Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yeni katıldım ya arkadaşımı az seçseniz olur mu :) pek tanışmadım kimseyle

Yaa ben utanıyorum yazmaya çünkü çok az iş yapıyorum az biraz tembel ve pasaklı bir insanım galiba

Sakin ol,ağlayacak ne var.Yaparsın, hepsini birden düşünüp de kendini bunaltma.Nereler kaldı yaz da bir liste yapalım beraber
Cocuk odasi duvar kapi pencere kalirofer yer oturma odasi ayni sekilde yatak odasi duvar kapi cam yer ara hol duvar yer banyo tuvalet en sona yerleri silmeyi dusundum salonla mutfak bitti sadece yerini silmedim

Ben daha pinekliyorum. Havadan herhalde keyfim yok bugün
Burda hava güneşli harika bir gün mis
Bende dizi izliyorum ama mutfak da iş yaparken telefondan açıyorum,sende öyle yapabilirsin,yemek yaparken falan
Günaydiin
Nego dünden beri yoksun nerdesin
Kafa dinliyordum
Korona var gelmeyin de sen onları
Sizin yine sabahtan mı? Bizim öğleden sonra hepsi
Evet, sabah iyi oluyor ya

Bence seç iyi gelir sana
Ben varim ben ben ben civcivsu
Ya nickini civcivsu yapsana
Beni al beniiiibenim gibi tembeli ancak sen paklarsın
Sen mi tembelsin
Ben yeni katıldım ya arkadaşımı az seçseniz olur mu :) pek tanışmadım kimseyle
Olur:)
Yaa ben utanıyorum yazmaya çünkü çok az iş yapıyorum az biraz tembel ve pasaklı bir insanım galiba

Az çok demeden yazın lütfen
Cocuk odasi duvar kapi pencere kalirofer yer oturma odasi ayni sekilde yatak odasi duvar kapi cam yer ara hol duvar yer banyo tuvalet en sona yerleri silmeyi dusundum salonla mutfak bitti sadece yerini silmedim
Bugün çocuk odasını yap o zaman,oda oda gitmek zaten güzel oluyor
Arada ödevlere bakıp bakıp bir heves geliyordu

Eki Görüntüle 2726491

Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.

Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
Hiç böyle tavanım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…