sebze var mi firina atsan. yanina da mercmek corbasi yap.Yemek fikirine ihtiyacım var kızlar yarına ne pisy
Ben daha bu günkü yemeği yeni pişiriyorum sen yarın ki yemeği mi düşünüyorsun maşallah vallaYemek fikirine ihtiyacım var kızlar yarına ne pisy
Nasıl aticam fırına etsiz hiç atmadım.patlican patates domates biber varsebze var mi firina atsan. yanina da mercmek corbasi yap.
Yok gi maratona çağırdılar ya beni samdanim ondan. Yemek maratonu.Yoksa hep son dakika yaparım huyum kurusun.Ben daha bu günkü yemeği yeni pişiriyorum sen yarın ki yemeği mi düşünüyorsun maşallah valla
Heee iyiymiş beni de çağırın yaaa müsait olursam gelirimYok gi maratona çağırdılar ya beni samdanim ondan. Yemek maratonu.Yoksa hep son dakika yaparım huyum kurusun.
Nette gördüm ben denicem çok hoşuma gittiYemek fikirine ihtiyacım var kızlar yarına ne pisy
en son hasladiktan sonra salcasiz kizartinca nasil olur acaba
Bi tane denemek lazım güzel olabilir içli köfte gibien son hasladiktan sonra salcasiz kizartinca nasil olur acaba
evet benimde aklima o geldi. malzeme aynı ben de deneyim yaaBi tane denemek lazım güzel olabilir içli köfte gibi
Kankacim biz bir takımız bu saate yemek kalmamalı aslaBen daha bu günkü yemeği yeni pişiriyorum sen yarın ki yemeği mi düşünüyorsun maşallah valla
Haa şimdi yarının yemeğini mi yapıyosunuz yeni düştü benim jetonterliksuu canım sen taze yapiyosan yemek yapma:) mutfakta yapılacak işin varsa onu yap. ben kalktım sofradan şimdi mutfağa geçip makine boşaltıp doldurcam. çay ya da kahve yaparım:)
ocağı fırını falan silerim.
iş çok da yapacak çalışkan bir şamdan yok
Kız sabahtan beri nerdeydin bi dürteydin keşke. Oruçtum yumurtayla açtım orucumuKankacim biz bir takımız bu saate yemek kalmamalı asla
Haa şimdi yarının yemeğini mi yapıyosunuz yeni düştü benim jeton
Vay kuzumm kıyamam sana ben sen söyle ben gönderirim sana yemeğiniKız sabahtan beri nerdeydin bi dürteydin keşke. Oruçtum yumurtayla açtım orucumu
Aaaaaa bunları yaparken badimizi dürtmeyecek miydik ben de benim badi yatıyor galiba diye akşama kadar yattıydımBugün 1 ebkadar bütün odaları sildim süpürdum koltukları çektim altlarıni sildim koltukların yerlerini değiştirdim tozları aldım yatak odası nin halisini cirptim yerlerini sildim mutfağın perdelerini yıkadım camlarını sildim ütusunu yaptım 3te bitirdim onları sonra çocuğu almaya gittim geldim kuru fasulye pilav koydum ocağa pisti oğlanı yedirdim dersini çalıştırdım misafir geldi ona bir kahve yaptım içtik o gitti şimdi sofrayı hazırlayacağım sonra oğlanı yatırıp mutfağı öyle toplarım bulaşık makinesi çalışıyor şuan onuda bosaltirim
Ben de yarım kilo kuru fasulye pişiriyorum iki akşam bir öğlen yiyorlar iyi oluyorben hem yarına hem bugüne yaptım karışık:)
eskiden günlük yapiyodum artık iki günlük yapmaya çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?