- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Benim de yaptırmam lazım.en iyisi kayınbabama söyleyeyim de o arastirsin, tanıdık filan yokmuş ama bilen birini bulur elbet
Kafam patlayacak ya düşünmekten işi gücü, diyeti, sporu
Negom ben ödevini yapmaya talibim. Yaptım da.......Hanımlar ödev vermeye talip olan varsa parmak kaldırsınya da sabah ilk gelen ödev verebilir.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Babayani
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@yesa1
@Amecey
@Kostebekpasta
@klbk33
Neyin tribine girmiş anlamadım?Yaa sen herifi hiç bulaştırma bence .gerçi herifleri devreye soksan bi dert sokmasan ayrı dert tabi
Öncelikle Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin
En son yazdığımda evime geldigimi söylemiştim sanırım şu an hem düşünme aşamasındayım hem de acaba düzeliyor mu diye gözlemliyorum
Eşimin hareketlerinde şu an sıkıntı yok ama ailem konusunda tavırlarını zaman gösterecek ben de ona göre yön vericem bana karşı iyi bakalım
Beni sorarsan bir kedi sahiplendim pazar günü onunla vakit geçiriyorum daha fazla temizlik ve düzen gerektiriyormus kedi beslemek ona uyum sağlamaya çalışıyorum
Adetim gecikti demiştim gebelikten korkuyordum pazartesi günü doktora gittim maalesef polikistik over oldugumu öğrendim biraz da rahim duvarı kalınlaşmış üzüldüm ağladım ama Rabbim başka dert vermesin ne diyeyim tedaviye başladım doğum kontrol hapı verdi dün hastanede adet de oldum bir yoluna koyucam inşallah
Buraya yazmadım acaba sizi sıktım mı diye kendi kendime triplere girdim psikolojim de pek yerinde değil yaAma deli gibi her gün hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum ödevleri yapıyorum sessiz sessiz
Çok teşekkür ederim iyi ki varsın,iyi ki varsınız hepiniz
Benim de yaptırmam lazım.
Neyin tribine girmiş anlamadım?
Anneminkini. Senesi dolacaksen kimin yaptıracaksın canım
ya ben iyice arastiralim dedim. O da beceremeyeceğini düşündüğüm için araştırıyorum filan zannetti. Boyle saçma sapan haller
Anneminkini. Senesi dolacak
Tatlım eşinle beraber ya çift terapisi alın ya da sadece kendisi alsın.
Bu konuyu rafa kaldırdım zaten annemlere gittiğimde anneme de anlattım annem de aferin ona çok iyi düşünmüş dedi (yani bosanma gibi bir durum olursa olan vocyga olmasin diye)sinirlendi
Tatlım özel bir soru olacak ama eşin çocuk istemiyormuş. Sen ne düşünüyorsun? Bunu kabul mu ettin?
Çok haklısın canım. Şu an zaten önceliğin tedavin olsun. Adet düzensizliği çok sinir bozucu. Bütün vücudun dengesini alt üst ediyor.Bu konuyu rafa kaldırdım zaten annemlere gittiğimde anneme de anlattım annem de aferin ona çok iyi düşünmüş dedi (yani bosanma gibi bir durum olursa olan vocyga olmasin diye)sinirlendiYani bir taraftan şu an ben de isteğimi geri plana attım evlilik düzene oturmadan atanmadan istemiyorum
O da maddi manevi olarak hazır olduğumuzda gibi birşeyler söylüyor bakalım bilemedim
Aminnn canım..aaaaa canım benim. Senin annen vefat mi etmisti
Ben hiç bilmiyordum , mekanı cennet olsun çok üzüldüm. Ben sag sanıyordum .
Aminnn canım..
32 haftalık hamileydim. 35 te doğum yaptım.
Kâbus gibiydi. Uzakta yaşıyordu yaa bazen unutuyorum, hala yaşadığını düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor.
Aminnn canım..
32 haftalık hamileydim. 35 te doğum yaptım.
Kâbus gibiydi. Uzakta yaşıyordu yaa bazen unutuyorum, hala yaşadığını düşünüyorum. Sonra aklıma geliyor.
çok üzüldüm. Kaderimiz benziyormuş. Ben de doğum yapalı 40 gün olmuştu kaybettiğimde. Tarih ne?
Allah im sabirlar ihsan eylesinnn cok cok zor olmali.
İyiyiz abla sen nasılsın, nerdesinhu kızlar nasılsınız
Yine bir sürü iş yapmışsın eline sağlık canımBugün yaptıklarım
Sabah elektrik gitti
Daha yeni geldi,
Bende kalktım, halıları sabunlu suyla fircaladim,
Sonra yerleri sildim
Dolma sardım,biber doldurdum
Kabak çorbası yaptım
Tuvaleti banyoyu iki kere yıkadım
Tozlari aldım
Çamaşır astım .
Ebem ağladı desem yeridir...
Yemekten sonra eve bir süpürge vururum, çünkü misafir gelecek..
Hoş geldinOoo demek bir de burdasiniz ..
Yine sobeledim
Herkese merhaba
Aminnnn canım. Her seyden daha zormus.Allah im sabirlar ihsan eylesinnn cok cok zor olmali.
Yaptım ama bende bittim..İyiyiz abla sen nasılsın, nerdesin
Yine bir sürü iş yapmışsın eline sağlık canım
Hoş geldin
İyiyiz abla sen nasılsın, nerdesin
Yine bir sürü iş yapmışsın eline sağlık canım
Hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?