Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence seç iyi gelir sana

Ya nickini civcivsu yapsana

Sen mi tembelsin

Olur:)

Az çok demeden yazın lütfen

Bugün çocuk odasını yap o zaman,oda oda gitmek zaten güzel oluyor

Hiç böyle tavanım olmadı
Benim tüm tavanlarım böyle. Ay yok daha neler bunlar temizleniyor mu ki.
havali- gerçekten temizlemeyi düşünüyor musun

Kızlar birsey sorucam çay kaşıklarım çay rengi oldu neden böyle oldu anlamadım ama onları nasıl eski rengine getiricem. Aldığım markayı aradım faturayla yollayın biz temizleyip kalite kontrol yapalım dediler ama üşeniyorum. Kendim parlatamaz mıyım

Nego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.
Duvar silmek için tablet moplar var çok iyi

Ben cok tembelim. Ama tembelliği yenme sanatı diye bir sey var. Hergün seanslarına katılıp bir video izliyorum
Selam , ben bu grubu dışardan izliyorum. Henüz aranıza katılmaya cesaretim yok. Ama kendimden daha tembel bir insan tanımadım. Ev işini hiç sevmiyorum ama dağınık ve pis ortamda da depresyondan çıkamıyorum.

Yukarda bahsettiğiniz seanslar nerde nasıl acaba?

Bir de ilk sayfadaki kurallara harfiyyen uymak mı gerekiyor. Sayfanın Şuan ki formatı nasıl? Buraya katılmak için ne yapmam lazım?

Çok soru sordum farkındayım, okuyan arkadaşlar bir yol gösterirseniz sevinirim

Aktif Lora yi alıyorum alan olmadıysa o da isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…