Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kar yok henüz canım,ilçelere yağmış.Kışın balkon silmem de kullanmam da açıkçası çünkü zaten kar oluyor,boşa emek yani:)
Kanepe minderlerini kaldırıcam
Evet ben de çim halı var yerde onu kaldırmıyorum eşim sigara için kullanıyor balkonu Sedirin minderlerini filan kaldırdacağım ben de süpürüyorum kışın sadece

Son düzenleme:
Dinlene dinlene yapıyorum artık.Böyle daha iyi yoksa isyan ediyor vücudum.Arkadaşı aradım o da pozitif.
Kahvem bitsin kalkayım

olmayan kimse kalmicak galiba negom Allah arkadaşına da tüm hastalara da şifa versin. ben de artık yormadan yapıyorum kendimi. bizden başka kimsenin bize faydası yok nasılsa

peki takip ettin mi bazısının migrenini kahve bazısının çay tetikliyomus. Allah yardımcın olsun cidden çok zor migren
Saol canım uykusuzluk etki ediyor bana. Şu sıra nerede uyuduğum belli değil bi kıızn yanında bi yatağımda. Keyfi uyanıp beni yatağına götürüp orda uyuyoruz. Sığmıyorum da tabi

Saol canım uykusuzluk etki ediyor bana. Şu sıra nerede uyuduğum belli değil bi kıızn yanında bi yatağımda. Keyfi uyanıp beni yatağına götürüp orda uyuyoruz. Sığmıyorum da tabi

bizde de var o sorun. genelde eşimi atıyoruz biz yataktan. uykusuzluk bazen çok ağır geliyo. ikinci bı çocuk düşünüyo musun musluk

bizde de var o sorun. genelde eşimi atıyoruz biz yataktan. uykusuzluk bazen çok ağır geliyo. ikinci bı çocuk düşünüyo musun musluk
Biz onun yatağına gidiyoruz
Rabbim isteyenlere versin şamdanım inş
Ama bence sen yap kardeş

olmayan kimse kalmicak galiba negom Allah arkadaşına da tüm hastalara da şifa versin. ben de artık yormadan yapıyorum kendimi. bizden başka kimsenin bize faydası yok nasılsa
Aynen öyle canım
kader utansın hep uslu koyduğum yerde duran kendi kendine oynayan bı çocuğum olacağına inanmıştım
Aa bu benim kocamın çocukluğu
Benimkiler bana çekmiş,kurtlu

kader utansın hep uslu koyduğum yerde duran kendi kendine oynayan bı çocuğum olacağına inanmıştım
İnanır mısın bende öyle. Yaramaz çocuklara tahammül edemez başıma ağrılar girerdi. Ablamlara falan gitmezdim başım kaldırmıyor diye hele Hatta hamileyken bir kere demiştim ki benim çocugum sakin olur bne kaldıramam bakamam al bakalım bakıyon mu bakmıyon mu dedi evren

Yaptıklarim;
Bu sefer 1 saat süre tuttum bayagi iyi oluyomus süre tutmak

Her yerin tozunu aldım
Tuvaletleri camasir suyuyla temizledim
Evi süpürdüm
Yemek yaptım mutfagi topladim
Süpürgenin filtresini ve parcalarını söküp yıkadım kurumaya biraktim

Birazdan yapacaklarım;
Camasir cekmecemi düzenlicem
Çamaşır makinesinin pompasini bi temizlemem lazim
Spor yapcam
Banyo rafını düzenlicem
Balkonu yıkıcam
Ders caliscam
Kitap ve Kuran okucam

Kalan isleri belki yarina birakirim evi bugünden supurdugume göre yarin boşum

Ay ben su an inan o moddayım çocuğu birak kalabaligi bile kaldirmiyo kafam nasil bakcam bilmem cok gözüm korkuyo çocuktan

ahahaha öyle bişeyler demedim de ben uslu olacağına acayip çok inanıyorum hele düzenli uyuyacağına

Nego bilir az dert yanmadim uyku konusunda hareketlilik konusunda. sağolsun hep destek oldu kendi çocuklarindan örnek verdi.
artık bünye iflas edecek hale gelmişti. seninki de durulacak merak etme az kaldı musluk
iki yaşı atlat üçe doğru yükün azalacak:)

Ay ben su an inan o moddayım çocuğu birak kalabaligi bile kaldirmiyo kafam nasil bakcam bilmem cok gözüm korkuyo çocuktan
Korkma kız. Deniz gibi düşün nasıl ilk girdiğinde üşürsün sonra alışırsın aynı o mantık
Yapma şamdanım etme şamdanım doğduğundan beri aynı şeyleri duyuyorum. 40 çıksın rahatlarsın, 3 aylık olsun bak gör, 6 aylık olsun bak nasıl rahatsın, dişler çıksın bak nasıl rahatlıyorsun, yürüsün bak gör sesi çıkmayacak vb. Uzar valla. alıştım artık hep böyle olacak

ben senin kızı benim oğlana çok benzetiyorum biliyosun:) o yüzden az kaldı ha gayret diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…