Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün de pek bir şey yapmadım çamaşır yıkadım astım sadece
Arkadaşım çok mu yoğunsun ?birkaç gündür göremiyorum sanki seni ? Merakımı mazur gör proje yazıyorum demiştin sanki ar-ge biriminde mi çalışıyorsun ? Ben de proje yazdım birkaç kere okul vs için beceremiyorum galiba

Evet malesef 9 aralık a kadar bi proje bitirmem gerekiyo yordu beni epey. Yazılımcıyım ben front-end developer diye geçiyo adı. Hangi dilde yazdın?

bir de ailede covid bolluğu oldu 10-15 gündür onlara dua toplayayım dua edeyim derken de uğrayamadım çok. Keyfim de yok öyle takılıyom usulca

Allah kolaylık versin.Hemşire misin?

Buyrun hoş geldiniz

Ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna hesabı,kv de kocana uyusun diyordur

ayyyy yemin ederim aynen öyle yapıyo negom kaynanamı çok iyi taniyosun

şamdan eşek şamdan köle ama oğlu prens
sürekli o yatsın o dinlensin o uyusun manyak karı

Yaptıklarımı toptan yazayım
Yatak odası
Yatağı topladım
Toz aldım
Süpürdüm
Sildim
Çamaşırları katladım yerlerine koydum
Dolap kapaklarını sildim
Oturma odası
Topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Mutfak
Bulaşıkları topladım
Masasını cifledim
Buzdolap üstü topladım
Alt dolap kapaklarını sildim
Çocuk odası
Oyuncakları topladım
Halısını kaldırıp sildim süpürdüm toz aldım
Dolabının kapağını sildim
Koridor
Halılarını kaldırıp süpürdüm sildim
Banyo
Dolabının arkası küf yapmış ona çamaşır suyu sıktım yerini değiştirdim içini düzenledim sildim
Vc lavoba ovdum
Yerlerini yıkadım
Ödevi de yaptım

Biz davete gittik bugün akşamda maç için kaynım geldi.
Kahvaltı hazırlama toplama (ekmek pişirdim)
Ocağı temizledim, yıkadım
Tezgah üstü fayansları ve üst dolapların altını sildim.
Mutfağın cam duvarı silindi, güneşliğini yıkayıp ütüleyip astım.
Balkon yıkandı
2 makina çamaşır yıkayıp astım topladım ama katlamadım
Banyo paspaslarini yıkadım
Misafir banyosunun lavabosunu ovdum
Akşam gelince kaynıma yemek verdim. Lahana sardım, bulaşık makinasını boşalttım, doldurdum.

Allah yardımcın olsun canım MEB’de Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim sen anlarsın diye bulaştırdılar K2 projesi yazdım bi tane geçmedi TÜBİTAK projesi yaptım bi iki kere geçen de DAP İdaresine okulumuz için kütüphane projesi yazdım da belli değil daha tecrübeli sayılmam aslında ama deniyorum kendimce okula filan bi faydam dokunur belki diye

Öğretmenliğe çok özeniyorum ya tercihlerime yazmadığıma o kadar pişmanım ki puanım da tutuyordu. Yıpratıyo beni vallahi öğrenince belki yıpranmam dicem ama sürekli yeni teknolojiler çıkıyor sürekli öğrencisin bizim sektörde ya. Vaktin varsa kesinlikle öğren severek yaparsan güzel para kazanılıyor sanırım ben pekte sevmiyomuşum mesleğimi yenice anlıyorum

Ben de branş olarak öyle hissediyorum sürekli kendimi güncellemem gerek durağan bir branş değil maksadım kazanç değil okulum, öğrencilerim için bir şeyler yapabilmek de beceremedim galiba bu işi kütüphane projem geçerse kendimi geliştirmek için üzerine gideceğim geçmezse daha da kapatacağım proje yazma sayfasını

Tunaydin hanimlar maddelerimi yazip ise girisiyorum ben

1. Mutfak toparlanip yemek yapilacak
2. Buzdolabi temizlenecek
3. 3 mutfak dolabi ic dis silinecek
4. Kuruyan camasirlar katlanip kalkacak
5. Mutfak salon koridor süpürüp silinecek
6. Gardolap ici örtüler yikanacak

5 madde mi yaziyorduk acaba gunluk odev de mi vardi? Alisacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…