- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Akşamdan sigara böreği sar. Sabaha kızart.Kızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum
Bana uyarGüzel hamarat hatunlar ❤ pazatesiden itibaren odak noktası vermeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
Mesela bu hafta salonu vereyim, bir hafta boyunca, halı koltuk cam ne varsa temizlenecek.
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
Bildiğin gibi su ile, bütün eşyaları yerinden çekip yıkayıp yeniden yerleştiriyorumEvi nasıl yıkıyorsunuz
Ben tava böreği yapıyorum cok güzel oluyor akşamdan koyuyorum dolaba yazayim detayliKızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum
Çok güzel olur, her hafta bir odaya el atalım içindeki herşey ile birlikte...Güzel hamarat hatunlar ❤ pazatesiden itibaren odak noktası vermeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
Mesela bu hafta salonu vereyim, bir hafta boyunca, halı koltuk cam ne varsa temizlenecek.
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
1 yumurtaBen tava böreği yapıyorum cok güzel oluyor akşamdan koyuyorum dolaba yazayim detayli
Bildiğin gibi su ile, bütün eşyaları yerinden çekip yıkayıp yeniden yerleştiriyorum
Ben tava böreği yapıyorum cok güzel oluyor akşamdan koyuyorum dolaba yazayim detayli
Tam çikilat yerken okudum mesajını da ondan güldümGüldün bana he mi hiç sıkılmadan öyle ağzını ayıran emoji ile güldün pehhh öyle olsun mali
Gül böreği öneriyim ozaman canım onuda görümcem yapmıştı patlıcanlı,çok güzel olmuştu:)tava böreğini ben hemen o anda da yapıyorum canım aslında dediğin gibi güzel oluyor
Misafirim var da yarına, değişik birşey deneyeyim dedim :)
Gül böreği öneriyim ozaman canım onuda görümcem yapmıştı patlıcanlı,çok güzel olmuştu:)
Evet patatesli de güzel içimdeki börek aşkı dışarı çıktı bende yapıyımm akşamaynen öyle de olabilir, patlıcanlı yemez bizimkiler patatesli yaparım olmazsa :) tesekkur ederim
Allah kolaylık versinBildiğin gibi su ile, bütün eşyaları yerinden çekip yıkayıp yeniden yerleştiriyorum
Olur canım aynen tepsi böreği yap, ben yufka başı bir yumurta koyuyorum su böreği gibi oluyordaha iyi olur değil mi tepsi böregi yaparım olmazsa normal
Ben sana odaklanacam sen durEfo ben doymuyorum ulan
Diyetin ilk günleri sapıtmış gibiyim.
Haftaya benim mideme odak teklif ediyorum
Bence olabilirGüzel hamarat hatunlar ❤ pazatesiden itibaren odak noktası vermeyi düşünüyorum, ne dersiniz?
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@Eymenliakifli
@samdan
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
@O1deren87
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
parke değil mi yerler, çok su olunca kabarmıyor mu?
Allah kolaylık versin
Parke değil canım kalebodur.
Sağol canım, bı kışa girerken ev sürmeden, birde kıştan sonra halılar kaldırılınca yıkıyorum evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?