Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltıdan sonra 1 sezon dizi izliycem inşallah o yüzden yapıyorum
Geç başlayınca geç bitiyor zamanım karışıyor.
Yemeğimde var bi tatlı yaparım belki.

Ütülediğimide giymeden giydi biri
Ne dizisi izliyosun?
Cok pis gaza geldim ben gidiyorum her yeri pırıl pırıl yapcam en son evi de supurur siler gelirim ögleni bulur insallah gazim cabuk bitmezse

Eline sağlık
Eline sağlık
Günayyyydıııığıııııınn ❤
Mutlu pazarlar ❤

Eki Görüntüle 2725674
Günaydın
Günaydın
Pazar günü uyuyanlar benim için de uyuyun
Günaydın kim o uyuyan hain
Vallaha ben değilim bugün sınav görevim var hazırlanıp çıkacağım Günaydın kızlar
Kolay gelsin
Bende ağa
Çünkü neden harika olmasındı
Çamaşır katlarken küçük kızım çamaşırlığı kırdı. Sonrası tam bir kaos. Saat 23.30 a kadar da uyumadı. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bunları niye yazdım onu da bilmiyorum
Olur öyle zor günler arada,bugün güzel geçer inşaallah

Oturarak niye yapıyorum çünkü belim ağrıyo ayakta çok durunca dünde biraz ağrıtttım.
Zor oluyo zaten sinir bişey ama daha kötü olmamak için.
Allah yardimcin olsun canim bel kötu ya annemden biliyorum
Dikey ütü geliyodu bi ara a101 e mi bi yere belki isine yarar gerci normal utu kadar ayrintili utulemez sanirim o da

Birinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem
Bende decocuk olmasa yatacam ohh netfilx dizileri filmleri ağlatacam ama saat 6 da kalkıyoruz akşam 8-9 anca uyumuş oluyor sonra benim derdim çıkıyor bir dizi anca ya da filmin yarışı ağlanacak haldeyim valla ama sıpa işte gelip öpüyor gülüyor unutuyorsun kendini aklının ucuna ara ara ufacık geliyorsun

Sen yine dogurmussun buyutuyosun en azindan. Ben daha dogurcam buyutcem ooo geliyor gelmekte olan
Öyle tabi annelik işte ❤ olsun buyuyunce izlersin rahat rahat ben izleyemezken de sen izlersin

Çok yorulunca bazen uyuyamıyorum merve yattığım yerde bakıyorum.
Dublaj izliyosam yada türkçe bişey en çok mutfakta yemek yaparken izliyorum.
Sen video falanda çekiyosun ya vaktini alıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…