- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hay maşallah. Bende kaç gündür mutfağa bakamamıştım. Buzdolabının içini temizledimmutfağı yapıyorum şimdi. Çamaşır attım makinaya. Bulaşık makinasını da çalıştırdım
Çamaşır katlicam sadece başka bişi yapmicam zatii
Soğuk olunca içeriye kaçtım şimdi. Tamam olur beraber yapalımmutfağa da gircem reyyanim:) eşim uyurken oğlan ayağıma dolannasin diye saçma sapan bı düzende gidiyorum
mutfağı beraber yapsak güzel olurdu
Soğuk olunca içeriye kaçtım şimdi. Tamam olur beraber yapalım
Ayy bu ödev hiç bana göre degil.prrdr aşmak ve ütü nefret ederim
Günaydınnnn
GünaydınTam hedefteşekkür ederim
Ya hu silah zoruyla mı yaptırıyorum.Özellikle mi yapıyorsunuz böyle zırt pırt bir gerilim sıkıntı sayfada.Amaç ne????Günlük odevleri hep yapıyorum ama bugünkü yapilmazbaşka yapacak bişey bulayım ben
Kızgın emoji ne alaka bugünkü yapılmaz falan? Sevmiyosanız sevmeyin napalım?Ayy bu ödev hiç bana göre degil.prrdr aşmak ve ütü nefret ederim
Negatiflik yaymaya geliyo heraldeYa hu silah zoruyla mı yaptırıyorum.Özellikle mi yapıyorsunuz böyle zırt pırt bir gerilim sıkıntı sayfada.Amaç ne????
Hayata pozitif bakmakta bir meziyetbu ödeve en çok eşim sevinecek çünkü son zamanlarda hiç yapmaz oldum benim zamanım yok deyip deyip ona yaptırıyorum.
Bugün ben yapım de sevinsin garibim
Çocuk olunca anca hayalde kalır benimki gibi ev sanki zatenhayalimdeki ev
Çocuk olunca anca hayalde kalır benimki gibi ev sanki zaten
Ya var benim tanıdığım çocukla evi mükemmel temiz ama çocuk oyuncağı sadece kendi odasında oynayabiliyo birini oynarken ikinciyi çıkaramıyo filan. Böyle olacaksa temiz de olmayıversin zatiyok ya kimi çocukla da muhteşem şeyler yapıyo pawim:)
benimki çocuktan bağımsız elbet etkisi var ama çocuğu hirpalamamak için göz ardı ediyorum çoğu şeyi:)
Yetti artık,bu kaçıncı ödev konusu.Yok gelip beğenmedim atanlar,sayfayı takip edip edip birden sorun çıkarmak için yazanlar.Ben mecbur muyum her seferinde anlayışlı olmaya,alttan almaya.Sabrediyorum kalp kırmıyım diye ama yok zorluyorlar.Negatiflik yaymaya geliyo heralde
Ya var benim tanıdığım çocukla evi mükemmel temiz ama çocuk oyuncağı sadece kendi odasında oynayabiliyo birini oynarken ikinciyi çıkaramıyo filan. Böyle olacaksa temiz de olmayıversin zati
Öyle şey mi olur canım gelene güzel görünecek diye çocuk çocukluk yapamayacak valla ben hep diyorum temiz olsun dağınık olması önemli değil çocuk var bu ev onunda sadece bize ait değilYa var benim tanıdığım çocukla evi mükemmel temiz ama çocuk oyuncağı sadece kendi odasında oynayabiliyo birini oynarken ikinciyi çıkaramıyo filan. Böyle olacaksa temiz de olmayıversin zati
Kızgın emoji ne alaka bugünkü yapılmaz falan? Sevmiyosanız sevmeyin napalım?
Kaç kişiyiz burda çocukmuyuz herkesin nabzına göre şerbetmi verelim?
Bu ne tepki ya anlamış değilim kendi fikrimi söyledim utu işinden nefret ederim.bunu söylemek sucmu elestru olarak mı algiladiniz.kizgin emoji kendi duygum suze yapilmis birşey yok asla negatif biri değilim.negatif olan sizlersiniz tahamulsüzsunuz ayrıca.insanlar beğenmeye bilir hoslanmya bilir hatta benim gibi ütü işinden nefret edebilir.siz saygı duymak zorundasınız.yok saygı duymam diyorsanız herkese açık yapmayın sayfanizi olur biter.Yetti artık,bu kaçıncı ödev konusu.Yok gelip beğenmedim atanlar,sayfayı takip edip edip birden sorun çıkarmak için yazanlar.Ben mecbur muyum her seferinde anlayışlı olmaya,alttan almaya.Sabrediyorum kalp kırmıyım diye ama yok zorluyorlar.
Özellikle yapanlar olduğunu da gayet iyi biliyorum.
Sanki maaşlı elemanım burda.
Sorun çıkarana sayfaya engel koyuyorum yazıp da huzur kaçırmasın diye,yasak deniyor.Cevap veriyorsun polemik oluyar ban yiyorum,bu nasıl iş? Herkes ağzına geleni yazınca sorun yok,cevap verince var.
Konuyu kapattırırsam huzura ereceklar,muadil kopyala yapıştır sayfa çok,beni beğenmeyen gidebilir oraya.
Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Çünkü iyi şeyler bazılarının kursağına oturuyor!!
Aslında kimse cevap vermese öyle şeylere yazar geçer o da onun tavrı boşver sıkma canını kimse kimseye zorla kal oku yaz demiyor isteyen kalır isteyen gider güzel canini sıkma görmemezlikten gel ve hepimizde görmemezlikten gelelim benceYetti artık,bu kaçıncı ödev konusu.Yok gelip beğenmedim atanlar,sayfayı takip edip edip birden sorun çıkarmak için yazanlar.Ben mecbur muyum her seferinde anlayışlı olmaya,alttan almaya.Sabrediyorum kalp kırmıyım diye ama yok zorluyorlar.
Özellikle yapanlar olduğunu da gayet iyi biliyorum.
Sanki maaşlı elemanım burda.
Sorun çıkarana sayfaya engel koyuyorum yazıp da huzur kaçırmasın diye,yasak deniyor.Cevap veriyorsun polemik oluyar ban yiyorum,bu nasıl iş? Herkes ağzına geleni yazınca sorun yok,cevap verince var.
Konuyu kapattırırsam huzura ereceklar,muadil kopyala yapıştır sayfa çok,beni beğenmeyen gidebilir oraya.
Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Çünkü iyi şeyler bazılarının kursağına oturuyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?