- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Bastan hepsini etiketlesem olur mu
hahaha çok tatlısın yaKen
Kendimi öğretmeni derse gelmeyen öğrenci gibi hissettim.
Bastan hepsini etiketlesem olur mu
Rica ederim.olur canım ilk günün azizliği işte biraz bölük pörçük olacak ama sonra düzene gireriz inşallah :) çok teşekkür ederim:)
Canım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.Günaydın
Kendime gelemiyorum git gel yorgunluk aptal gibiyim kaç gündür.
Dün sabah erken kalktım da büyük kızın kitaplarını kapladım gönderdim.
Bugün okulda durmıycam inş durmıycam eve gelicem ufak kızın bi sorunu yok ağlama falan olmadı şükür.
Aşureye giriştim onu yapıcam inş okul saatine kadar.
Zaten tanıyodu öğretmeni.
Nego sen naptın nasıl 6geçti iki gününüz? Özlüyorum seni
Canım benim küçük haka başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Eşim servise verelim diyor, içim rahat etmiyor, servislerin sistemi gözlemliyorum bu hafta.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabahı götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Bal ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Şimdi öğlen arası için pan kek pişiriyorum.
Ellerim ayaklarım hep şiş ödem.
İyi değilim, iyi olmak istiyorum sadece
Okulun yanına taşınmak istiyorum olmuyor...
Sağol canım benimnegom sıkma canını Allah gönlündekini nasip etsin sana inşallah.
düzene girecek bı şekilde sen kendini yiprattiginla kalırsın. dediğin gibi olacaksa çok zor zaten hem çocuklara hem sana. sınıfın içinde yemek yerler onlar da. sen gönlünü ferah tut lütfenve çok iyi olup dön olur mu kolay gelsin sana kuzum
Salonumda sandalye yok mutfaktakini silerim ama canım herkese kolay gelsin şimdiden bu arada dünkü ödevimide bugün yapıcam dün fırsatım olmadi
kız benim salonda masa yokNego
@malii
I inessa armand
@Lices_s
Bonus
Kmsl Hnd
K Kezmola
O1deren87
Psikolojik Deliii
C Cay6
D e f n e
yorgun anneanne
-SWEET MOM-
Limonsuzzcay
@MigiMadid
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Efser
beybisi35
Anka
D dstn33
Gonulmeyvesi
Safsarisin
yesa
Eymenliakifli
Handandandan
Faunaa
K klbk33
Kostebekpasta
Findikfaresi123
Kumral Ada Mavi Tuna
Feminas
M minikkalp006
D Dilos06
Casper25
1 1mirac
Olurkız benim salonda masa yok
mutfaktakiler temiz bende çamaşır çamaşır yıkasam olurmu
Canım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Eşim servise verelim diyor, içim rahat etmiyor, servislerin sistemi gözlemliyorum bu hafta.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabah o götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Baş ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Tatlım sen neden sıkıyorsun kendini bu kadar? Her şey olacağına varır. Biz tek gider gelirdik. Şimdi zaman farklı ama gayet de becerirdik. Kendi kendimize hazırlanıp kendimiz giderdik. Kimsenin bana ders çalıştırdığını da hatırlamam. Biraz rahat ol. Gerekirse ver servise ne olacak?Canım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabah o götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Baş ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Canım benim çok geçmiş olsun inşAllah ağrıların geçer. Bizde pazartesi günü başlıycaz inşAllah. Okulun ilk haftası zor olur diyorlarCanım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Allah kolaylık versin canım benimGünaydın
Kendime gelemiyorum git gel yorgunluk aptal gibiyim kaç gündür.
Dün sabah erken kalktım da büyük kızın kitaplarını kapladım gönderdim.
Bugün okulda durmıycam inş durmıycam eve gelicem ufak kızın bi sorunu yok ağlama falan olmadı şükür.
Aşureye giriştim onu yapıcam inş okul saatine kadar.
Zaten tanıyodu öğretmeni.
Nego sen naptın nasıl 6geçti iki gününüz? Özlüyorum seni
Eheh benimde aynı şekilde bende çocukların çamaşırları arka odaya asmıştım onları toplayıp bizimkileri yıkayıp asayımkız benim salonda masa yok
mutfaktakiler temiz bende çamaşır çamaşır yıkasam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?