- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Resmen kuma aldırıyor üstünesen iki ekuri al en iyisigündüz onla akşam benle temizlik yaparsın. ne zaman yapmak istemezsen diğeriyle yaparsın
Elektrik süpürgesinin başlığını çıkarıp boru kısmını uzatarak süpürmüştüm ben tabi merdiven kullandım yapış o yapış daha da yapmıyorumEki Görüntüle 2726491
Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.
Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
Ben deGüzelliğini napim elimde olsa söker atarım pislik yuvası resmen
Karbonat sirke karışımı parlatır bence canımKızlar birsey sorucam çay kaşıklarım çay rengi olduneden böyle oldu anlamadım ama onları nasıl eski rengine getiricem. Aldığım markayı aradım faturayla yollayın biz temizleyip kalite kontrol yapalım dediler ama üşeniyorum. Kendim parlatamaz mıyım
Belli bir detarjan yok. Camsil bitince bulaşık deterjanıni cam sileceğim beze az döküyorum çok az köpük kalacak şekilde duruluyorum onunla siliyorum.Selam kızlar
Bugün uzun zamandır Silemediğim cam balkonumu silicem. Cam balkonlarınızı nasıl hangi deterjanla siliyorsunuz öneri bekliyorum. Bir de hem deterjanlı hem duru su ile silip öyle mi kuruluyorsunuz ? Şimdiden sağ olun var olun
Benim cam balkonun yok. Ama camları biraz şampuan ve sirke katıp siliyorum. Pırıl pırıl oluyor ve geç kirleniyorSelam kızlar
Bugün uzun zamandır Silemediğim cam balkonumu silicem. Cam balkonlarınızı nasıl hangi deterjanla siliyorsunuz öneri bekliyorum. Bir de hem deterjanlı hem duru su ile silip öyle mi kuruluyorsunuz ? Şimdiden sağ olun var olun
Selam kızlar
İnatçı kuş pislikleri var maalesefBelli bir detarjan yok. Camsil bitince bulaşık deterjanıni cam sileceğim beze az döküyorum çok az köpük kalacak şekilde duruluyorum onunla siliyorum.
Üzerine de başka bir bezle kuruluyorum cok guzel güzel parlıyor.
İnatçı lekelerin yoksa saf su bile süper oluyor.
Çok talibin çıktı gi kimi sececen. Bende bi havalandiydim çok isteyenim var diye. Bırakıp gidiyolar
Canım ben bi önce özellikle dış tarafını suyla siliyorum herhangi bezle tozu toprağı gitsin iz yapmasın diyeSelam kızlar
Geliyorum bende 5 kadar ne olursa yapıcam ❤Kahve içip salona girisiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?