Düzenli Evimiz & Hayatımız

usul ve adap diye bişey var. tepkiniz kendinize veya başka şeye olabilir. ama emek verilen bı yerde, emek veren insana, gözüne sokar gibi yazmanız hiç hoş değil.

tepki almanız da normal destek ve motivasyon için kurulmuş bı topikte moralleri motivasyonu aşağı çekmeyin siz de.

ben yaptığınızı hoş bulmadım. evine misafirliğe gittiğiniz kişiye ıyyy nefret ederim x yemekten ben dolaptan başka bişey çıkartıp yiyim mi diyosunuz.
üslup önemli, burda herkes bayıldığı işi yapmıyo. yani dediğiniz gibi saygıdan bahsedip saygısızlık yapıp tahammülsüz diye bunca insana etiket vurmanız gösteriyo herşeyi.

Yine belirtiyorum burda sadeca ama sadece ütü işinden nefret ediyorum siz bunu kisisellestrdiniz.ve direk laf sokmaklara kadar gittiniz.ayrica verdiğiniz örnekte çok saçma misafirlikte yok onu yemem nefret ederim ne alaka.konu saptiriyosunuz.amaciniz nedir anlamış değilim

Bende sevmem ütü yaklaşık 2 senedir yapmıyorum. Ama tepki vermedim. İyi ya da kötü bir şey söylemedim.nego da zaten ille yazdığım şeyler yapılacak yapmayanın kellesini uçururum demiyor sonuçta. Burası bir sayfa birbirimizş motive ediyoruz ve faydasını da görüyoruz. Gelip kırıcı bir üslup ile yazılırsa böyle tepki toplarsınız. Sonuçta sizi tanımıyoruz belki de şaka yaptın ama bilemeyiz. Ayrıca yaptığınız şey gibi diyet topiklerşne katılıp ben diyet yapmam diye diretmek huzursuzluk çıkarmak gibi.

örnegi üslubunuzu belirtmek için verdim. sonuçta topik sahibi her gün ödev veriyo motive ediyo. burda sohbet düzen temizlik için paylaşım yapılıyo.

her gün bir sürü insana etiket yapıyo. size göre normal gelen şey topik sahibinin kalbini kirabilir. çünkü karşılıksız bı emek var ortada. siz belki dediğiniz gibi temiz bı niyetle yaptınız ama bunu herkes hoş karşılayamaz.

umarım anlatabilmisimdir. sizinle kimsenin burda kişisel bı meselesi yok. ama bu tarz yaklaşımlar insanı yıpratıyo bu yüzden bu kadar tepki aldınız

Hiç alakası yok.verdiginuz örnek çok saçma yok diyet yok misafirlik yemekten nefret ederim gibi örnekler veriliyor.nasil anlamak istiyorsanız öyle anlayin.yok konu baltalamak falan acayip saçma yere çekiyorsunuz şuan derdiniz nedir anlamadım zerre kötülük yok kalbimde sadece nefret ederim utuden.bu kadar basit ama sizlerin amacı farklı belli

Selammm

Acik konuşayım ben ihtiyaç olmadığı sürece ütü yapmam.

Bi ara çok sarmıştım çorap dahi ütülerdim elektrik faturası çok gelince eşimle kavgaya tutustuk

"Bundan sonra sadece ihtiyaç oldugunda ütülersin o kadar , herşeyi ütülemeye gerek yok. Hastalık yaptın iyice" demişti.

Ben de bıraktım.
Bir şey giyecek mesela gömlek vs ütüle der hemen ütülerim. Zaten iş kıyafeti belli, spor mağazasında calisiyor; pek de kırışacak şeyler giymiyor. E ben de evdeyim , ev kıyafetini neden utuleyim; keza çocuklar da evde hiç gerek yok diyorum.

Amaaa bir istisna var ki bu ödevi yapmama sebebi olacak ; balkon perdesi yikanmisti onu ütülemeden asamam iste

Ben de onu ütüler ödevi yapmış olurum napim:)

Evle pek ugrasmicam, oglusumun gardirobuna kıyafetlerini yerlestiricem sadece. Bugün film falan izlemeyi düşünüyorum. Evim baya temiz.

Kizlar bana yardim edin toparlayamiyorum daha once de yazdim kis temizligimi ilkkez kendim yapacam yapmak zorunda kaldim daha dogrusu dolaplarin iclerini silmistim mutfak dolabinin icini de sildim oturma odasindaki koltuklari da sildim simdi salon duvar koltuk masa sandalyesi perde cam kalirofer petegi yer isin icinden cikamiyorum nasil yapayim sinirlerimi bozuldu agliyorum resmen evin duzenini bi oturtsaydim yardim edin bana

Normalde gayet sakin bir insanımdır ama bu kadar anlamamak için direten birinin karşısında kalamıyorum. Amacımız ne olabilir mesela?

Gene üstümdeki üşengeclikten kurtulamadım. Sabah 6 da kalktım zaten kalkıyorum da. Önceden uyuyordum. Şimdi namazdan sonra uyumuyorum. Dizi izliyorum ya. Bugün 11 e kadar dizi izledim. Erken uyanmanın hiç avantajını görmiyorum.
Kahvaltı hazırladım topladım.
Bulaşıkları yıkadım. Makinadakileri yerlerine dizdim.
Çamaşırı makineye attım daha bitmedi.
Yatak odası ve koridora villada yaptım ve balkonu yıkadım.

Bundan sonra yapacaklarım
Pazara gitmek
Yemek hazırlamak
Mutfagı düzenli tutmak
Camaşır asmak
Utu yapmak
Klavye calışmak

Maaşallah bonusum hayalimdeki işler

Nego arkadaşın yardıma ihtiyacı var

Canim sen neden sinirini bozuyosun ki. Bırak istedikleri kadar begenmedim atsinlar onlar öyle diye noldu bizim enerjimiz mi düştü üzüntüden is mi yapamadik sanki.
Yaptigi her davranis kisinin kendisine aittir görme bile

Şimdi yaptıklarımı bastan yazayim akşam yeni isler yapip tekrar eklicem yeniden yazcam

Toz aldim
Tuvaletleri temizledim
Evi supürdüm
Mutfağı toparlayip temizledim
Bulasik makinesini bosaltip yeniden yerlestirdim
Camasir yikadim astim
Kusumun kafesini yikadim
Mutfaktaki caydanliklari falan cifledim.

Şimdi 2 3 saat dinlenicem. Öğleden sonra;
Spor yapcam
Ütülük giysi var mi bi bakmam lazim
Belki yemeğe ekleme yaparim
Camasirlari katlicam
Kitap kuran okucam
Soru cözcem.

Arkadaşım tabii ki kötülük yoktur içinde kızgın emoji yanlış anlaşıldı sadece... bu arada benim de perde asmak, ütü yapmak bir de nevresim takmak en nefret ettiğim üç ev işi ki ütü bir numara.
Ama napalım pazartesiye lazım olur diye negoo genelde pazarları ütü ödevi verir yspmazsın olur biter mesela maraton yapıyor arkadaşlar ona katılabilirsin. Belli saatlerde yaptığınız işleri yazarsınız. Bu sayfa insanın kendini düzene sokmasında çok faydalı çooook

Bu sayfayı arada girerim özelikle odevlere bakar yapardım bazen hiç aklıma gelmeyen şeyler olurdu.ev hanımı değilim maratona giremem hafta da iki kez dip köşe temizlik yaparım.ama utu ve perde asmaktan nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…