- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Ben daha pinekliyorum. Havadan herhalde keyfim yok bugünKahvaltı yaparken geçmişe bakayım şimdi
Aaaaa ben 1. sayfayı tam okumamışım. 4. Maddeden hiç haberim yoktuKurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde nile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Hayırlı sabahlar sanada sabahtandir elime telefonu alamadım hep bir koşturmaca bugün dedim keşke çocuğa biri baksa 24 saat yatsam kitap okusam dinlensem bazen herşeyden uzaklaşmak istiyorum bugünde onlardan biri ama enerjimi yükseltecek tüm insanlar burada çalışın çalıştırınHayırlı sabahlar
Canlı dersler başladı bugün.
Tabi ki evim toplu şu an
Ödevleri artık özel mesaj grubunda yazıcam,sayfaya yazmıycam. Oradan takip daha kolay olur.
Etiket listesine de bugünden itibaren herkesi almıycam.Önce güven duyayım değil mi ama
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Beni kim alacak.
Ayy simdi ben de benim gibi deliyle kim takilmak ister yazcaktimayni seyi simdi dedim.
Dün yürüdün mü bakimHangi şanslı beni alacak
YürüdümDün yürüdün mü bakim
İyi geldi mi bariYürüdüm
Benim gibi takimin ortalamasini düşüren tembel biri varsa gelsin ortalamyi asagi cekmeye devam edelim
Evet paw vallahi iyi geldi.İyi geldi mi bari
Sakin ol,ağlayacak ne var.Yaparsın, hepsini birden düşünüp de kendini bunaltma.Nereler kaldı yaz da bir liste yapalım beraberKizlar bana yardim edin toparlayamiyorum daha once de yazdim kis temizligimi ilkkez kendim yapacam yapmak zorunda kaldim daha dogrusu dolaplarin iclerini silmistim mutfak dolabinin icini de sildim oturma odasindaki koltuklari da sildim simdi salon duvar koltuk masa sandalyesi perde cam kalirofer petegi yer isin icinden cikamiyorum nasil yapayim sinirlerimi bozuldu agliyorum resmen evin duzenini bi oturtsaydim yardim edin bana
Çok sevindimEvet paw vallahi iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?