Kime varim bilemedim gi. Sana da varım olmazsa
Sizden bi saat önde ama öğlen olmak üzerekipris da sabah mı kasabın karısı
günaydın
Benim tüm tavanlarım böyle. Ay yok daha neler bunlar temizleniyor mu ki.Bence seç iyi gelir sana
Ya nickini civcivsu yapsana
Sen mi tembelsin
Olur:)
Az çok demeden yazın lütfen
Bugün çocuk odasını yap o zaman,oda oda gitmek zaten güzel oluyor
Hiç böyle tavanım olmadı
Günaydın balımGünaydın
saç kurutma makinesi tutuyorum ben çıkan çıkıyor kalan kalıyor çok da bi zararı yok bana yaEki Görüntüle 2726491
Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.
Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
İtiraf edeyim var ama temizlemedim geçen gözüme takıldıBenim tüm tavanlarım böyle. Ay yok daha neler bunlar temizleniyor mu ki.
havali- gerçekten temizlemeyi düşünüyor musun
Günaydın badem gözlümGünaydın balım
Anaaaa kurtarın beniii kafama vura vura kaçırıyorlar ya beni gıııııAnka sen benim kaderimsin benim olmalısın
YapmıyorumEki Görüntüle 2726491
Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.
Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
Tövbe estağfurullahsaç kurutma makinesi tutuyorum ben çıkan çıkıyor kalan kalıyor çok da bi zararı yok bana ya
Tek değilimYapmıyorum
Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.Nego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Selam , ben bu grubu dışardan izliyorum. Henüz aranıza katılmaya cesaretim yok. Ama kendimden daha tembel bir insan tanımadım. Ev işini hiç sevmiyorum ama dağınık ve pis ortamda da depresyondan çıkamıyorum.Ben cok tembelim. Ama tembelliği yenme sanatı diye bir sey var. Hergün seanslarına katılıp bir video izliyorum
Kurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Yani gercekten temizleniyorİtiraf edeyim var ama temizlemedim geçen gözüme takıldınasıl temizlenir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?