Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başka bişey mi yani canım. Ben görmedim. K bakma. Yeni olduğum iiçin tam anlayamıyorum
Önemli değil canım, yazdım yine. Ben yoğunum bu ara o yüzden sabah ilk giren versin ödevi dedim, sağolsun arkadaşlar da idare ediyor, benim verdiğimi görmemiştir Feslegen Kokulu Nane

Slm kizlar.dün ev yine temizdi☺bu aralar evim kirlenmiyor yaw.eşim yok diyemiki.halbuki oda dağıtmaz ama.dün salonu süpürdüm.wcyi yîkadım. Pazara gittim geldim.sonra yemek bulaşık. Bugün alarma uyanamamışım.bu yüzden oğlanı gönderdikten sonra yatmadım.bugün ilk defa ödev yapim dedim.ama Aspiratör temiz.ama ben üsten geçim bari.birazdan yeşilfasulye yemeği yapacam.olanın okuluna gidecem.ćamaşır katlarım. Pek bi işim yok

Canım ödevi verdim bugün erken girdim. İki gün bildirim yapmayanları listeden çıkarıyorum ben, bu listede artık hiç girmeyenler var. Ben listenin son halini atayım
Bana bildirim gelmedi o yüzden vermedin sandım.

Benimde temiz ama yine de temizlicem
Aşağıda çıkan reklami görüyor musun temizlikle ilgili topik olduğu için devamlı yer silen adamlar viledalar koca deterjanlar çıkıyorbende bir topik acicam başka bir topik ama orda da öyle reklamlar çıksın istiyorum seroooooooo

Çocukları getirip götürme işine servis olarak çözüm buldu, parayı basarım dediğimi yaparım kafasında.
Taşınma işi uzun hikaye canım
Taşınma işi zor diyince Aile apartmaninda oturuyorsunuz diye düşündüm niyeyse..

bugün davlumbazı temizlicektim ki ben sen bir harikasin negom
Bende dün temizledim, dedim kızlar da mahrum kalmasın
Ama benim aspiratörümle damlumbazım temizzzz napücüğükk
Benimde temiz ama yine de temizlicem
Temiz olanlar muaf oluyor
Taşınma işi zor diyince Aile apartmaninda oturuyorsunuz diye düşündüm niyeyse..
Doğru düşünmüşsün ama sebep o değil canım

Yok dilo yok sen topik mobik açma sen kk yı yoldan çıkaracan

Günaydın Nego
Ödev yapılacak bugün zaten mutfağı derin temizlemeyi düşünüyordum
Evin de iyiiceee bir temizlenmesi lazım, nasıl olacaksa
Geceden beri deliriyorum kızım ne uyuyor, ne yemek yiyor, ne su içiyor
Üst komşumun da misafiri var bağıra bağıra konuşup delirttiler beni, tam kizi uyuttum yine uyandi.
Off burası da iyice aglama duvarım oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…