- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Iyi ki beni görmedim ben yıkadım ama aşmadan yattım şimdi asıcamAkşam yazacaktım bunu sonra çocuklara daldım unuttum.
Görüyorum,görüyorum çamaşır katlamamış olanlar var
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
Ne dizisi izliyosun?Kahvaltıdan sonra 1 sezon dizi izliycem inşallah o yüzden yapıyorum
Geç başlayınca geç bitiyor zamanım karışıyor.
Yemeğimde var bi tatlı yaparım belki.
Ütülediğimide giymeden giydi biri
Eline sağlıkHayırlı geceler kimse kalmamıştır diyordum ama hala uyumayanlar var burda
Uyumadan neler yaptığımı yazayım. Sabah iyi uyandım duş aldım duşakabini temizledim. Yatakları topladım. Sonra girdim mutfağa kahvaltıya poğaça yaptım fırın çslışmışken bir de kek çırptım. Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım sonra kendime gelemedim çok halsizim. Akşam üzeri mutfağa girip yemek yaptım market alışverişini yerleştirdim. 1 makine çamaşır serdim. Kuruyanları katladım yerleştirdim. Oğlumu banyo yaptırdım. Biraz el işi yaptım. Şimdi oğlum uyanmadan uyumak istiyorum
Eline sağlıkNe güzel okuyorum uykum geldi okurken sizleri yahu hem de bi keyiflendim❣
Benim bu günüm gene yoğundu. Orayı topla burayı topla..
Oğlanın odasındaki gardırop monte edildi bugün onla ugrastim sil ovala..
Yarın dizicem kıyafetlerini vs..
Mutfağın toplu şükür, yemeklerin artani dolaba kaldırdım.
Herşey tamam bir ben yorgun bir ben argin..
Günaydın
GünaydınGünaydın
Pazar günü uyuyanlar benim için de uyuyun
Kolay gelsinVallaha ben değilimbugün sınav görevim var hazırlanıp çıkacağım Günaydın kızlar
Bende ağa
Çünkü neden harika olmasındıTüh uyumustum göremedim fotoyu ya. Neyse bi dahakine inşallah
Yatıya matıya kalmak yok herkes evine gitsin bakem yatili misafirden nefret ederim
Ben de cok üzülmüştüm
Gece ne kadar konusmus gülmüssünüzokurken ben de güldüm
Uykum var ama evi sey götürüyo kalkip önce toplayip sonra bi toz almakla baslasam harika olurdu
Olur öyle zor günler arada,bugün güzel geçer inşaallahÇamaşır katlarken küçük kızım çamaşırlığı kırdı. Sonrası tam bir kaos. Saat 23.30 a kadar da uyumadı. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum. Bunları niye yazdım onu da bilmiyorum
Ne dizisi izliyosun?
Cok pis gaza geldim ben gidiyorum her yeri pırıl pırıl yapcam en son evi de supurur siler gelirim ögleni bulur insallah gazim cabuk bitmezse
Allah yardimcin olsun canim bel kötu ya annemden biliyorumOturarak niye yapıyorum çünkü belim ağrıyo ayakta çok durunca dünde biraz ağrıtttım.
Zor oluyo zaten sinir bişey ama daha kötü olmamak için.
Allah yardimcin olsun canim bel kötu ya annemden biliyorum
Dikey ütü geliyodu bi ara a101 e mi bi yere belki isine yarar gerci normal utu kadar ayrintili utulemez sanirim o da
Bende decocuk olmasa yatacam ohh netfilx dizileri filmleri ağlatacam ama saat 6 da kalkıyoruz akşam 8-9 anca uyumuş oluyor sonra benim derdim çıkıyor bir dizi anca ya da filmin yarışı ağlanacak haldeyim valla ama sıpa işte gelip öpüyor gülüyor unutuyorsun kendini aklının ucuna ara ara ufacık geliyorsunBirinci sorum oturarak nasil yapiyosun?
İkinci sorum kargalar bile yemeklerini yemeden sabahin köründe bu ne ask. Valla kendimi 80 yasinda hissediyorum mecbur kalmasam kalkmicam yerimden paso netfiliş izleyip kahve iccem
Umut dünyasıÜstüne basıp çizgi yapmadan olarmı sence
Sen yine dogurmussun buyutuyosun en azindan. Ben daha dogurcam buyutcem ooo geliyor gelmekte olanBende decocuk olmasa yatacam ohh netfilx dizileri filmleri ağlatacam ama saat 6 da kalkıyoruz akşam 8-9 anca uyumuş oluyor sonra benim derdim çıkıyor bir dizi anca ya da filmin yarışı ağlanacak haldeyim valla ama sıpa işte gelip öpüyor gülüyor unutuyorsun kendini aklının ucuna ara ara ufacık geliyorsun
22 kasım ödevi
Ütü yapmak
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
EyvallahYalan mı
Ah nasıl üzüldüm,nasıl bir dram tüh tühKoklamış kadar oldum
Misafirler perişan oldu uykusuzlar baya
Bende decocuk olmasa yatacam ohh netfilx dizileri filmleri ağlatacam ama saat 6 da kalkıyoruz akşam 8-9 anca uyumuş oluyor sonra benim derdim çıkıyor bir dizi anca ya da filmin yarışı ağlanacak haldeyim valla ama sıpa işte gelip öpüyor gülüyor unutuyorsun kendini aklının ucuna ara ara ufacık geliyorsun
Yanlış yazmışım ya bütün dolap içlerini düzeltmek olacak oÖhö
Bon zoton yopmoştom demeyi bekliyodum
Yarısını yaptım 10 parça gerisi sonra inş
Ben gidiyorum hazir ilham gelmisken kacirmayalimöglene kadar evi topluyum siliyim supuruyum toz aliyim tuvalet banyolari siliyim camasirlari katliyim camasir atiyim ütü yapiyim
Yanlış yazmışım ya bütün dolap içlerini düzeltmek olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?