Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar
Canlı dersler başladı bugün.
Tabi ki evim toplu şu an
Ödevleri artık özel mesaj grubunda yazıcam,sayfaya yazmıycam. Oradan takip daha kolay olur.
Etiket listesine de bugünden itibaren herkesi almıycam.Önce güven duyayım değil mi ama

Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya

Günaydın çiçeğim

Bugünlerde çok aktif olamam,kendime zaman ayırmak istiyorum.Ertelediğim şeyler var,onları tamamlamak istiyorum Allahın izniyle
Maşallah sana negocum valla bende uzun zamandır yaptıklarımı yazamiyorum çok yoğunum misafirim çok geliyor gorumceler hergun bizde akşamdan akşama anca oturabiliyorum onda da çay Di ikramdi biraz elisi anca yapıyorum dün bütün gün oğlana oda baktık genç odası siparişi verdik 1 ay sürermiş gelmesi artık salonda oturacağız evde baya değişiklik yapıyoruz Allah yardımcımiz olsun

Sizin yine sabahtan mı? Bizim öğleden sonra hepsi

Kurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu

Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…