Aha ha.Sen bir başla ufak ufak,temizliğin düzenin tadına var,vazgeçemezsin
Nasılda bilirsin beni
Süper
Allah kolaylık versin canım ya
İtiraz etme şansın yok demi canım ya. Kanını emer orasi. Güçlü beslen bari kız. Portakal suyu neyi iç ah canım
Sen bir başla ufak ufak,temizliğin düzenin tadına var,vazgeçemezsin
Nasılda bilirsin beni
Süper
Allah kolaylık versin canım ya
Güçlü beslen şamdan. Ne bilim tavuk çorbası falan. C vitamini. Kilo verme şimdilik azıcık bekle.mandalina yedim öğlen tellik
yarın evdeyim inşallah dinlenip ders caliscam
maalesef süre dolana kadar ordayim
Rabbım kolaylık versin inşallahBirtekefem benim kızım doğduğundan beri öyle uykusu sıkıntılı. Bu gün mutfağı toplayacağım ocak sileceğim buzdolabı sileceğim inşallah yapabilirim
Güçlü beslen şamdan. Ne bilim tavuk çorbası falan. C vitamini. Kilo verme şimdilik azıcık bekle.
İnşallah canım benim. Rabbim korusun seni.dün tavuk çorbası yapmıştım zaten:)
sabah da ceviz zeytin peynir bal tereyağı yumurta yemiştim.
öğlen de evden götürdüğüm yemeği yedim.
baya dikkat ediyorum inşallah bişey olmaz:)
Fotoğraf attım ona,kışkırttım çünküAha ha.Bonus niye meydan okudu ben o kısmı hiç anlamadım. Ama çok eğleniyorum.
Ne oldu.Benim de çamaşır makinesi,giderde sorun varmış duvar kırılacakHatunlar
Benim işler bitti ancak süpürge gazi oldu
Geçmiş olsun mu desem ne desem doğru olurNe oldu.Benim de çamaşır makinesi,giderde sorun varmış duvar kırılacak
Yaptım ya yazcam şimdi öyle çok değil ama olsunyapabildin mi bari biseyler
Al benden de okadar çok yoruldum şimdi sıcak çikolatalı gold kahvemden içip rahatlamam lazimYaptıklarımı kim yazacak
Sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun mu desem ne desem doğru olur
Ya hortumu cıktı nasıl hiddetle supuruyorduysam evi
Ben içtimAl benden de okadar çok yoruldum şimdi sıcak çikolatalı gold kahvemden içip rahatlamam lazim
Kızlar aklıma geldi yazın burda birisi kavanoz kapağı almak için şoka gitmişti bulamamıştı. Her şeyde vardır bir hayır benim o kapakların çoğu attı emeklerim heba oldubi daha altından da yapsalar paşabahçeden başka kapak almam
Hatunlar
Benim işler bitti ancak süpürge gazi oldu
Gecmis olsun kizlarNe oldu.Benim de çamaşır makinesi,giderde sorun varmış duvar kırılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?