Düzenli Evimiz & Hayatımız

İçsel bir sinir,
Makinanin düğmesini ayarlicam, sürekli bittiyi gösteriyodu, bir vurdum iyice bozdum ..
Geç uyudum , hala uykum var, ve çok asabiyim .
Ayy aynı ben
Bikaç sene önce makinam suyu boşaltmadan bitiriyodu ,brus lee gibi tekmeyi basmıştım düğme paneli komple içe göçmüştü,herif akşam gördü aha böyle

Yaaaa efom hiç normal değil hiç bir iş yapasım da yok 4.7 büyüklüğünde deprem oldu canım.burda kaç kere slalandik büyük oldu her yerinden oynadı ankarada
Canım çok geçmiş olsun
Depremi yaşadım ben 2011 de Kütahya da, daha yeni doğum yapmıştım, en az 4 5 yıl fobi oldu bende, çok kötü bir şey çok hatırlamak istemiyorum hiç o günleri
Bu günün ödevi ne koca bir liste çıkardım zaten
Elektrik düğmelerini prizleri silmek
Kuşum Günaydın.
Bugün bulaşık makinesinin arkasını etrafını mı çekip temizlesek
Verildi kuzum ödev, yarına verebiliriz bunu da
Benim gariban 1+1 evimde kalorifer peteği ne arar neyime benim peteeek neyime kolörüför
Katalitik sobanı sil hıh bahane

Ayy aynı ben
Bikaç sene önce makinam suyu boşaltmadan bitiriyodu ,brus lee gibi tekmeyi basmıştım düğme paneli komple içe görmüştü,herif akşam gördü aha böyle
Makinanin yanına giderken saydıriyodum zaten, eşim sesini çıkaramadı, ama vurupta bozdugumdan haberi yok..
Yürek yemedim

Canım çok geçmiş olsun
Depremi yaşadım ben 2011 de Kütahya da, daha yeni doğum yapmıştım, en az 4 5 yıl fobi oldu bende, çok kötü bir şey çok hatırlamak istemiyorum hiç o günleri
Kıyamam sana kuzumm çok geçmiş olsun cnm nasıl korktuğunu hissettim bir de yeni doğum yapmışsın ki

Kız o garibim de evin önünde eşya yığınının arasında.her gelen oraya yığıyo eşyalarını.ev sahibine dedik satıyon mu napıyon temizlensin şurası.yok diyo.geçiş yolu kalmicak nerdeyse hala eşya koyuyolar.laftan da anlamıyolar.ben de her seferinde tekmeyi basıp geçiyom

Bu saate kadar neler yaptım yazayım da gözünüz gönlünüz açılsın

Sabah kalkış
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çayı koydum, güzel bir kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpü değiştirdim
İki makine çamaşır yıkandı onları astım, üçüncü yıkanıyor
Kuruyan biberleri toplayıp mandalla ipe astım, iyice kurusun, yağmur yağarsa toplamam kolay olsun dedim

Şimdi biraz kitap molası

Sonra kahvaltı sofrası
Çöp kovaları
Ev süpürme
Belki ütü
Yemek falan

Ayy aynı ben
Bikaç sene önce makinam suyu boşaltmadan bitiriyodu ,brus lee gibi tekmeyi basmıştım düğme paneli komple içe göçmüştü,herif akşam gördü aha böyle
A ha ha senden beklenen hareketler
Tıpkı ben

Biraz daha büyüteydin yazıyı böyle okuyamıyoz kız bacım

Ben kitap okuyacağım, bitirmek istiyorum artık çok uzadı.
Bugün dışarı çıkmayı düşünmüyorum, evimi özledim bu hafta
Ben de kitap okumaya başliyim istiyorum artık.eski yüreğim kalmamış hiç ya.elime alıp geri bırakıyom kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…