- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sizden bi saat önde ama öğlen olmak üzere
Onlar buna iş olarak bakıyorlar ve konsantre olarak çalışıyolar bizler kafa dağınık onu yapsam bunu yapsam diye yapıyoruz o sıra çoçuk bir şey ister yemek yapmak zorundasın bir sürü şey araya giriyorBünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mevburlar.
Duvar silmek için tablet moplar var çok iyi
Bir ara oraya elektirik süpürgesini tutsam dedim onu halen düşünüyorumYani gercekten temizleniyor
Tövbe derkenTövbe estağfurullah
Orda bir sürü kablo var bence hiç iyi bir fikir değilBir ara oraya elektirik süpürgesini tutsam dedim onu halen düşünüyorum
Hikmet anıl öztekinin sayfasına bakarsanız. Kısım kısım videolar var. Tembelliği yenme sanatı ile ilgili dinleyebilirsiniz.Selam , ben bu grubu dışardan izliyorum. Henüz aranıza katılmaya cesaretim yok. Ama kendimden daha tembel bir insan tanımadım. Ev işini hiç sevmiyorum ama dağınık ve pis ortamda da depresyondan çıkamıyorum.
Yukarda bahsettiğiniz seanslar nerde nasıl acaba?
Bir de ilk sayfadaki kurallara harfiyyen uymak mı gerekiyor. Sayfanın Şuan ki formatı nasıl? Buraya katılmak için ne yapmam lazım?
Çok soru sordum farkındayım, okuyan arkadaşlar bir yol gösterirseniz sevinirim
Anam biz kötü örnek oluruz beseni de ben mi ekurim yapsam kafamız çok aynı birbirimizi tembelliğe teşvik ederiz nego bizi yıldırım gibi çarpar diye korkuyor kasabın karısı
Teşekkür ederimHikmet anıl öztekinin sayfasına bakarsanız. Kısım kısım videolar var. Tembelliği yenme sanatı ile ilgili dinleyebilirsiniz.
Sayfada da aktif olmanızı öneririm bende yalnızken hiçbir iş yapmıyordum
O çıkıntılı kısımların altlarına mı. Oraya ne girecek kiBir ara oraya elektirik süpürgesini tutsam dedim onu halen düşünüyorum
Spotları kablosu varOrda bir sürü kablo var bence hiç iyi bir fikir değil
spot kabloları var bir tek perde kenarlarının ora alınırO çıkıntılı kısımların altlarına mı. Oraya ne girecek ki
Temizdir temizdir oralar
tabiiisi
al beni bende seni aldim gitti
sey yaa beni istediginden emin misin acabaBugün ki yaptıklarım:
Bulaşık makinaya dizildi tezgah temizliği bitti.
cocuklarla etkinlik yaptık bunları geçiyorum.
Yapacaklarım:
*Evi süpürmek
*tv ve ünitesini silmek
*çamaşır makinasina çamaşır atmak
* 2 sayfa Kuran-ı Kerim ve meali okumak.
*İbadet etmek.
*Kendime cilt bakımı yapmak.
İnşallah yapabilirim
Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.
Tablet mopumun kovasinin basligi kirildi o yuzden elimle siliyorum.nego temixlige gitmek zorunda olanlara Rabbim yardim etsin kolay bi is degil iki gunde dagildim resmen isini hakkiyla yapana sozum yok ama bazilari nefret ettirdi zaman dokdurmak icin bos odada telefonla oynayami dersin bu arada yetissin diye ben mutfakta yirtinirken sonra salon sandalyelerimde sari lekeler birakanimi neymis yikanmasi gerekiyormus o yuzden olmus ben sildim ilkkez leke falan olmadi cunku bezini iyi sıkmak gerek ha isini hakkiyla yapan olmadi mi beni burda garip gorup arkasindan dua ediyorum.Bünyen alışık değil çünkü. Onlar ondan ekmek parası kazanıyorlar alışkınlar,mecburlar ne yapsınlar.
Tabikide EVEEEETtabiiisi
al beni bende seni aldim gitti
sey yaa beni istediginden emin misin acaba
tamamdirTabikide EVEEEET
Bugün sen neler yapacaksın yazar mısıntamamdiroglanin dersi bitsin daha yapmadiklarin varsa ufak bir maratona girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?