- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bonus gizli gizli yapıyor haberin olsun gi. Buradayken bı bakiyon duvarları telliyorBonus gardaş seni mi alsam gı M merve_eymen çok temizlik yapıyor sözde vermedi ortalarda yok kesin temizlik yapıyor
Al beni ah canım pampam. Ne yapacaksın akşama anlat hele
Kaçta basliyacazcanısı benim akşam yemeğim hazır. bulaşık makinesi bosaltirim mutfağı derler toplarım. evi supurebilir silebilirsem muhteşem olur
bide ders çalışcam tabi
Yaaaaa belii o yüzden ağrıyor demek gizli gizli duvar telliyorBonus gizli gizli yapıyor haberin olsun gi. Buradayken bı bakiyon duvarları telliyor
Kaçta basliyacaz
Tabi ne sandın. Evinde bı çöp pislik yok. Her zaman temiz.Yaaaaa belii o yüzden ağrıyor demek gizli gizli duvar telliyor
Onlar senin kadar ıncelemıyordur ve bir sure sonra elleride cabuklasıyor birde yemek cocuk gibi seylerle isleri bolunmuyorNego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Onlar senin kadar ıncelemıyordur ve bir sure sonra elleride cabuklasıyor birde yemek cocuk gibi seylerle isleri bolunmuyorNego oturma odasiyla cocuk odasini bitirmeye calisacam orada biterse ara hol yatak odasi banyo tuvalet kaliyor.benim anlamadigim benim tuttugum kadinlar bir gunde heryerin duvarini bitiriyordu bende mi bir sorun var acaba :)
Yok yatistayim samdanim. Yoruldum. Senle kalkarım tekrar deparaben beş beş buçuk arası evde oluyom tellikim. altı buçuk gibi falan başlarımister sen önden başla ben sana yetişiyim
Canım terliksuyum nasılda hemen beni savunduBonus gizli gizli yapıyor haberin olsun gi. Buradayken bı bakiyon duvarları telliyor
Sende çok temizsin gi.olmaz bu pampalik bence aha ha
Bi gözüm korktu bak
He gı hep destan yazıyorSende çok temizsin gi.olmaz bu pampalik bence aha ha
Nerem temiz evdede beleniyorum yine aynı bak sanattandır bir bulaşıkları hallettim bir evi süpür toz al yaptım sonra çocuğu banyo yaptır yatır video hazırla bugün böyle geçti şimdide dışarıda dışarıda işler var kaldı bugün ev ayy söylerken farkettim bugun ödevleri nasıl yapacam benSende çok temizsin gi.olmaz bu pampalik bence aha ha
Ayyy çok fenasınız küstüm oynamıyorumHe gı hep destan yazıyor
Yok yatistayim samdanim. Yoruldum. Senle kalkarım tekrar depara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?