Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yapılacaklar.

mutfak kaldırılacak, zemin supurulup silinecek( eşyaların altı da dahil)

Mutfak tezgahi, yemek masası silinip dezenfekte edilecek.

ocak komple silinecek

salon aynı şekilde supurulup silinerek toz alınacak.

hol komple silinip supurulecek.

çocuk odaları toparlanacak.

Gelmediler gidiyorum işte
bunu görmedim geldim kiz. kalkmam lazim.. yapacaklarim;
toplayip suprucem
nevresim degistiricem
silicem evi
wc yikancak
camasir atmistim bitti asilacak
mutfagin davlumbaz ve ocak silinck
oglanin dogumgunu bugun ona hazirlik yapcam

yaptim yazarim insallah

Kiyafetlerde bebeğin leke cikaricisini kullanıyorum canım bazende farmasinin leke cikaricisini ikisindende memnunum

Benim kızımın uyku problemi var ya öyle sabaha kadar oturur oturtur
Kaç yaşında kızlar ikinizin çocukları da benimki 2 yaşına girecek ve aynı uyumak istemiyor uykuya dalamıyor 1 saat memede o da bende bekliyoruz valla bunaldim

Kaç yaşında kızlar ikinizin çocukları da benimki 2 yaşına girecek ve aynı uyumak istemiyor uykuya dalamıyor 1 saat memede o da bende bekliyoruz valla bunaldim
11 yaşında benim kızımın özel durumu var. 2 yaşındaki de 1 gibi uyuyor ama diğeri geç sabaha karşı uyuyunca 1 de uyuduğunu kar sayıyoruz tam yatırıyorum süt, tam yatırıyorum elma, su derken baya oyalanıyor o da. 21 veya 22 aylıktı sanırım 7/24 emince ayırdım ben memeden.

ufak ufak basla. bi yerden baslanmazsa bitmiyor. hepsini yapmak istemiyosan hedef koy bir yeri temizle bugun. zaten bidaha durduramiyosun kendini

Kiyafetlerde bebeğin leke cikaricisini kullanıyorum canım bazende farmasinin leke cikaricisini ikisindende memnunum
Hangi marka bebegin leke cıkarıcısı canım bu cif bitince onuda deneyeyım su farmasının urunlerını almak farz oldu
Benimki 2.5 yasında canim memeyi 1 yasında bıraktı bu ara ıstahıda yok bir derdi var ama hala anlayamadım
Oyyy cok kotu olmus ankacım

Yaaaaaa ama bu melek gibi maşallah disi mi erkek mi? Ic güveysi damat ariyorum
Alex de bu aralar cok hircin ne desem kiziyo bana sinirleniyo deli midir nedir
Canım bir şeyler istiyordur
Hiç bişey yapasım yok aynen.
Bimden temizlik bezleri aldım biraz bakim belki içim açılır
Nego da iş yapıyor ne olsun
Eki Görüntüle 2727364

Mutfak vardı bide onu ıslattım çoktan
Hemen aldırayım
M Musluk Suyu du
Çok üzüldüm canım ya
Bir yer seç ve başla hadi,önce mutfağa ne dersin?

ufak ufak basla. bi yerden baslanmazsa bitmiyor. hepsini yapmak istemiyosan hedef koy bir yeri temizle bugun. zaten bidaha durduramiyosun kendini
Öyle yapmaya çalışayım canım. Yukarda bir arkdaşın listesini gördüm o listedeki toplam işleri ben 1 ayda yapamam. Nazarım değmesin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…