Arkadaşım çok mu yoğunsun ?birkaç gündür göremiyorum sanki seni ? Merakımı mazur gör proje yazıyorum demiştin sanki ar-ge biriminde mi çalışıyorsun ? Ben de proje yazdım birkaç kere okul vs için beceremiyorum galibaBugün de pek bir şey yapmadım çamaşır yıkadım astım sadece
Evet malesef 9 aralık a kadar bi proje bitirmem gerekiyo yordu beni epey. Yazılımcıyım ben front-end developer diye geçiyo adı. Hangi dilde yazdın?Arkadaşım çok mu yoğunsun ?birkaç gündür göremiyorum sanki seni ? Merakımı mazur gör proje yazıyorum demiştin sanki ar-ge biriminde mi çalışıyorsun ? Ben de proje yazdım birkaç kere okul vs için beceremiyorum galiba
Allah kolaylık versin.Hemşire misin?
Buyrun hoş geldiniz
Ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna hesabı,kv de kocana uyusun diyordur
Sıcaklıktan mı acaba,servisi çağır bence iyice sorun büyümeden
Birinci sınıf galiba
Görümcen her gün mü geliyor ne
Allah yardımcın olsun canım MEB’de Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim sen anlarsın diye bulaştırdılar K2 projesi yazdım bi tane geçmedi TÜBİTAK projesi yaptım bi iki kere geçen de DAP İdaresine okulumuz için kütüphane projesi yazdım da belli değil daha tecrübeli sayılmam aslında ama deniyorum kendimce okula filan bi faydam dokunur belki diyeEvet malesef 9 aralık a kadar bi proje bitirmem gerekiyo yordu beni epey. Yazılımcıyım ben front-end developer diye geçiyo adı. Hangi dilde yazdın?
bir de ailede covid bolluğu oldu 10-15 gündür onlara dua toplayayım dua edeyim derken de uğrayamadım çok. Keyfim de yok öyle takılıyom usulca
Öğretmenliğe çok özeniyorum ya tercihlerime yazmadığıma o kadar pişmanım ki puanım da tutuyordu. Yıpratıyo beni vallahi öğrenince belki yıpranmam dicem ama sürekli yeni teknolojiler çıkıyor sürekli öğrencisin bizim sektörde ya. Vaktin varsa kesinlikle öğren severek yaparsan güzel para kazanılıyor sanırım ben pekte sevmiyomuşum mesleğimi yenice anlıyorumAllah yardımcın olsun canım MEB’de Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim sen anlarsın diye bulaştırdılar K2 projesi yazdım bi tane geçmedi TÜBİTAK projesi yaptım bi iki kere geçen de DAP İdaresine okulumuz için kütüphane projesi yazdım da belli değil daha tecrübeli sayılmam aslında ama deniyorum kendimce okula filan bi faydam dokunur belki diye
Ben de branş olarak öyle hissediyorum sürekli kendimi güncellemem gerek durağan bir branş değil maksadım kazanç değil okulum, öğrencilerim için bir şeyler yapabilmek de beceremedim galiba bu işiÖğretmenliğe çok özeniyorum ya tercihlerime yazmadığıma o kadar pişmanım ki puanım da tutuyordu. Yıpratıyo beni vallahi öğrenince belki yıpranmam dicem ama sürekli yeni teknolojiler çıkıyor sürekli öğrencisin bizim sektörde ya. Vaktin varsa kesinlikle öğren severek yaparsan güzel para kazanılıyor sanırım ben pekte sevmiyomuşum mesleğimi yenice anlıyorum
Allah sifa versin insallahBonusun annesi için kızlar,arkadaşımın annesi böyleyken tadım da kalmadı
Covidi ağır mı geçiriyorBonusun annesi için kızlar,arkadaşımın annesi böyleyken tadım da kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?