Düzenli Evimiz & Hayatımız

Al beni ah canım pampam. Ne yapacaksın akşama anlat hele

canısı benim akşam yemeğim hazır. bulaşık makinesi bosaltirim mutfağı derler toplarım. evi supurebilir silebilirsem muhteşem olur

bide ders çalışcam tabi

Nego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Onlar senin kadar ıncelemıyordur ve bir sure sonra elleride cabuklasıyor birde yemek cocuk gibi seylerle isleri bolunmuyor

Nego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Onlar senin kadar ıncelemıyordur ve bir sure sonra elleride cabuklasıyor birde yemek cocuk gibi seylerle isleri bolunmuyor

Sende çok temizsin gi.olmaz bu pampalik bence aha ha
Nerem temiz evdede beleniyorum yine aynı bak sanattandır bir bulaşıkları hallettim bir evi süpür toz al yaptım sonra çocuğu banyo yaptır yatır video hazırla bugün böyle geçti şimdide dışarıda dışarıda işler var kaldı bugün ev ayy söylerken farkettim bugun ödevleri nasıl yapacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…