Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bitmiyor anam bacım Bitmiyor .

Ne çamaşır bitiyor ne bulaşık ne temizlik... diye tam söylenecek olurum değerli bir ablamın lafı gelir aklıma

Bosver bitmesin onu için bile mutlu ol.
Sitem etme demek ki o evde yaşanıyor
İnsan varsa bir evde o ev de iş bitmez.
Buna da şükür

Eki Görüntüle 2726491

Asma tavan temizliğinde gözüm ama gözüm korkuyor nedense eşimden yardım almam gerekecek.

Sizler yapıyor musunuz ?
Ne aralıkta yapıyorsunuz?
Elektrik süpürgesinin başlığını çıkarıp boru kısmını uzatarak süpürmüştüm ben tabi merdiven kullandım yapış o yapış daha da yapmıyorum
Güzelliğini napim elimde olsa söker atarım pislik yuvası resmen
Ben de
Karbonat sirke karışımı parlatır bence canım

Selam kızlar
Bugün uzun zamandır Silemediğim cam balkonumu silicem. Cam balkonlarınızı nasıl hangi deterjanla siliyorsunuz öneri bekliyorum. Bir de hem deterjanlı hem duru su ile silip öyle mi kuruluyorsunuz ? Şimdiden sağ olun var olun

Belli bir detarjan yok. Camsil bitince bulaşık deterjanıni cam sileceğim beze az döküyorum çok az köpük kalacak şekilde duruluyorum onunla siliyorum.
Üzerine de başka bir bezle kuruluyorum cok guzel güzel parlıyor.
İnatçı lekelerin yoksa saf su bile süper oluyor.

Benim cam balkonun yok. Ama camları biraz şampuan ve sirke katıp siliyorum. Pırıl pırıl oluyor ve geç kirleniyor

Bulaşık deterjanı ve sirke katıyorum suya.
Deterjan çok olmasın ama dalga yapar düzgün kuralanmazsa.
Bide tercihen güneş vurmadan sil.

Çok kirliyse ıslak kuru yapıyorum cam mopum var ona bezi dolayıp siliyorum sonrada kurulama bezini dolayıp siliyorum

İnatçı kuş pislikleri var maalesef

terliksuu duvar tellemiyorum ya koyı renk duvara saat astı baba oğul hep parmak iziydi.
Yatağın üstünde oturuyo yatıyo o elleri hep duvarda oğlanın.
Arada siliyorum işte muhterem

Koridor var 8 metre asıl orası silincek.
Kalem ve sümük ve binlerce parmak sürmüş ellemişler duvarı hunharca

Canım ben bi önce özellikle dış tarafını suyla siliyorum herhangi bezle tozu toprağı gitsin iz yapmasın diye
daha sonra yüzey temizleyici ve sirke karıştırdığım suyla mikrofiber cam bezini iyice sıkarak siliyorum kurulamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…