- 13 Ağustos 2020
- 15.722
- 89.305
- 598
- 33
öldüm öldüm gülmektenKalem ve sümük ve binlerce parmak sürmüş ellemişler duvarı hunharca
Tembelim gerçektenSen mi tembelsin
Sen tembelsen ben çalışkan mi oluyorum bu durumda.Tembelim gerçekten
bayaa yaptin bugun masallahSalonu süpürdüm sildim toz aldım
Bir paket çamaşır attım
Bitti bugünlük daha yapmiycam
Yoruldum canım gi. Ayaklarım acıdı. Daha dinlenirim. Ne yemek pisirdinbayaa yaptin bugun masallah
temiz temiz otur yarinda dinlen insallah. nohut pilav havuc salatasiYoruldum canım gi. Ayaklarım acıdı. Daha dinlenirim. Ne yemek pisirdin
Yazışmaları dahi okuyamadım dışarı çıktım daha eve varamadım bileM merve_eymen sen ne ettin?
Yarın da odaları süpürüp silerim loram gi iş bitmiyor. Salonu kullanmiyom haftada bir giriyom oraya.temiz temiz otur yarinda dinlen insallah. nohut pilav havuc salatasi
Kullanmadığın odayı hafta bir niye süpürüyon kiYarın da odaları süpürüp silerim loram gi iş bitmiyor. Salonu kullanmiyom haftada bir giriyom oraya.
Misafir gelince oraya alıyorum. Tek yer olsun temiz olsun diyeKullanmadığın odayı hafta bir niye süpürüyon ki
Çalışkan değil bence çapçalışkan oluyorsunSen tembelsen ben çalışkan mi oluyorum bu durumda.
Sık misafir geliyorsa bişi diyemem de. 2 hafta bir süpür bariMisafir gelince oraya alıyorum. Tek yer olsun temiz olsun diye
bu iyi bisey aslinda fazla esya sevmiyorum diye salon takimi almamistim pismanim. gelenler pisligimize ortak oluyolarMisafir gelince oraya alıyorum. Tek yer olsun temiz olsun diye
hadi gUzel hatrina 2.5 olsunSık misafir geliyorsa bişi diyemem de. 2 hafta bir süpür bari
Dün sabah çocukları banyo yaptırdım ve banyoyu yıkadım. yıkamak için çamaşırların bitmesi lazimdi. Bayagi sinirimi bozuyordu..Kurallar da değişiklik var.Aslında ilk sayfada yazıyor ama pek uygulamıyoruz.
Lütfen herkes her gün maddelerini yazsın,az çok demeyin.Bir madde bile olsa yazın olur mu
Birde herkes kendine daimi bir temizlik arkadaşı seçsin (ortak diyebilirsiniz) onunla birbirinizi motive edin,destek olun,verin coşkuyu
@Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?