Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben haşlayıp attım buzluğa bugün yapıcam nasıl olduğunu söylerim sana unutmazsam tabi

Hatırlat unutursam
Hatirlaticiğim
Şimdi pişiyor benimde
Acil durum acil durum,hemen çıkardım yaptım
Haha
Anneme sordum o ıslatıp suzdürup çiğ koyuyormuş öyle yaptim haslanmis olani dediginiz gibi pilav icin falan kullaniyomus.
İnşallah değilsindir Canım bizi de haberdar et

Ben de haşlayıp dondurucuya koyduğumu çorba,pilav vs için kullanıyorum yemek için ıslatıp pişiriyorum
Tamam canim teşekkür ederim

Nego Allahim sükürler olsun bazanin altini havalandirip düzenledim
Ama yün yorgan var hic kullanmıyorum onlari catiya koycam. Silikon yorgan alcam onlarin yerine vakumlarim yer kaplamaz. Yünler bazanin yarisini dolduruyo.
Kaynanamin gelinlik yorganlari canim kaynanam yorgan almamak icin eskileri bana vermisti evlenirken
Onlari cikarirsam bayaği yer açılır valla yoruldum yorganlarla bogusurken her yerlerimden ter akti

Günaydın canım❤
Çok şükür
Canım çatıda küflenmesin

Ben bir gün suda bekletip atıyorum nohutuda fasulyeyi de

Günaydın canım❤

Çok şükür
Canım çatıda küflenmesin
Canim inan muğlada dogru düzgün kış bile olmuyo kullanmiyorum. Evim zaten dar yer yok. Kullanmadigim biseyi tutmak da gelmiyo icimden. Kaynanama kendi arkadaslari da söyledi muglanin sicaginda yün yorgani napsin verme diye inadi tuttu ben de söyledim gecenler de hala ayni inat. Nerden baksan 28 yillik yorgan o. Napiyim ben onu.. söyledim sen kullaniyosan vereyim diye bana da kendi kullanmadigi icin verdi zaten.
İste bi insan karsisindakinin niyetini bi kere hissetmesin her seyi batıyo sonra.
Ben bir gün suda bekletip atıyorum nohutuda fasulyeyi de
Teşekkürler canim

Bir gün çok değil mi canım kokmaya başlamıyor mu ? Ben sıcak suda bi taşım kaynatıyorum altını ve kapağını kapatıp 3-4 saat bekletip o suyu süzüp yıkayıp öyle pişiriyorum
Hayır. Bayağı şişiyor akşam saat 7 de koyuyorum. Ertesi gün 5 gibi poşetleyip buzluğa atıyorum. Birde sıcak suya değil soğuk suya koyuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…