- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben varim ben ben benBana pasaklı bir kukuni lazım benim gibi olacak
Seni seçtim civcivsuBen varim ben ben bencivcivsu
Civcivsuyu bekliyorum vallahi negom. Şimdi bensiz iş yapamaz neyim diyeGörüyorum görüyorum hala pinekliyorsun
Sinsiler kazanıyor bu hayatta,kazanmak için doğru yoldasınsen benden önce başlamışsındir diye sinsice yaptım
Beni al beniiiiKura mı çeksek ya ben hepinizi almak istiyorum
Herkes tembelse bunca işi kim yapıyooorrBeni al beniiiibenim gibi tembeli ancak sen paklarsın
Yerimizden kalkarakBenim cnm hoc bisey yapmak istemiyor nasıl motive oluyorsunuzyerimden kalkmak istemiyorum
Yazıyorum hemennnKurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Tamam motivemsin sen benim her alanda zatenHerkes tembelse bunca işi kim yapıyooorralayım tabiisi
Senin kv de tam araştırmalık zatenBenimki de telefonda babana soruyum(kendi kocasi) musaitse size oturmaya gelelim diyoev sanki kendilerinin bana musait misin diye soran yok en cici benim kv
Bizimki de sabahın köründe
Nasıl evi bal dök yala yapmazsın,vurdum seniBen bugün oğlanın dolabını yerleştirmekten başka bisey yapmadım.
Vurun benu
Evim temiz.
Ha perdem utulendi.
Astım .
Yemegim tamam
Islak kek yapıyorum.
Biraz da dinlenmem lazım.
Kiiiim ne alakası var canım
Nego 18.10 da mutfağım toplandı madalya ve çiçeğimi bekliyorum. Bugün aldım aldım yarın 6 da eve geleceğim için o iş yaş bi daha.....
Bende kızıyorum amaAnka sen de bendensin eşim de çok kızıyor yemek yaparken mutfağı çok kirletiyormuşum iş yaparken bi taraftan temizlicekmişim.....bitirince temizliyorum ona da tahammülsüz....
Yav buldun yemek yapan kadını bi de yemek yapımı bitmeden temizlemesini bekliyorsun
Ama ne güzel menü öyle o. O menü bende olsun mutfak dağınık olsun nolcak ki toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?