Uygulamadan giriyom ya yazılar büyük bendeBüyük mü, ben bir şey yapmadım kız, telefonda normal görünüyor
Fırsat bulursan izle, yanıma gelmiş gibi olursun, bozkır SivasSerin havası yeter be
Sivasın yollarına hele şu güzelin badem gözlerineeFırsat bulursan izle, yanıma gelmiş gibi olursun, bozkır Sivas
Yaaaa bende öyleyim kaç gündür yerimden kalkasım gelmiyor sürekli bi mutsuzluk hali anlamadım yaaaaaPsikolojik Deliii canım dolunay vardı ya ondandır, bende öyleydim çünkü.
Bugün kendin için bir şeyler yap benim hatırıma ❤
Yine bana etiket gelmedi. Sayfada da göremedim.Verildi kuzum ödev, yarına verebiliriz bunu da
Kizdirmayin negomuTekrar yazayım mazeretsiz, habersiz bırakanları ödev listesinden çıkarıyorum, emek var ortada sonuçta ❤ anlayış gösyeceğinizi düşünüyorum. Ödevi yapmak istemiyorum, bana hitap etmiyor, zaten yapmıştım vs bir şey yazın ya huu
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@yesa1
Vaaaay beee analar neler doğuruyorBu saate kadar neler yaptım yazayım da gözünüz gönlünüz açılsın
Sabah kalkış
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çayı koydum, güzel bir kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpü değiştirdim
İki makine çamaşır yıkandı onları astım, üçüncü yıkanıyor
Kuruyan biberleri toplayıp mandalla ipe astım, iyice kurusun, yağmur yağarsa toplamam kolay olsun dedim
Şimdi biraz kitap molası
Sonra kahvaltı sofrası
Çöp kovaları
Ev süpürme
Belki ütü
Yemek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?