Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mevburlar.
Duvar silmek için tablet moplar var çok iyi
Onlar buna iş olarak bakıyorlar ve konsantre olarak çalışıyolar bizler kafa dağınık onu yapsam bunu yapsam diye yapıyoruz o sıra çoçuk bir şey ister yemek yapmak zorundasın bir sürü şey araya giriyor

Bugün ki yaptıklarım:
Bulaşık makinaya dizildi tezgah temizliği bitti.
cocuklarla etkinlik yaptık bunları geçiyorum.

Yapacaklarım:

*Evi süpürmek
*tv ve ünitesini silmek
*çamaşır makinasina çamaşır atmak
* 2 sayfa Kuran-ı Kerim ve meali okumak.
*İbadet etmek.

*Kendime cilt bakımı yapmak.

İnşallah yapabilirim

Hikmet anıl öztekinin sayfasına bakarsanız. Kısım kısım videolar var. Tembelliği yenme sanatı ile ilgili dinleyebilirsiniz.
Sayfada da aktif olmanızı öneririm bende yalnızken hiçbir iş yapmıyordum

Hikmet anıl öztekinin sayfasına bakarsanız. Kısım kısım videolar var. Tembelliği yenme sanatı ile ilgili dinleyebilirsiniz.
Sayfada da aktif olmanızı öneririm bende yalnızken hiçbir iş yapmıyordum
Teşekkür ederim hemen bakayım videolarına.

Aktif Lora
Benim arkadaşım sen olur musun
tabiiisi
Aktif Lora yi alıyorum alan olmadıysa o da isterse
al beni bende seni aldim gitti
sey yaa beni istediginden emin misin acaba

L
Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.

Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.
Tablet mopumun kovasinin basligi kirildi o yuzden elimle siliyorum.nego temixlige gitmek zorunda olanlara Rabbim yardim etsin kolay bi is degil iki gunde dagildim resmen isini hakkiyla yapana sozum yok ama bazilari nefret ettirdi zaman dokdurmak icin bos odada telefonla oynayami dersin bu arada yetissin diye ben mutfakta yirtinirken sonra salon sandalyelerimde sari lekeler birakanimi neymis yikanmasi gerekiyormus o yuzden olmus ben sildim ilkkez leke falan olmadi cunku bezini iyi sıkmak gerek ha isini hakkiyla yapan olmadi mi beni burda garip gorup arkasindan dua ediyorum.

Ayyy ben çok tembelim ev dağılır sonra toplarım, ev işi bana vakit kaybı gibi gelir, ama dağınık evde de içim sıkılır kendimi kötü hissederim hiç bişey yapasım gelmez. Kendimi geliştirmek için bazı şeyler yapmak istiyorum ev dağınıkken hiç elim gitmez ev toplu olsa boş boş otururum o zaman da hiç gitmez elim. Ev iyice dağılınca temizler toplarım o zamanda canım çıkar. Eşim hiç karışmaz kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran diyince iyice salıyorum ev işini nolurdu farklı olsaydım 30 yaşındayım daha düzenli ve düzeninde istikrarlı bi insan olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…