu ödev hiç bana göre degil.prrdr aşmak ve ütü nefret ederim
Günlük odevleri hep yapıyorum ama bugünkü yapilmazÜtü de bir fikir....
mecbur olunca ütülemiyo musun? ne bu nefretGünlük odevleri hep yapıyorum ama bugünkü yapilmazbaşka yapacak bişey bulayım ben
Zorla yap diyen yok hanımefendi. Yapmazsınız olur biter.Günlük odevleri hep yapıyorum ama bugünkü yapilmazbaşka yapacak bişey bulayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?