Kolay gelsin canım uykusuzluk zor yaProjeler ya hepsi acil nedenseMafoldum kaç gündür vallahi
bunu görmedim geldim kiz. kalkmam lazim.. yapacaklarim;Gelmediler gidiyorum işte
Kiyafetlerde bebeğin leke cikaricisini kullanıyorum canım bazende farmasinin leke cikaricisini ikisindende memnunumYaradı valla Denemedıgım kalmamıs ti en son vanish koslalı suya bastırıyordum sımdı iki fısfıs haloluyor
Ahh ahh benimkide bu aralar oyle 1-2 gibi zorla uyutuyorum hadi kızlar uykuya dedıgım de yıkıyor ortalığı uyumucam diye halbuki yatagına kendi gider yatar uyurdu sımdı ayakta sallatırıyor ikna edene kadar sersem oluyorum gecede uyanıyor yine aynı seranomi
Sende cok az uyumus sun
Parlatıcı hıc denemedim ben kıyafetlerdede etkılımı
Ohhh sefan olsun
Benim kızımın uyku problemi var ya öyle sabaha kadar oturur oturtur
Kaç yaşında kızlar ikinizin çocukları da benimki 2 yaşına girecek ve aynı uyumak istemiyor uykuya dalamıyor 1 saat memede o da bende bekliyoruz valla bunaldimAhh ahh benimkide bu aralar oyle 1-2 gibi zorla uyutuyorum hadi kızlar uykuya dedıgım de yıkıyor ortalığı uyumucam diye halbuki yatagına kendi gider yatar uyurdu sımdı ayakta sallatırıyor ikna edene kadar sersem oluyorum gecede uyanıyor yine aynı seranomi
Yettim gariiiiiiiiii
11 yaşında benim kızımın özel durumu var. 2 yaşındaki de 1 gibi uyuyor ama diğeri geç sabaha karşı uyuyunca 1 de uyuduğunu kar sayıyoruzKaç yaşında kızlar ikinizin çocukları da benimki 2 yaşına girecek ve aynı uyumak istemiyor uykuya dalamıyor 1 saat memede o da bende bekliyoruz valla bunaldim
ufak ufak basla. bi yerden baslanmazsa bitmiyor. hepsini yapmak istemiyosan hedef koy bir yeri temizle bugun. zaten bidaha durduramiyosun kendiniKolay gelsin kızlar. Sabahtan beri yerimden kalkmak için can çekişiyorum. Sizlerin yaptıklarını okuyorum. Tabiri yerindeyse heryer pislik içinde
Dün de sizleri okudum motive olup başlamak için ama olmadı. Olmuyor bir türlü
Canım bak ben de buraya geldim. Ne güzelsiniz siz ya. Birbirinizi motive edip ev işini bile zevkle yapmaya çalışıyorsunuzTeşekkür ederim
Hangi marka bebegin leke cıkarıcısı canım bu cif bitince onuda deneyeyım su farmasının urunlerını almak farz olduKiyafetlerde bebeğin leke cikaricisini kullanıyorum canım bazende farmasinin leke cikaricisini ikisindende memnunum
Benimki 2.5 yasında canim memeyi 1 yasında bıraktı bu ara ıstahıda yok bir derdi var ama hala anlayamadımKaç yaşında kızlar ikinizin çocukları da benimki 2 yaşına girecek ve aynı uyumak istemiyor uykuya dalamıyor 1 saat memede o da bende bekliyoruz valla bunaldim
Oyyy cok kotu olmus ankacımKızlar aklıma geldi yazın burda birisi kavanoz kapağı almak için şoka gitmişti bulamamıştı. Her şeyde vardır bir hayır benim o kapakların çoğu attı emeklerim heba oldubi daha altından da yapsalar paşabahçeden başka kapak almam
Canım bir şeyler istiyordurYaaaaaa ama bu melek gibi maşallahdisi mi erkek mi? Ic güveysi damat ariyorum
Alex de bu aralar cok hircin ne desem kiziyo bana sinirleniyo deli midir nedir
Nego da iş yapıyor ne olsunHiç bişey yapasım yok aynen.
Bimden temizlik bezleri aldım biraz bakim belki içim açılır
Hemen aldırayım
M Musluk Suyu duKızlar aklıma geldi yazın burda birisi kavanoz kapağı almak için şoka gitmişti bulamamıştı. Her şeyde vardır bir hayır benim o kapakların çoğu attı emeklerim heba oldubi daha altından da yapsalar paşabahçeden başka kapak almam
Bir yer seç ve başla hadi,önce mutfağa ne dersin?Kolay gelsin kızlar. Sabahtan beri yerimden kalkmak için can çekişiyorum. Sizlerin yaptıklarını okuyorum. Tabiri yerindeyse heryer pislik içinde
Dün de sizleri okudum motive olup başlamak için ama olmadı. Olmuyor bir türlü
Öyle yapmaya çalışayım canım. Yukarda bir arkdaşın listesini gördüm o listedeki toplam işleri ben 1 ayda yapamam. Nazarım değmesin sizlereufak ufak basla. bi yerden baslanmazsa bitmiyor. hepsini yapmak istemiyosan hedef koy bir yeri temizle bugun. zaten bidaha durduramiyosun kendini
Etiketleri nasıl yaptın bonus ben kacırmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?