- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben de soguk suya koyuyorum.Hayır. Bayağı şişiyor akşam saat 7 de koyuyorum. Ertesi gün 5 gibi poşetleyip buzluğa atıyorum. Birde sıcak suya değil soğuk suya koyuyorum ben.
Sen orayı Sivas mı sandın ? Erzurum mu sandın bacımCanim inan muğlada dogru düzgün kış bile olmuyo
Hiç denemedim öyle bir gün öyle deneyeyimHayır. Bayağı şişiyor akşam saat 7 de koyuyorum. Ertesi gün 5 gibi poşetleyip buzluğa atıyorum. Birde sıcak suya değil soğuk suya koyuyorum ben.
Öyle mi hiç sıcak suda denemedim. OlabilirBen de soguk suya koyuyorum.
Nohutu sicak suya koyunca kokuyo
Saril bana
Canım gel sarılalımSaril bana
Sen nerde yasiyosun kız yakin miyiz yoksa
Hee orda da yasadim canim üniversiteyi okudum aslinda ben soguk yer severim ya.
Anlıyorum canım,haklısın❤Canim inan muğlada dogru düzgün kış bile olmuyo kullanmiyorum. Evim zaten dar yer yok. Kullanmadigim biseyi tutmak da gelmiyo icimden. Kaynanama kendi arkadaslari da söyledi muglanin sicaginda yün yorgani napsin verme diye inadi tuttu ben de söyledim gecenler de hala ayni inat. Nerden baksan 28 yillik yorgan o. Napiyim ben onu.. söyledim sen kullaniyosan vereyim diye bana da kendi kullanmadigi icin verdi zaten.
İste bi insan karsisindakinin niyetini bi kere hissetmesin her seyi batıyo sonra.
Teşekkürler canim
Keşke mesajını görseydim kendi kendimle maraton yaptımVarmi bir aslan benimle maratona cikacak
Sen gel adanaya da sıcak görHee orda da yasadim canim üniversiteyi okudum aslinda ben soguk yer severim ya.
Muğlanin sıcağı ciddi sıcak yani öyle böyle degil.
Erzurum öyle mi mis gibi montunu giy atkini eldivenini tak karda catur cutur yürü ohh mis
Dinlenmeye çalış canım yorma kendini o kadar çok hasta var ki yetişemiyorlar herhaldeKızlar ben baya halsizim basında ağrıyor sanırım esimdenbanada geçti gelip tahlil yapacaklardı gelmediler hala ama iş güç gelmez elimden yemek mutfak bir de çocuk canıma okuyor zaten
Ben yaklaşık 4 yıldır buradayım alıştım galiba ilk başta çok tedirgin yürüyordum geçen yıl pazardan geliyorum elim dolu poşetlerle apartmanın önünde bi kaydım düştüm ilk iş komşularımın camına baktım kimse gördü mü beni diyeHee orda da yasadim canim üniversiteyi okudum aslinda ben soguk yer severim ya.
Muğlanin sıcağı ciddi sıcak yani öyle böyle degil.
Erzurum öyle mi mis gibi montunu giy atkini eldivenini tak karda catur cutur yürü ohh mis
Benim de merdivenlerden cok dusmuslugum vardir kayıpBen yaklaşık 4 yıldır buradayım alıştım galiba ilk başta çok tedirgin yürüyordum geçen yıl pazardan geliyorum elim dolu poşetlerle apartmanın önünde bi kaydım düştüm ilk iş komşularımın camına baktım kimse gördü mü beni diye
Bi gün gidicem hic gitmedim. Virüs bi bitmedi kiSen gel adanaya da sıcak gör
Ya bak Aralığın ortasına geldik neredeyse ne kar var ne buz inanır mısın geçen bi yağdı o da eridi hemenBenim de merdivenlerden cok dusmuslugum vardir kayıp
Bide yokuslarda fren tutturamiyodum sanirsin buz pisti
Bu arada bi gün kızım için Adana’ya geleceğiz nasipse Masterchef’in Adana bölümünden sonra şarkının müptelası oldu Adama da Adama (Adana diyemüyürSen gel adanaya da sıcak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?