- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kapı-pencere komple sildim yakın zamanda vestiyeri de hallettim geçen buzdolabını da silmiştim yavaş yavaş mutfak dolaplarına başlayayım diyorumMerhaba. Takım arkadaşın yoksa eş olabiliriz. Yavaş yavaş temizleriz evlerimizi :) mesela ben kapılara başladım. Bir hafta önce oturma odasınınkini silmiştim bugün misafir WC sinin sildim. Yarın başka bir yerin öyle sıkılmadan gözümde büyğrmeden gitmeye çalışıyorum
Senin en çok temizlikte neye ihtiyacın var sa bölüp başlayabilir iz :))
Amin çok çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatırız
Umarım verimli bir gün olur bugünNego negomm enerjimi toplayamıyorum psikolojik olarak yorgunsam fiziksel gücü de bulamıyorum Yarın güzel gün olsun aklımda işler var onları yapmaya çalışacağım bakalım bugünüm pek pasif geçti.
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çamaşırlar katlandı,yerleştirildi
ve örgü ördüm bu kadar
UmarımGünaydın herkese dünden başlayan baş agrım çok çok arttı bugün tahlil yapicam inşallah covid değilimdir
Canım ben hep haşlayıp atıyorum ama yemeklik yapacağım zaman o gün ıslatıp direk pişiriyorum.Islatıp atmayı da fasulyede denemiştmm güzel oluyordu.Nego bisey sorcam.
Günaydın öncelikle.
Nohutu geceden islatip sabah buzluga cig atmak mi yoksa geceden islatip sabah haşlayıp öyle atmak mi daha iyi oluyo?
Iki turlu de yapan var galiba da.
Yemeklik atcam ben nohut yemegi icin yani corba falan degil. Kötü oluyo buzluktan cikanla diye duydum ama
Günaydın canım nasılsın❤Günaydın
Günaydın❤Günaydın
Hmm haslayip attiginla yemek yapmiyosun yani. Peki teşekkür ederimCanım ben hep haşlayıp atıyorum ama yemeklik yapacağım zaman o gün ıslatıp direk pişiriyorum.Islatıp atmayı da fasulyede denemiştmm güzel oluyordu.
Günaydın kuzum iyiyim.yana yana ev arıyom geneGünaydın canım nasılsın❤
Günaydın❤
YaaaGünaydın kuzum iyiyim.yana yana ev arıyom gene
Ortada ev yok ama ben evi toparlıyorum yavaştan
Yok onla da yapıyorum ama acil durumlar içinHmm haslayip attiginla yemek yapmiyosun yani. Peki teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?