- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İnş şamdanımben senin kızı benim oğlana çok benzetiyorum biliyosun:) o yüzden az kaldı ha gayret diyorum
Ben mi destek oldum,ne ara oldum,bilincim açık mıydıahahaha öyle bişeyler demedim de ben uslu olacağına acayip çok inanıyorumhele düzenli uyuyacağına
Nego bilir az dert yanmadim uyku konusunda hareketlilik konusunda. sağolsun hep destek oldu kendi çocuklarindan örnek verdi.
artık bünye iflas edecek hale gelmişti. seninki de durulacak merak etme az kaldı musluk
iki yaşı atlat üçe doğru yükün azalacak:)
Ben mi destek oldum,ne ara oldum,bilincim açık mıydı
Mutfağım toplu
Benimkiler hala uyumuyorsenle ilk tanıştığımız zamanlar beni anlayan ilk ve tek insan sendin negomasla unutmam
sabah beş altıda uyaniyodu sürekli
tabi şimdi babasının sülalesinin geni aktif olmuş olmalı camis gibi uyuyo
Benim deMutfağım toplu
Benim de benim de ama yemek yemedik dahaMutfağım toplu
Biz yedik yedik en toplu benim olcak benim benim benimBenim de benim de ama yemek yemedik daha
Yazık bu süpürge ne etsinBiz yedik yedik en toplu benim olcak benim benim benim
Simdi seninki yine dagilcak süpürgecim
Öyle dedigime bakma birazdan cay icerken esim dagitir yineYazık bu süpürge ne etsin
Benimkiler hala uyumuyorsabah yani.
Maşallah bal oğlana
Damdan düşen anlar dostum
Allah yardımcınız olsun canımokuya okuaya grldim nihayet. pandrmi yoğun bakımda çalışıyorum artık. bi süre tam katılamadım. sadece okudum. ama yarondan itibaren devammmm.
Şükür yemek Faslı bitti çayı koydum bi de o fasıl varÖyle dedigime bakma birazdan cay icerken esim dagitir yine
Allah kolaylık versin.Hemşire misin?okuya okuaya grldim nihayet. pandrmi yoğun bakımda çalışıyorum artık. bi süre tam katılamadım. sadece okudum. ama yarondan itibaren devammmm.
Buyrun hoş geldinizHu huuu kizlarrr beni de alin araniza sanki hic isim bitmiyor gibi ve surekli erteledigim buyuk ev islerim var bi el atin bana
Ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna hesabı,kv de kocana uyusun diyordurdam arkadaşım benim
babasına uyuyo diye kızıyorum ama oğlana hiç kızmıyorum öyle bı adalet benimki
inşallah kendi işlerini kendileri halledecek yaşa az kaldı negom
Hosbuldum tesekkurlerAllah kolaylık versin.Hemşire misin?
Buyrun hoş geldiniz
Ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna hesabı,kv de kocana uyusun diyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?