Alıştınmı yapılır gözünde büyütme.Öyle yapmaya çalışayım canım. Yukarda bir arkdaşın listesini gördüm o listedeki toplam işleri ben 1 ayda yapamam. Nazarım değmesin sizlere
Normalde yok canım bugün 5 li bez gelmiş kendinden yazılıEtiketleri nasıl yaptın bonus ben kacırmısım
Aaa nereye gelmısNormalde yok canım bugün 5 li bez gelmiş kendinden yazılı
5dkya başalayacam canım. Zaten mecbur mutfaktan başlayacam, bulaşıklar dağ olmuş. Ocak buzdolabı filan baya kötü. Bulaşıkları ve ocağı ancak hallederim bugün sanırım.Canım bir şeyler istiyordur
Nego da iş yapıyor ne olsun
Hemen aldırayım
M Musluk Suyu du
Çok üzüldüm canım ya
Bir yer seç ve başla hadi,önce mutfağa ne dersin?
Evet aynen tel.de geçiyor tüm zamanAlıştınmı yapılır gözünde büyütme.
Tel pc tv başında saatlerimiz gidiyo
O saatleri düşününce ev işi daha az zaman alıyo.Evet aynen tel.de geçiyor tüm zaman
Bimde denk gelirsem bakayım bende cok tesekkur ederim acıklama ıcınaskrhpozitif Bime gelmişti. Normalde bimin cam beziyle toz alıyorum aynada bazen tüy bırakıyo ama idare eder yinede.
Bunlar daha iyi ondan.
Diğerlerini önceden kullanmışlığım var.
Banyo yazan bez mesela rosmanın cam beziyle aynı camda çok iyi.
Sadece bununla sil bırak kurulama yok. Tabi cam çok kirli değilse
Tmm canım aynen dedğin gibi yapayım. Ama ben biraz yavaşım 15 dk da çok bişey yapamam.O saatleri düşününce ev işi daha az zaman alıyo.
Süre tut kendine 15 dk ne yapıcaksın yaz buraya. Bi odayı topla yada süpür ne olursa
Oyyy cok kotu olmus ankacım
Aynen ben de çok üzüldüm çünkü çok zor yapmıştım kucağımda çocukla
Çok güzellermiş ya
Tmm canım aynen dedğin gibi yapayım. Ama ben biraz yavaşım 15 dk da çok bişey yapamam.
saat 12.40 şuan.
13.40 a kadar ocak ve bulaşık halledeyim.
hemen kalkıyorum şuan. Teşekkür ederim canım.
İyiki geldin canım. Emin ol çok iyi gelecek burası. İşleri Mecbur yapıyoruz. Kaçma şansımız olmuyor. Ama buraya katılalı daha bir motive olarak yapmaya başladım. Hepsini yapcam diye kendini kasma. Küçük küçük başla. Düşünüp de kafanda büyütme. Herşey başlamakta...Canım bak ben de buraya geldim. Ne güzelsiniz siz ya. Birbirinizi motive edip ev işini bile zevkle yapmaya çalışıyorsunuz
Bendim o ya üzüldüm a101 den almıştık sonra :/Kızlar aklıma geldi yazın burda birisi kavanoz kapağı almak için şoka gitmişti bulamamıştı. Her şeyde vardır bir hayır benim o kapakların çoğu attı emeklerim heba oldubi daha altından da yapsalar paşabahçeden başka kapak almam
Komşum demişti bana atmaz inşallah genelde Paşabahçe dışında aldıklarım atıyor benim diye. Ben de ben 2 geri 1 ileri yapıyorum bi de kaynatıyorum atmaz yaa demiştimBendim o ya üzüldüm a101 den almıştık sonra :/
Nego işleri bitirmiş yemek yapiyodur. Sende meydan oku hacı.Ey gidiNego cvp verecek diye beklerken çoktan başlamıştır
Gerekli mühimmatı taktım motora gidiyorum tutmayın güçük enişteyi
Tüm ev süpür sil meydan okuması ve daha birçok şey
Allahım sen beni kahve saatine yetiştir amiiiinnnn
M Musluk Suyu ben gelem gardaş
bunu görmedim geldim kiz. kalkmam lazim.. yapacaklarim;
toplayip suprucem
nevresim degistiricem
silicem evi
wc yikancak
camasir atmistim bitti asilacak
mutfagin davlumbaz ve ocak silinck
oglanin dogumgunu bugun ona hazirlik yapcam
yaptim yazarim insallah
Bne gittim herkes gelmişYettim gariiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?