Olabilir vallahiSık misafir geliyorsa bişi diyemem de. 2 hafta bir süpür bari
duvar telliyodurBonus gitti gelmedi. Bütün evi mi temizliyor ne yapıyor
Bir gitti gidiş o gidiş.
İşlerimi bitirdim oturdum yeni çocuklar da uyandi simdi kendime bir kahve yapicam sana da yapayim
İşlerimi bitirdim oturdum yeni çocuklar da uyandi simdi kendime bir kahve yapicam sana da yapayim
hadi gUzel hatrina 2.5 olsun
Ben salonu en son 3 hafta önce süpürüp sildim şimdi savaş alanına döndü deOlabilir vallahi
Benimki de savaş alanı gi. Oğlan orada oturuyor. Kapıyı açar açmaz en küçük posta kurulmuş gibi doğru salona gidiyor. Camlara yapışıyor. Kanepelerde zipliyolar. Orayı kitli tuttuğum için çok kıymetli. Açar açmaz hepsi ördek yavrusu gibi icerdeler. Ben peşime üç çocuk.Ben salonu en son 3 hafta önce süpürüp sildim şimdi savaş alanına döndü debi kötü hissettim
Gözümde canlandı yaBenimki de savaş alanı gi. Oğlan orada oturuyor. Kapıyı açar açmaz en küçük posta kurulmuş gibi doğru salona gidiyor. Camlara yapışıyor. Kanepelerde zipliyolar. Orayı kitli tuttuğum için çok kıymetli. Açar açmaz hepsi ördek yavrusu gibi icerdeler. Ben peşime üç çocuk.
16 aylık salonun kapısı açılınca hızlı hızlı koşuyor.Gözümde canlandı yaküçük kaç aylık oldu senin
Yarın da odaları süpürüp silerim loram gi iş bitmiyor. Salonu kullanmiyom haftada bir giriyom oraya.
Bonus gitti gelmedi. Bütün evi mi temizliyor ne yapıyor
Hasta mı oldun yoksa çiçek döktüm dedin ya.Yok daha nelerçiçek döktüm ben ey gidi torpah başan dedikleri gerçek oldu yarım saatim getti
Eşimde erken geliyo
Girek ne pisircem ama ben ya. Etim gelmedi tavuk da almadım.terliksuu Pikachu ben eve geldim yemek koyarken sana haber vermeyi unuttum
şehriye çorbası yaptım yarına, bugüne de yeşil fasulye çıkardım buzlukta pişiyo. sofra hazırlıyorum yavaştan:)
yarın işe götüreceğim yemek de hazır. akşam da kahvaltılik hazırlarım belki
yemekten sonra mutfağa girek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?