Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kimmiş o, vitiligo ya da var mı çözümü?

vitiligo için eşim bir ilaç biliyor canım, kayinbabam kullanıyor ellerinde var onun da. O da biraz pahalı sanırım ve uzun sureli kullanım gerekiyor. İstersen öğrenip yazayım sana

Ay çok teşekkür ederimmm valla çok iyi oldu bebekten sonra yeni yeni duzen oluşturuyorum 20sinde tam 4 aylık olacak ama kilosu üst sınırda gidiyor bu yüzden mi yoksa daha ay olarak küçük o yüzden mi kanguruya koymaya çalıştım topak gibi oldu içinde ya yumuldu kaldı dik durmadi yani :))) korktum bende ne zaman dik durmaya baslar ki acaba veya bi zarari olur mu

Canım sling dene o zaman o daha güzel pratik.
Zamanla oturur rayına, sen burayı boşlama her gün gir, emin ol çok motive olacaksın.

Ooo denemediğim şey kalmadı. Çok inatçı geçmiyor bir türlü.
Eldiveni de bulduk ama onu kullandığımdan beri sanki daha da arttı.

canım benim bi arkadaşımda da vardı Almanya'dan bı akrabası krem getirmişti onla geciyodu sadece. onun avucunun içindeki çizgiler de yarilmisti mesela elini acip kapatamazdi kanardi sürekli.

sorayim ona ben sana da özelden yazayim olur mu

çok geçmiş olsun Allah şifa versin stresten aziyo diye biliyorum ben. çok mu streslisin bu aralar

Nerende ayıptır sorması dikkatimden kaçmıştır
Çeşitli yerlerimde
Kızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum
Canım öyle bilindik bir tarifim yok, ama bende bütün börekleri bir gün önceden yapıp üstünü streçleyip buzdolabında bekletiyorum

Kızlar alakasiz olacak ama,
Bana hazır yufkadan yapilan sabah kahvaltısında güzel giden bir börek önerebilir misiniz? Var mi yapip beğendiğiniz tarifleriniz?
Geceden yapıp dolaba koyup sabah pişirmek istiyorum

Çift kat yufkayla sararak yapabilirsin.
Tepsi böreğide dolapta durur akşamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…