Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hay maşallah. Bende kaç gündür mutfağa bakamamıştım. Buzdolabının içini temizledim mutfağı yapıyorum şimdi. Çamaşır attım makinaya. Bulaşık makinasını da çalıştırdım

mutfağa da gircem reyyanim:) eşim uyurken oğlan ayağıma dolannasin diye saçma sapan bı düzende gidiyorum

mutfağı beraber yapsak güzel olurdu

Soğuk olunca içeriye kaçtım şimdi. Tamam olur beraber yapalım

sen beni bekleme reyyanim:) eşim uyuyum dedi. o kalkıp çocuğa bakarken girebilirim ben oraya.

az önce eline şapka almış saksıdaki toprağı şapkaya doldurmuş yere saçtı

Evin komple tozunu aldim
Tuvalet banyolari temizledim
Mutfagi topladim ocagi söktüm sildim taktim
Caydanlik falan cifledim telledim
Camasir suyu koktum

5 dk dinlendim simdi kusumun kafesini temizleyip evi süpürcem. Sonra da oturup camasir katliyip yeni camasirlari ascam sonra ağa da benim paşa da benim

Ha bide sporumu yapcam

Çay demlendi pattisli yumurta yapıyorum

10 parça ÜTÜ yapıldı sabahın nurunda
Mutfak camı silindi
Banyo tuvalet havalandırmaları silindi
Kurutucunun üstü ve banyo dolaplarının üstü silindi.
Yataklar toplandı toz alındı aynalar silindi.
Klozetler çamaşır sulandı.

Çocuk olunca anca hayalde kalır benimki gibi ev sanki zaten

yok ya kimi çocukla da muhteşem şeyler yapıyo pawim:)

benimki çocuktan bağımsız elbet etkisi var ama çocuğu hirpalamamak için göz ardı ediyorum çoğu şeyi:)

yok ya kimi çocukla da muhteşem şeyler yapıyo pawim:)

benimki çocuktan bağımsız elbet etkisi var ama çocuğu hirpalamamak için göz ardı ediyorum çoğu şeyi:)
Ya var benim tanıdığım çocukla evi mükemmel temiz ama çocuk oyuncağı sadece kendi odasında oynayabiliyo birini oynarken ikinciyi çıkaramıyo filan. Böyle olacaksa temiz de olmayıversin zati

Negatiflik yaymaya geliyo heralde
Yetti artık,bu kaçıncı ödev konusu.Yok gelip beğenmedim atanlar,sayfayı takip edip edip birden sorun çıkarmak için yazanlar.Ben mecbur muyum her seferinde anlayışlı olmaya,alttan almaya.Sabrediyorum kalp kırmıyım diye ama yok zorluyorlar.
Özellikle yapanlar olduğunu da gayet iyi biliyorum.
Sanki maaşlı elemanım burda.
Sorun çıkarana sayfaya engel koyuyorum yazıp da huzur kaçırmasın diye,yasak deniyor.Cevap veriyorsun polemik oluyar ban yiyorum,bu nasıl iş? Herkes ağzına geleni yazınca sorun yok,cevap verince var.
Konuyu kapattırırsam huzura ereceklar,muadil kopyala yapıştır sayfa çok,beni beğenmeyen gidebilir oraya.
Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.Çünkü iyi şeyler bazılarının kursağına oturuyor!!

Ya var benim tanıdığım çocukla evi mükemmel temiz ama çocuk oyuncağı sadece kendi odasında oynayabiliyo birini oynarken ikinciyi çıkaramıyo filan. Böyle olacaksa temiz de olmayıversin zati

benimki aşırı yaramaz benim bişey yaptığımı görsün direk yaramazlık yapıyo pawim. ilgiyi vaktin başka bişeye ayrıldığını görsün tamam aşırı inatçı olduğu için üzerine gitmiyoruz. kreşin psikologu kazanamayacagin savaşa girmeyin çocukla dedi. inat genetikmis. benim oğlanda epeyce inatçı. bişey desem bişey yapsam sonuç alamam. aldığım sonuç anca çocuğun karakterini kötü etkiler

Öyle şey mi olur canım gelene güzel görünecek diye çocuk çocukluk yapamayacak valla ben hep diyorum temiz olsun dağınık olması önemli değil çocuk var bu ev onunda sadece bize ait değil

Kızgın emoji ne alaka bugünkü yapılmaz falan? Sevmiyosanız sevmeyin napalım?
Kaç kişiyiz burda çocukmuyuz herkesin nabzına göre şerbetmi verelim?
Bu ne tepki ya anlamış değilim kendi fikrimi söyledim utu işinden nefret ederim.bunu söylemek sucmu elestru olarak mı algiladiniz.kizgin emoji kendi duygum suze yapilmis birşey yok asla negatif biri değilim.negatif olan sizlersiniz tahamulsüzsunuz ayrıca.insanlar beğenmeye bilir hoslanmya bilir hatta benim gibi ütü işinden nefret edebilir.siz saygı duymak zorundasınız.yok saygı duymam diyorsanız herkese açık yapmayın sayfanizi olur biter.

Aslında kimse cevap vermese öyle şeylere yazar geçer o da onun tavrı boşver sıkma canını kimse kimseye zorla kal oku yaz demiyor isteyen kalır isteyen gider güzel canini sıkma görmemezlikten gel ve hepimizde görmemezlikten gelelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…