Ödevler zorunlu değil ki bu kadar kızmanıza gerek var mıydı bilemedim sanki baskı uygulandı yapacaksın diyeAyy bu ödev hiç bana göre degil.prrdr aşmak ve ütü nefret ederim
Her ütü yaptigimda bı yerimi yakarim.ogretmenim her sabah tek parça utuketim.ve genelde eşim ütü isini yaparmecbur olunca ütülemiyo musun? ne bu nefret
Ütü işine kızıyorum.butun işleri severek yaparim.odevler her zaman yaparımÖdevler zorunlu değil ki bu kadar kızmanıza gerek var mıydı bilemedim sanki baskı uygulandı yapacaksın diye
Pazarları genelde ütü ödevi olur pazarları uğramayın o zaman kızmayın boştan yereÜtü işine kızıyorum.butun işleri severek yaparim.odevler her zaman yaparım
Youtube kanalım var canım oraya video çekip koyuyorum istersen link veririm bakabilirsinNe videosu çekiyorsunuz
bu ödeve en çok eşim sevinecek çünkü son zamanlarda hiç yapmaz oldum benim zamanım yok deyip deyip ona yaptırıyorum.22 kasım ödevi
Ütü yapmak
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Olur bakarım :)Youtube kanalım var canım oraya video çekip koyuyorum istersen link veririm bakabilirsin
Olur bakarım :)
Ugramam olurPazarları genelde ütü ödevi olur pazarları uğramayın o zaman kızmayın boştan yere
Bugün herkes hızlı başlamış ben hala pinekliyorum
Hay maşallah. Bende kaç gündür mutfağa bakamamıştım. Buzdolabının içini temizledimterliksuu nerde geldi mi
pencereleri içten sildim tozları aldım. bornoz havluları yıkadım. perdelere geçtim.
giderken astigim çamaşırlari katliyom şimdi.
Sen yapmışsındır dün kesin. Durmazsın değilse. Temiz kadınBugün herkes hızlı başlamış ben hala pinekliyorum
Bende... çay demlicem şimdi henüzBugün herkes hızlı başlamış ben hala pinekliyorum
Çamaşır katlicam sadece başka bişi yapmicam zatiisen otur bı zahmet. dün yaptin daha detaylı temizlik
Yaptım ama yapan birilerini görünce canım çekiyoSen yapmışsındır dün kesin. Durmazsın değilse. Temiz kadın
Ben de kahve yapam kendime gelemBende... çay demlicem şimdi henüz
Kahvaltısız mıBen de kahve yapam kendime gelem
Mısır gevreği hüplettimKahvaltısız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?