Amin inşaallahGunaydın kızlar guzel bir gun gecsın ınsallah
Günaydın canım❤Günaydın kızlar
Ben haşlayıp attım buzluğa bugün yapıcam nasıl olduğunu söylerim sana unutmazsam tabiNego bisey sorcam.
Günaydın öncelikle.
Nohutu geceden islatip sabah buzluga cig atmak mi yoksa geceden islatip sabah haşlayıp öyle atmak mi daha iyi oluyo?
Iki turlu de yapan var galiba da.
Yemeklik atcam ben nohut yemegi icin yani corba falan degil. Kötü oluyo buzluktan cikanla diye duydum ama
Tamam canim sagolYok onla da yapıyorum ama acil durumlar içinıslatıp yapınca daha güzel oluyor çünkü
Birde salata,pilav vs de kullanıyorum haşlayıp attıklarımı
Unutma beniBen haşlayıp attım buzluğa bugün yapıcam nasıl olduğunu söylerim sana unutmazsam tabi
Hatırlat unutursamTamam canim sagol
Unutma beni
Valla gönlümceyi geçtim uygun fiyatlı bulmayı umuyorum artık.arkadaş da merkeze taşındı işe git gel çok sıkıntı oluyo artık .hele de geceleriYaaainşaallah bulursun bu sefer gönlünce
Şimdi pişiyor benimdeBen haşlayıp attım buzluğa bugün yapıcam nasıl olduğunu söylerim sana unutmazsam tabi
Allah zorunu kolaylaştırsın,güzel gönüllüm❤Valla gönlümceyi geçtim uygun fiyatlı bulmayı umuyorum artık.arkadaş da merkeze taşındı işe git gel çok sıkıntı oluyo artık .hele de geceleri
Valla gönlümceyi geçtim uygun fiyatlı bulmayı umuyorum artık.arkadaş da merkeze taşındı işe git gel çok sıkıntı oluyo artık .hele de geceleri
İnşallah değilsindir Canım bizi de haberdar etGünaydın herkese dünden başlayan baş agrım çok çok arttı bugün tahlil yapicam inşallah covid değilimdir
Ben de haşlayıp dondurucuya koyduğumu çorba,pilav vs için kullanıyorum yemek için ıslatıp pişiriyorumHmm haslayip attiginla yemek yapmiyosun yani. Peki teşekkür ederim
HatirlaticiğimHatırlat unutursam
HahaŞimdi pişiyor benimde
Acil durum acil durum,hemen çıkardım yaptım
Tamam canim teşekkür ederimİnşallah değilsindir Canım bizi de haberdar et
Ben de haşlayıp dondurucuya koyduğumu çorba,pilav vs için kullanıyorum yemek için ıslatıp pişiriyorum
Günaydın canım❤Günaydın
Çok şükürNego Allahim sükürler olsun bazanin altini havalandirip düzenledim
Ama yün yorgan var hic kullanmıyorum onlari catiya koycam. Silikon yorgan alcam onlarin yerine vakumlarim yer kaplamaz. Yünler bazanin yarisini dolduruyo.
Kaynanamin gelinlik yorganlari canim kaynanam yorgan almamak icin eskileri bana vermisti evlenirken
Onlari cikarirsam bayaği yer açılır valla yoruldum yorganlarla bogusurken her yerlerimden ter akti
Ben bir gün suda bekletip atıyorum nohutuda fasulyeyi deNego bisey sorcam.
Günaydın öncelikle.
Nohutu geceden islatip sabah buzluga cig atmak mi yoksa geceden islatip sabah haşlayıp öyle atmak mi daha iyi oluyo?
Iki turlu de yapan var galiba da.
Yemeklik atcam ben nohut yemegi icin yani corba falan degil. Kötü oluyo buzluktan cikanla diye duydum ama
Bir gün çok değil mi canım kokmaya başlamıyor mu ? Ben sıcak suda bi taşım kaynatıyorum altını ve kapağını kapatıp 3-4 saat bekletip o suyu süzüp yıkayıp öyle pişiriyorumBen bir gün suda bekletip atıyorum nohutuda fasulyeyi de
Canim inan muğlada dogru düzgün kış bile olmuyo kullanmiyorum. Evim zaten dar yer yok. Kullanmadigim biseyi tutmak da gelmiyo icimden. Kaynanama kendi arkadaslari da söyledi muglanin sicaginda yün yorgani napsin verme diye inadi tuttu ben de söyledim gecenler de hala ayni inat. Nerden baksan 28 yillik yorgan o. Napiyim ben onu.. söyledim sen kullaniyosan vereyim diye bana da kendi kullanmadigi icin verdi zaten.Günaydın canım❤
Çok şükür
Canım çatıda küflenmesin
Teşekkürler canimBen bir gün suda bekletip atıyorum nohutuda fasulyeyi de
Hayır. Bayağı şişiyor akşam saat 7 de koyuyorum. Ertesi gün 5 gibi poşetleyip buzluğa atıyorum. Birde sıcak suya değil soğuk suya koyuyorum ben.Bir gün çok değil mi canım kokmaya başlamıyor mu ? Ben sıcak suda bi taşım kaynatıyorum altını ve kapağını kapatıp 3-4 saat bekletip o suyu süzüp yıkayıp öyle pişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?