Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende mutfak bezlerini kaynattım bugün

Hoooosbuldum efenim merhaba :))

Kahve molası verdim

Öyle deme kız iyice tembellesir mayisirim

Gel canım gel buraya da gel

Yarım yamalak yaptım gene kızlar ya biyeri temizledim biyer kaldı bebeğim uyandı inmiyor kucağımdan evde geziyoruz
Oturma odasını dip köşe temizledim koltukları çektim altlarını sirkeli ozonlu suyla sildim, duvarda leke olan yerleri sildim
Tüm evi süpürdüm
Oğlumu banyo yaptırdık
Kızıma çorba yaptım yemek yedirdim ne kadar yemesede
Aspiratör temizlenmişti üstünden geçtim benimki zaten hurdaya dönmüş bilmem kac yıllık
Bulasık makinesi bitti, bosaltıcam.
Arka odaların toplanması lazım heryer oyuncak
En acil Banyo temizlenecek fena bi durumda kirliler yerlerde yerler su içinde, duş aldık duşakabinden olduğu gibi su çıkıyor dışına,sağolsun 10 aydır silikon çekecek eşim hala bekliyoruz.
Yıkamam asmam gereken çamasırlar beklıyor
Ortada yemek yok
Süt gönderdi kaynanam onla da akşam ağlayan pasta yapmayı düşünüyorum kesin bütün işi gücü bırakıp canla başla bunu yaparım benden de bu beklenir zaten

zorlama kendini yavaş yavaş yaparsın, eline sağlık :)

zorlama kendini yavaş yavaş yaparsın, eline sağlık :)
Teşekkür ederimmm aynen öyle bebekle zor oluyor bugün öyle kaptırmıştım ki kendimi oturma odasından sonra tum evi komple temizleme gücünü hissediyordum zaten hiç oturmadan cam kapı duvar yapabilen bi insandım aynı gün tüm ev temiz olmalı yoksa rahat edemiyorum . yorulduğumu da oturunca anlıyorum

ben de senin gibiyim hersey ayni gün olsun istiyorum ama bebek var olmuyor, o yüzden mutfağı ertesi güne bırakıyorum hep

Negocum yeniyim ya simdi yeni adapte oluyorum. Simdi ben dedigimi yaptim. Okuldan gelince kizi aldim. Uyuttum onla biraz oynadim. Ocagimi sildim. Firinimi ve tepsilerini temizledim. Bir de bugun diger yapacaklarimi da yazacak miyim yine ? Aksam misafirim var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…