Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın

Kendime gelemiyorum git gel yorgunluk aptal gibiyim kaç gündür.
Dün sabah erken kalktım da büyük kızın kitaplarını kapladım gönderdim.
Bugün okulda durmıycam inş durmıycam eve gelicem ufak kızın bi sorunu yok ağlama falan olmadı şükür.
Aşureye giriştim onu yapıcam inş okul saatine kadar.
Zaten tanıyodu öğretmeni.

Nego sen naptın nasıl 6geçti iki gününüz? Özlüyorum seni

Canım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Eşim servise verelim diyor, içim rahat etmiyor, servislerin sistemi gözlemliyorum bu hafta.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabah o götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Baş ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Şimdi öğlen arası için pan kek pişiriyorum.
Ellerim ayaklarım hep şiş ödem.
İyi değilim, iyi olmak istiyorum sadece
Okulun yanına taşınmak istiyorum olmuyor...

Son düzenleme:

negom sıkma canını Allah gönlündekini nasip etsin sana inşallah.
düzene girecek bı şekilde sen kendini yiprattiginla kalırsın. dediğin gibi olacaksa çok zor zaten hem çocuklara hem sana. sınıfın içinde yemek yerler onlar da. sen gönlünü ferah tut lütfen ve çok iyi olup dön olur mu kolay gelsin sana kuzum

Sağol canım benim

Kuzum beslenme koymuyomusun yemek götürmek çok zor.
Büyük kızda servise başladı ilk hafta bi alışma süresi olucak. Ben onlarla geldim iki gün bi sorun yok şimdilik.
Önce allaha sonra onlara emanetler.
Telefonlarımız var onlarda bizde.
Tedbirler alındıktan sonra gerisi takdir.
Biraz daha sakin olmaya çalış yıpratma kendini ❤

Tatlım sen neden sıkıyorsun kendini bu kadar? Her şey olacağına varır. Biz tek gider gelirdik. Şimdi zaman farklı ama gayet de becerirdik. Kendi kendimize hazırlanıp kendimiz giderdik. Kimsenin bana ders çalıştırdığını da hatırlamam. Biraz rahat ol. Gerekirse ver servise ne olacak?
Bak benim kızım tam 69 aylık. 1. Sınıfa başladı. Beslenme koyuyorum kendi yiyor.

Kendimi sıksan da parcalasan da öldürsen de su akıyor yolunu buluyor ama olan senin sinirlere oluyor. Diş sıkmana boynunun ağrısına değer mi?

Canım benim çok geçmiş olsun inşAllah ağrıların geçer. Bizde pazartesi günü başlıycaz inşAllah. Okulun ilk haftası zor olur diyorlar
Allah kolaylık versin kuzum
Allah kolaylık versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…