Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum
Akşamdan sigara böreği sar. Sabaha kızart.

Kızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum
Ben tava böreği yapıyorum cok güzel oluyor akşamdan koyuyorum dolaba yazayim detayli

Çok güzel olur, her hafta bir odaya el atalım içindeki herşey ile birlikte...

Haftaya salonda yemek odası takımını boşaltıp temizleyecektim, tevafuk oldu.

Ben tava böreği yapıyorum cok güzel oluyor akşamdan koyuyorum dolaba yazayim detayli
1 yumurta
1 çay bardağı sıvı yag
1 çay bardağı süt,
3 yufka / içine kıyma, kaşar,patates hepsini ayrı ayrı denedim hepsi de çok güzel oldu ay akşam bende yapayim canım çekti :))
Sos malzemesini karıştırıp ilk yufkayı tüm seriyorum yanlardan sarkacak şekilde 2. Yufkayı bölüyorum seriyorum sos döküyorum,yarım yufka daha seriyorum, iç malzemesini koyuyorum kalan yufkalarıda soslayıp seriyorum dolaba atıyorum sabah pişiyorum benim için en pratik börek bu
Yufkalar büyükse 2 yeterli yoksa hamur kalıyor

Bildiğin gibi su ile, bütün eşyaları yerinden çekip yıkayıp yeniden yerleştiriyorum

parke değil mi yerler, çok su olunca kabarmıyor mu?

tava böreğini ben hemen o anda da yapıyorum canım aslında dediğin gibi güzel oluyor
Misafirim var da yarına, değişik birşey deneyeyim dedim :)

tava böreğini ben hemen o anda da yapıyorum canım aslında dediğin gibi güzel oluyor
Misafirim var da yarına, değişik birşey deneyeyim dedim :)
Gül böreği öneriyim ozaman canım onuda görümcem yapmıştı patlıcanlı,çok güzel olmuştu:)

daha iyi olur değil mi tepsi böregi yaparım olmazsa normal
Olur canım aynen tepsi böreği yap, ben yufka başı bir yumurta koyuyorum su böreği gibi oluyor
Efo ben doymuyorum ulan

Diyetin ilk günleri sapıtmış gibiyim.

Haftaya benim mideme odak teklif ediyorum
Ben sana odaklanacam sen dur

Sadece evi süpürdüm ,
Öğlen bir güzel uyumuşum, ilaç alıp 5te uyandım.
Yemek yedik kızımla.,
Çamaşırları eltime verdim o atacak makinaya. Bir tane beyaz gömlek var onu da Su kaynattım elimde yikicam,
Eşim servisi aradı , hem makina için hem de klimanin bakımı için gelecekler hafta içine kaldı..

Bulaşık Makinesi bozulsa elinde yikarsin da camasir makinası zor ya..

Efo çok iyi oldu bölüm bölüm yapman.
En çok yatak odasını vericen zaman sevinicem. Dolabın içine girmem lazım..
Oturduğum oda kolay bir Kösem bir TV birde kitaplık var , temizlemesi en kolay yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…