- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Canım kanguru denedin mi oğlun için iş yaparken?
Bak ben sana günlük rutimi yazayım belki fikir verir
Sabah kalkar kalkmaz hemen çayı koyarım
Yatakları düzeltirim
Dağınıklığı toplarım
Mutfak tezgahında çok nadir olur bir iki parça bulaşık, olursa onları yıkarım, akşamdan tezgahı toplamadan yatmam çünkü
Çamaşır makinesini çalıştırırım
Wc ye deterjan döker bekletirim
Kahvaltı hazırlarım herkes yer ben çay keyfi yaparım
Sonra hop toplarım
Evi süpürürüm mutlaka
Mutfağa girince gözümün gördüğü yerleri hemen silerim ertelemem
Yemeği yaparım
Çamaşır asarım
Bak ne çok iş yazdım dimi? Bunları öğleden önce yapmış oluyorum ben.
Ev düzenli olunca bir düzenin olunca temizlik çok kolay oluyor ama aldığını yerine koymazsan, aman şu örtü de şurda dursun aman şu şarj aleti de beklesin dersen, her şey birikir ve dağınık bir ev çıkar ortaya.
Mesela yemek mi yapıyorsun, salçayı kullandığın gibi dolaba geri koy, o yemek yapma işi bitene kadar tezgahta durmasın.
Formül çok basit, aldığını yerine koy, erteleme
Canım egzama çok zor, senin bitkisel deterjan kullanman lazım, ersağ kullandın mı? Elde yıkama bulaşık deterjanı cidden güzel, ellerim kururdu benim hep ondan sonra geçti.Bunu netten indirdim ama ellerim şu an bu halde.
Su değince bıçak kesmiş gibi oluyor.
Ellerim düzelsin yaparım inşallah
Çok güzel fikir yaaaa harkaGüzel hamarat hatunlar ❤ pazatesiden itibaren odak noktası vermeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
Mesela bu hafta salonu vereyim, bir hafta boyunca, halı koltuk cam ne varsa temizlenecek.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
Sen hiç asabi olur muusn çevrendekiler seni bu hale getirdi bnceEtiket yaptım bacım ben ne edeyimayrıca sadece etikete mi bakıyorsun okusana kız mesajları
İçinden gelecek ben ne edeyim, sihirli değneğim yok kikalk kız iş mi yap desem seni ne gaza getirir
Napıyım ama azcık saygı ya hu, ondan sonra da asabi diyorlar hiç de bile
Pirinç olan Tosya mı
İyi yere düştün, hoş geldin
Ooo denemediğim şey kalmadı. Çok inatçı geçmiyor bir türlü.Canım egzama çok zor, senin bitkisel deterjan kullanman lazım, ersağ kullandın mı? Elde yıkama bulaşık deterjanı cidden güzel, ellerim kururdu benim hep ondan sonra geçti.
Dediğim eldivene baktın mı medikalden
Tabi canımSen hiç asabi olur muusn çevrendekiler seni bu hale getirdi bnce
Yaaa, stresten hepOoo denemediğim şey kalmadı. Çok inatçı geçmiyor bir türlü.
Eldiveni de bulduk ama onu kullandığımdan beri sanki daha da arttı.
Canm Antalya'da bir doktor var çok iyi ilaç yapıyor egzama mantar sedef her türlü hastaligi geçiriyor ama biraz tuzlu ya yapıyor ilaçları aklnda bulunsunOoo denemediğim şey kalmadı. Çok inatçı geçmiyor bir türlü.
Eldiveni de bulduk ama onu kullandığımdan beri sanki daha da arttı.
Kimmiş o, vitiligo ya da var mı çözümü?Canm Antalya'da bir doktor var çok iyi ilaç yapıyor egzama mantar sedef her türlü hastaligi geçiriyor ama biraz tuzlu ya yapıyor ilaçları aklnda bulunsun
Delirttiler beni ah ross ahhhKendimden biliyorm
Yoksa fikir yurutemem
Doktor da öyle söyledi de tüm hastalıklar stres kaynaklı zaten. Ne gerek varsa bu kadar strese. Çok çok çok rahat bir insan olmak isterdim. Olanlara da çok özeniyorum.Yaaa, stresten hep
Adını biliyor musun? Bana özelden atar mısın?Canm Antalya'da bir doktor var çok iyi ilaç yapıyor egzama mantar sedef her türlü hastaligi geçiriyor ama biraz tuzlu ya yapıyor ilaçları aklnda bulunsun
Benm bab bulduKimmiş o, vitiligo ya da var mı çözümü?
Telefon numarası babamda var akşam alıp atayım istersenAdını biliyor musun? Bana özelden atar mısın?
Geçirecekse tuzlu olsun hiç sorun değil.
Anlayamadım canım.Benm bab buldu
BabamAnlayamadım canım.
Çok teşekkür ederimTelefon numarası babamda var akşam alıp atayım istersen
Maalesef öyle kendimden biliyorumDoktor da öyle söyledi de tüm hastalıklar stres kaynaklı zaten. Ne gerek varsa bu kadar strese. Çok çok çok rahat bir insan olmak isterdim. Olanlara da çok özeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?