Ben yeni katıldım ya arkadaşımı az seçseniz olur mu :) pek tanışmadım kimseyleKurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
Z zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Yaa ben utanıyorum yazmaya çünkü çok az iş yapıyorumKurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
Z zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Ben cok tembelim. Ama tembelliği yenme sanatı diye bir sey var. Hergün seanslarına katılıp bir video izliyorumBenim gibi takimin ortalamasini düşüren tembel biri varsa gelsin ortalamyi asagi cekmeye devam edelim
Cocuk odasi duvar kapi pencere kalirofer yer oturma odasi ayni sekilde yatak odasi duvar kapi cam yer ara hol duvar yer banyo tuvalet en sona yerleri silmeyi dusundum salonla mutfak bitti sadece yerini silmedimSakin ol,ağlayacak ne var.Yaparsın, hepsini birden düşünüp de kendini bunaltma.Nereler kaldı yaz da bir liste yapalım beraber
Ay ben daha kendime gelememişim millet işe koyulmuş kahvaltı edenler bile var aboooGrubun çalışkanlarına gelsin
Şarkıyla yaşıtız
Burda hava güneşli harika bir gün misBen daha pinekliyorum. Havadan herhalde keyfim yok bugün
Bende dizi izliyorum ama mutfak da iş yaparken telefondan açıyorum,sende öyle yapabilirsin,yemek yaparken falanGene üstümdeki üşengeclikten kurtulamadım. Sabah 6 da kalktım zaten kalkıyorum da. Önceden uyuyordum. Şimdi namazdan sonra uyumuyorum. Dizi izliyorum ya. Bugün 11 e kadar dizi izledim. Erken uyanmanın hiç avantajını görmiyorum.
Kahvaltı hazırladım topladım.
Bulaşıkları yıkadım. Makinadakileri yerlerine dizdim.
Çamaşırı makineye attım daha bitmedi.
Yatak odası ve koridora villada yaptım ve balkonu yıkadım.
Bundan sonra yapacaklarım
Pazara gitmek
Yemek hazırlamak
Mutfagı düzenli tutmak
Camaşır asmak
Utu yapmak
Klavye calışmak
Kafa dinliyordum
Korona var gelmeyin de sen onlarıMaşallah sana negocum valla bende uzun zamandır yaptıklarımı yazamiyorum çok yoğunum misafirim çok geliyor gorumceler hergun bizde akşamdan akşama anca oturabiliyorum onda da çay Di ikramdi biraz elisi anca yapıyorum dün bütün gün oğlana oda baktık genç odası siparişi verdik 1 ay sürermiş gelmesi artık salonda oturacağız evde baya değişiklik yapıyoruz Allah yardımcımiz olsun
Evet, sabah iyi oluyor yaSizin yine sabahtan mı? Bizim öğleden sonra hepsi
Sinsiler kazanıyor bu hayatta,kazanmak için doğru yoldasın
Hiç böyle güzel tavanım olmadıEki Görüntüle 2726491
Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.
Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
Güzelliğini napim elimde olsa söker atarım pislik yuvası resmenHiç böyle güzel tavanım olmadı
Bence seç iyi gelir sanaAaaaa ben 1. sayfayı tam okumamışım. 4. Maddeden hiç haberim yoktu
badi seçeceğiz yani badi badi yürüyeceğizay benimki fıtık olmasın yazık kız böyle her gün kim denk gelirse onla takılayım ben olmaz mı her gün her gün çekilmem ben
Ya nickini civcivsu yapsanaBen varim ben ben bencivcivsu
Sen mi tembelsinBeni al beniiiibenim gibi tembeli ancak sen paklarsın
Olur:)Ben yeni katıldım ya arkadaşımı az seçseniz olur mu :) pek tanışmadım kimseyle
Yaa ben utanıyorum yazmaya çünkü çok az iş yapıyorumaz biraz tembel ve pasaklı bir insanım galiba
Bugün çocuk odasını yap o zaman,oda oda gitmek zaten güzel oluyorCocuk odasi duvar kapi pencere kalirofer yer oturma odasi ayni sekilde yatak odasi duvar kapi cam yer ara hol duvar yer banyo tuvalet en sona yerleri silmeyi dusundum salonla mutfak bitti sadece yerini silmedim
Arada ödevlere bakıp bakıp bir heves geliyordu
Hiç böyle tavanım olmadıEki Görüntüle 2726491
Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.
Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?