yapabildin mi bari biseylerGelmediler gidiyorum işte
3 cocuk bende yikayacam ama cok yoruyolar ya. kiz sevmiyo banyoyu bitene kadar waaassshhh maaaayyy dutururururu diye sarki soylettiriyo adamaHedefim üç çocuk yıkamak
Mutfak süpürüp silmek
Benimkide emiyor uyuşamayınca şu diyor tekrar tekrar 1 saati buluyor önceden böyle değildi 1 aydır böyle çıldırıcam valla gece meme vermiyorum uyumadan önce ve arada o beni yormuyor11 yaşında benim kızımın özel durumu var. 2 yaşındaki de 1 gibi uyuyor ama diğeri geç sabaha karşı uyuyunca 1 de uyuduğunu kar sayıyoruztam yatırıyorum süt, tam yatırıyorum elma, su derken baya oyalanıyor o da. 21 veya 22 aylıktı sanırım 7/24 emince ayırdım ben memeden.
Aynen ben de çok üzüldüm çünkü çok zor yapmıştım kucağımda çocuklanasip değilmiş napalım.
Benim bu aralar mıskınlıgım tepemde aksam yemegıni yaptım bı sımdı buyuk kız kurabiye diye tutturduEy gidiNego cvp verecek diye beklerken çoktan başlamıştır
Gerekli mühimmatı taktım motora gidiyorum tutmayın güçük enişteyi
Tüm ev süpür sil meydan okuması ve daha birçok şey
Allahım sen beni kahve saatine yetiştir amiiiinnnn
2 cocukta bende var yıkanacak banyo yaptırmak ve sac taramak bizde tam bir kabusHedefim üç çocuk yıkamak
Mutfak süpürüp silmek
3 cocuk bende yikayacam ama cok yoruyolar ya. kiz sevmiyo banyoyu bitene kadar waaassshhh maaaayyy dutururururu diye sarki soylettiriyo adama
aynen aynen saclara gelince cildiriyorBenim bu aralar mıskınlıgım tepemde aksam yemegıni yaptım bı sımdı buyuk kız kurabiye diye tutturdu
2 cocukta bende var yıkanacak banyo yaptırmak ve sac taramak bizde tam bir kabus
Bende suda yuzen kaplumbağa aldım biraz oyalıyor ama sacları yıkama faslına gecınce bir kaos baslıyır onları yıkarken benim ustuö basım yıkanmos kader oluyor
Ebebegin kendi markası baby&meHangi marka bebegin leke cıkarıcısı canım bu cif bitince onuda deneyeyım su farmasının urunlerını almak farz oldu
Benimki 2.5 yasında canim memeyi 1 yasında bıraktı bu ara ıstahıda yok bir derdi var ama hala anlayamadım
Oyyy cok kotu olmus ankacım
Tmm canım aynen dedğin gibi yapayım. Ama ben biraz yavaşım 15 dk da çok bişey yapamam.
saat 12.40 şuan.
13.40 a kadar ocak ve bulaşık halledeyim.
hemen kalkıyorum şuan. Teşekkür ederim canım.
13 40 ta mutlaka yaz buraya
hadi bir gayret dahatekrar merhaba, 1 saatte ancak bulaşıkları bitirdim ocağa zaman kalmadı derken bir baktım yemek masasının üzerindeki bulaşıkları toplamamışım.
çok teşekkür ederim arkadaşlar en azından başladım ve mutfaktaki bulaşık dağı yok oldu şuan.
ben geri kalan bulaşıkları da yıkayıp ocağı silmeye geçsem iyi olacak.
bir de evi süpürsem süper olur. tozdan kayıyorum resmen yürürken
evet canim ama ben mecbur olsamda yapmiyordum bir turlu. 1.5 saat once basladim en azindan mutfakta yemek yapilabilir hale geldi simdi.İyiki geldin canım. Emin ol çok iyi gelecek burası. İşleri Mecbur yapıyoruz. Kaçma şansımız olmuyor. Ama buraya katılalı daha bir motive olarak yapmaya başladım. Hepsini yapcam diye kendini kasma. Küçük küçük başla. Düşünüp de kafanda büyütme. Herşey başlamakta...
nolduuşamdan öldüağlayani yok tellikim
Noldu kız hayırdır. O geçici yer mişamdan öldüağlayani yok tellikim
nolduu
Noldu kız hayırdır. O geçici yer mi
İtiraz etme şansın yok demi canım ya. Kanını emer orasi. Güçlü beslen bari kız. Portakal suyu neyi iç ah canımgeçici görevlendirme geldi de bana
aynen mahfoldum ya. yarın idari izinliyim ama bu hafta bitmez
Ben bitirdimNego
Tek başına yapamazsın
Meydan okumaysa okudum bakalm hadi kapışalım.
Tüm ev dip köşe sil süpür mü?
Sen bir başla ufak ufak,temizliğin düzenin tadına var,vazgeçemezsin5dkya başalayacam canım. Zaten mecbur mutfaktan başlayacam, bulaşıklar dağ olmuş. Ocak buzdolabı filan baya kötü. Bulaşıkları ve ocağı ancak hallederim bugün sanırım.
Bu grupta gördüm, zamanlayıcı ile başlıyor arkadaşlar onu deneyecem.
Nasılda bilirsin beniNego işleri bitirmiş yemek yapiyodur. Sende meydan oku hacı.
Süpertekrar merhaba, 1 saatte ancak bulaşıkları bitirdim ocağa zaman kalmadı derken bir baktım yemek masasının üzerindeki bulaşıkları toplamamışım.
çok teşekkür ederim arkadaşlar en azından başladım ve mutfaktaki bulaşık dağı yok oldu şuan.
ben geri kalan bulaşıkları da yıkayıp ocağı silmeye geçsem iyi olacak.
bir de evi süpürsem süper olur. tozdan kayıyorum resmen yürürken
Allah kolaylık versin canım yageçici görevlendirme geldi de bana
aynen mahfoldum ya. yarın idari izinliyim ama bu hafta bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?