Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tatlım özel bir soru olacak ama eşin çocuk istemiyormuş. Sen ne düşünüyorsun? Bunu kabul mu ettin?

sen kimin yaptıracaksın canım

ya ben iyice arastiralim dedim. O da beceremeyeceğini düşündüğüm için araştırıyorum filan zannetti. Boyle saçma sapan haller
Anneminkini. Senesi dolacak

Tatlım eşinle beraber ya çift terapisi alın ya da sadece kendisi alsın.

Anneminkini. Senesi dolacak

Tatlım eşinle beraber ya çift terapisi alın ya da sadece kendisi alsın.

aaaaa canım benim. Senin annen vefat mi etmisti

Ben hiç bilmiyordum , mekanı cennet olsun çok üzüldüm. Ben sag sanıyordum .

Tatlım özel bir soru olacak ama eşin çocuk istemiyormuş. Sen ne düşünüyorsun? Bunu kabul mu ettin?
Bu konuyu rafa kaldırdım zaten annemlere gittiğimde anneme de anlattım annem de aferin ona çok iyi düşünmüş dedi (yani bosanma gibi bir durum olursa olan vocyga olmasin diye)sinirlendi Yani bir taraftan şu an ben de isteğimi geri plana attım evlilik düzene oturmadan atanmadan istemiyorum
O da maddi manevi olarak hazır olduğumuzda gibi birşeyler söylüyor bakalım bilemedim

Çok haklısın canım. Şu an zaten önceliğin tedavin olsun. Adet düzensizliği çok sinir bozucu. Bütün vücudun dengesini alt üst ediyor.

aaaaa canım benim. Senin annen vefat mi etmisti

Ben hiç bilmiyordum , mekanı cennet olsun çok üzüldüm. Ben sag sanıyordum .
Aminnn canım..
32 haftalık hamileydim. 35 te doğum yaptım.
Kâbus gibiydi. Uzakta yaşıyordu yaa bazen unutuyorum, hala yaşadığını düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor.

Aminnn canım..
32 haftalık hamileydim. 35 te doğum yaptım.
Kâbus gibiydi. Uzakta yaşıyordu yaa bazen unutuyorum, hala yaşadığını düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor.

çok üzüldüm. Kaderimiz benziyormuş. Ben de doğum yapalı 40 gün olmuştu kaybettiğimde. Tarih ne?

hu kızlar nasılsınız
İyiyiz abla sen nasılsın, nerdesin
Yine bir sürü iş yapmışsın eline sağlık canım
Ooo demek bir de burdasiniz ..
Yine sobeledim

Herkese merhaba
Hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…