Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkide emiyor uyuşamayınca şu diyor tekrar tekrar 1 saati buluyor önceden böyle değildi 1 aydır böyle çıldırıcam valla gece meme vermiyorum uyumadan önce ve arada o beni yormuyor

Aynen ben de çok üzüldüm çünkü çok zor yapmıştım kucağımda çocukla nasip değilmiş napalım.

Benim bu aralar mıskınlıgım tepemde aksam yemegıni yaptım bı sımdı buyuk kız kurabiye diye tutturdu
Hedefim üç çocuk yıkamak
Mutfak süpürüp silmek
2 cocukta bende var yıkanacak banyo yaptırmak ve sac taramak bizde tam bir kabus
3 cocuk bende yikayacam ama cok yoruyolar ya. kiz sevmiyo banyoyu bitene kadar waaassshhh maaaayyy dutururururu diye sarki soylettiriyo adama
Bende suda yuzen kaplumbağa aldım biraz oyalıyor ama sacları yıkama faslına gecınce bir kaos baslıyır onları yıkarken benim ustuö basım yıkanmos kader oluyor

aynen aynen saclara gelince cildiriyor oyuncak da kesmiyo bizi

Ebebegin kendi markası baby&me

Tmm canım aynen dedğin gibi yapayım. Ama ben biraz yavaşım 15 dk da çok bişey yapamam.

saat 12.40 şuan.
13.40 a kadar ocak ve bulaşık halledeyim.

hemen kalkıyorum şuan. Teşekkür ederim canım.

13 40 ta mutlaka yaz buraya

tekrar merhaba, 1 saatte ancak bulaşıkları bitirdim ocağa zaman kalmadı derken bir baktım yemek masasının üzerindeki bulaşıkları toplamamışım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar en azından başladım ve mutfaktaki bulaşık dağı yok oldu şuan.

ben geri kalan bulaşıkları da yıkayıp ocağı silmeye geçsem iyi olacak.

bir de evi süpürsem süper olur. tozdan kayıyorum resmen yürürken

hadi bir gayret daha

evet canim ama ben mecbur olsamda yapmiyordum bir turlu. 1.5 saat once basladim en azindan mutfakta yemek yapilabilir hale geldi simdi.

Nego

Tek başına yapamazsın

Meydan okumaysa okudum bakalm hadi kapışalım.
Tüm ev dip köşe sil süpür mü?
Ben bitirdim
Beyciğim geldi,çamaşır makinesine tamirci getirdi şimdi.Makine etrafının temiz olmasının haklı gururunu yaşıyorum

Sen bir başla ufak ufak,temizliğin düzenin tadına var,vazgeçemezsin
Nego işleri bitirmiş yemek yapiyodur. Sende meydan oku hacı.
Nasılda bilirsin beni
Süper
geçici görevlendirme geldi de bana

aynen mahfoldum ya. yarın idari izinliyim ama bu hafta bitmez
Allah kolaylık versin canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…