Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar gümüşleri nasıl parlatıyorsunuz?

Haftaya salonda gümüşlük temizleme işi var.
Gümüş takıları sigara külüyle ya da bulaşık deterjanında bekletip diş fırçasıyla fırçalayıp parlatıyorum ama gümüşlükler nasıl parlatılır bilmiyorum çok fazla girintisi çıkıntısı oluyo çünkü

Bugün yapılan işler
+İki makine çamaşır yikandı
+Beyazlar ve renkliler olmak üzere
+Ütüler yapıldı
+Evler süpürüldü
+Yerler silindi
+Toz alındı
+Balkon silindi
+Banyo tuvalet bol çamaşır suyu ve cif ile silindi
+Lavobolar ciflendi
+Telefonda 63 dk konuşuldu
+Yemek yapıldı
Ufak bir molanın aradindan duşa girilecek

Evler derken

Bugün kahvaltıdan sonra mutfağı topladım, makinayı çalıştırdım
Çamaşır katladım
Mutfak masa ve sandalyelerini detaylı sildim
Dışarı çıktım alışverişe, aldıklarımı yerleştirdim, kızıma banyo yaptırdım
Aksam yemeğini eşim hazırladığı için mutfak savaş alanı gibiydi, tekrar mutfak topladım, bulaşık yıkadım.
Simdi kızımı uyutuyorum, uyanınca salonu süpürüp silip toz alacağım. Bir de boş ardiye gibi kullandığım oda var, orayı toplayacağım
En son duş aldıktan sonra da banyoyu yıkayıp bitiriyorum, gece boyunca gelsin börekler, gitsin kekler :) kek, börek filan yapacagim.

Yeter bu kadar

Iyi akşamlar kızlar bugün evi supurdum nevresimleri vs değiştirdim çamaşır attım mutfağı topladım sonra dışarı çıktık daha yeni eve geldim
Yarın da pek bir iş yapamam sanırım pazartesi anneme gidicem çarşambaya kadar kalıcam

İyi gezmeler canım
Eline sağlık canım misafir ağırlamak yorucu
Ohh Ohh böyle işler yaptığını da okudu bu gözler maşaallah

Bugün herhes pek bir hamarat

ben varim bütün gün ağlayıp memnuniyetsiz şekilde gezen oğlanın peşinde kostum negom:)
eşimde sabah gitti öğlen geldi biraz önce yine gitti kaçta gelcek bilmiyorum:)

ama şimdi yaparım kalan islerimi:) sayende eskisi gibi içinden cikilmayacak hale gelmiyo hiç çok dua aliyosun coooooookkkkk

Canım sizin içinizde olmasa ben ne yapabilirim ki, içinizde cevher

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…