Ayy aynı benİçsel bir sinir,
Makinanin düğmesini ayarlicam, sürekli bittiyi gösteriyodu, bir vurdum iyice bozdum ..
Geç uyudum , hala uykum var, ve çok asabiyim .
Canım çok geçmiş olsunYaaaa efom hiç normal değil hiç bir iş yapasım da yok 4.7 büyüklüğünde deprem oldu canım.burda kaç kere slalandik büyük oldu her yerinden oynadı ankarada
Elektrik düğmelerini prizleri silmekBu günün ödevi nekoca bir liste çıkardım zaten
Verildi kuzum ödev, yarına verebiliriz bunu daKuşum Günaydın.
Bugün bulaşık makinesinin arkasını etrafını mı çekip temizlesek
Katalitik sobanı sil hıh bahaneBenim gariban 1+1 evimde kalorifer peteği ne arar neyime benim peteeek neyime kolörüför
Makinanin yanına giderken saydıriyodum zaten, eşim sesini çıkaramadı, ama vurupta bozdugumdan haberi yok..Ayy aynı ben
Bikaç sene önce makinam suyu boşaltmadan bitiriyodu ,brus lee gibi tekmeyi basmıştım düğme paneli komple içe görmüştü,herif akşam gördü aha böyle
Vallahi sadece uyumak istiyorumPsikolojik Deliii canım dolunay vardı ya ondandır, bende öyleydim çünkü.
Bugün kendin için bir şeyler yap benim hatırıma ❤
Kıyamam sana kuzummCanım çok geçmiş olsun
Depremi yaşadım ben 2011 de Kütahya da, daha yeni doğum yapmıştım, en az 4 5 yıl fobi oldu bende, çok kötü bir şey çokhatırlamak istemiyorum hiç o günleri
Kız o garibim de evin önünde eşya yığınının arasında.her gelen oraya yığıyo eşyalarını.ev sahibine dedik satıyon mu napıyon temizlensin şurası.yok diyo.geçiş yolu kalmicak nerdeyse hala eşya koyuyolar.laftan da anlamıyolar.ben de her seferinde tekmeyi basıp geçiyomCanım çok geçmiş olsun
Depremi yaşadım ben 2011 de Kütahya da, daha yeni doğum yapmıştım, en az 4 5 yıl fobi oldu bende, çok kötü bir şey çokhatırlamak istemiyorum hiç o günleri
Elektrik düğmelerini prizleri silmek
Verildi kuzum ödev, yarına verebiliriz bunu da
Katalitik sobanı sil hıh bahane
Sürekli deprem oluyor halindeydim, artçı da çok olmuştuKıyamam sana kuzummçok geçmiş olsun cnm nasıl korktuğunu hissettim bir de yeni doğum yapmışsın ki
A ha ha senden beklenen hareketlerAyy aynı ben
Bikaç sene önce makinam suyu boşaltmadan bitiriyodu ,brus lee gibi tekmeyi basmıştım düğme paneli komple içe göçmüştü,herif akşam gördü aha böyle
Biraz daha büyüteydin yazıyı böyle okuyamıyoz kız bacımBu saate kadar neler yaptım yazayım da gözünüz gönlünüz açılsın
Sabah kalkış
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çayı koydum, güzel bir kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpü değiştirdim
İki makine çamaşır yıkandı onları astım, üçüncü yıkanıyor
Kuruyan biberleri toplayıp mandalla ipe astım, iyice kurusun, yağmur yağarsa toplamam kolay olsun dedim
Şimdi biraz kitap molası
Sonra kahvaltı sofrası
Çöp kovaları
Ev süpürme
Belki ütü
Yemek falan
Ben de kitap okumaya başliyim istiyorum artık.eski yüreğim kalmamış hiç ya.elime alıp geri bırakıyom kitaplarıBen kitap okuyacağım, bitirmek istiyorum artık çok uzadı.
Bugün dışarı çıkmayı düşünmüyorum, evimi özledim bu hafta
Ayarsız enerjiden hep bunlarA ha ha senden beklenen hareketler
Tıpkı ben
Büyük mü, ben bir şey yapmadım kız, telefonda normal görünüyorBiraz daha büyüteydin yazıyı böyle okuyamıyoz kız bacım
Serin havası yeter beGüzel memleketi mi de bırakayım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?