Geçmiş olsun nego düzene girer inşallah sen de kendine gelirsinCanım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Eşim servise verelim diyor, içim rahat etmiyor, servislerin sistemi gözlemliyorum bu hafta.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabah o götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Baş ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Şimdi öğlen arası için pan kek pişiriyorum.
Ellerim ayaklarım hep şiş ödem.
İyi değilim, iyi olmak istiyorum sadece
Okulun yanına taşınmak istiyorum olmuyor...
Bütün işler beni bekler kızımı uyuttum büyük kız okuldan gelicek ona patates kızarttım kahvaltılık hazırladım
Şimdi kahve içiyorum ama çoklkkkkkk işim var yaaaaaa bitmiyorrrrr
Canım beslenme saati değil bu öğle yemeği ve okulda durmaları yasak, tek başına okul dışında nerde yiyecek, parkta yediriyoruz biz.Tatlım sen neden sıkıyorsun kendini bu kadar? Her şey olacağına varır. Biz tek gider gelirdik. Şimdi zaman farklı ama gayet de becerirdik. Kendi kendimize hazırlanıp kendimiz giderdik. Kimsenin bana ders çalıştırdığını da hatırlamam. Biraz rahat ol. Gerekirse ver servise ne olacak?
Bak benim kızım tam 69 aylık. 1. Sınıfa başladı. Beslenme koyuyorum kendi yiyor.
Kendimi sıksan da parcalasan da öldürsen de su akıyor yolunu buluyor ama olan senin sinirlere oluyor. Diş sıkmana boynunun ağrısına değer mi?
Amin canım size de kolay gelsinCanım benim çok geçmiş olsun inşAllah ağrıların geçer. Bizde pazartesi günü başlıycaz inşAllah. Okulun ilk haftası zor olur diyorlar
Allah kolaylık versin kuzum
Allah kolaylık versin canım benim
Sağol canım aminGeçmiş olsun nego düzene girer inşallah sen de kendine gelirsin
Okulda durmak yasak mı?Canım beslenme saati değil bu öğle yemeği ve okulda durmaları yasak, tek başına okul dışında nerde yiyecek, parkta yediriyoruz biz.
Tek başına gidip gelme devri çoktan bitti, bile bile ateşe atamam çocuğumu, ortalıkta sapık kaynarken.
Sağol canım yaaaa kalktım yemeğimi yaptımofffff al benden de o kadar. sandalyeleri sildim çocuğa yemek yedirip yatırdım. şimdi dinleniyorum ama mutfak toplanacak makine boşalacak bi yandan çamaşır yıkıyorum.
is bitmiyo ya bitmiyo
Allah kolaylık versin canım
Servis öğlen arası getiriyor, şikayet edicez aynen, bir hafta mühlet verin demiş müdür dur bakalımOkulda durmak yasak mı?
Ben zannettim ki velilerin okula girmesi yasak o yüzden parkta yediriyorsun.
Milli eğitime şikayet edin. 5 6 yaşındaki çocuklar nereye gitsin?
Kızımın okulunda öğlen arasını eritmek için tenefüsleri 20 dakika yapmışlar. ogretmeni içiniz rahat olsun. Ben sınıftan hiç ayrılmayacağım ' dedi.
Evim de yakın ama senin dediğin gibi bir şey olsa küçük bebeğim var, gidemem.
Aklına neresi gelirse başvur, hatta cimere bile şikayet et.
Yalnız gönderme tabiki onu misal olarak söyledim.
Bu durumda çok haklısın yani.
Servise bile versen öğlen arası getirmeyecek ki.
Gerçekten saçmalamışlar yaaa niye okulda bırakmıyorlar ki küçücük bebeler nasıl yapsınlar vallahi yaaaaCanım beslenme saati değil bu öğle yemeği ve okulda durmaları yasak, tek başına okul dışında nerde yiyecek, parkta yediriyoruz biz.
Tek başına gidip gelme devri çoktan bitti, bile bile ateşe atamam çocuğumu, ortalıkta sapık kaynarken.
Servis öğlen arası getiriyorsa iyi ama benim aklıma şey geldi.Servis öğlen arası getiriyor, şikayet edicez aynen, bir hafta mühlet verin demiş müdür dur bakalım
Servis öğlen arası getiriyor, şikayet edicez aynen, bir hafta mühlet verin demiş müdür dur bakalım
Yok sanmam servise verecek çocuk sayısı çok değil ki, okulun çoğunun evi yakın, uzak olanlar sıkıntı yaşıyor.Servis öğlen arası getiriyorsa iyi ama benim aklıma şey geldi.
Herkes çocuğunu servise vermek zorunda kalsın diye mi böyle saçma bir uygulama yapmışlar?
Burası Türkiye. Her an her şey olabilir.
Mecbur izin verecekler canım herkesin servise ayıracak bütçesi yok çünkü.biz küçükken bi ara demislerdi nego. güya aydat verilmiyo tek hademe yetmiyo okul kirleniyomusama uzun surmemisti öyle sacmalik mi olur. siniflarda bi nöbetçi kalabilirdi baya zordu bizim için
Evett çok sükür
Okula yakın bir eve taşınmak en mantıklısı canım, hem sen rahat edersin hem çocuklar... Sadece bu yıl değil ki ...yıllar yılı aynı koşturmaca yıpratır insanıMecbur izin verecekler canım herkesin servise ayıracak bütçesi yok çünkü.
Ben güvenmediğim için şimdilik bekletiyorum servis işini, bir iki hafta bakıcam sonra mecburen vericem.
Canım o kadarr çok istiyorum ki bunu ama eşim asla istemiyorOkula yakın bir eve taşınmak en mantıklısı canım, hem sen rahat edersin hem çocuklar... Sadece bu yıl değil ki ...yıllar yılı aynı koşturmaca yıpratır insanı
Benim ev ile anaokulu ve ilkokul yan yana, çocuklar hep kendileri gidip geliyorlar, çok büyük rahatlık inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?