- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Uçuk olabilir. Sonrasinda antibiyotik krem kullandiniz mi? O zaman böyle dağılıyorKızlar sadece gunluk işlerimi yapmaya çalışıyorum tamda salon temizliğine başlayacaktım ama ben biraz geriden takip edicem galiba. Yarın tekrar hastaneye gidicem. Bebeğimin cildi alerji hemde cok kotu kaç kere doktora gittik krem merhem antibiyotik şurup kullandık geçmiyor geçmiyoryüzüne sıçradı şimdide sanki kaynar su damlatılmış gibi olmaya başladı yer yer, çok üzülüyorum 4 aylık, 2 aydan fazladır uğraşıyoruz bi alerji testi bile yapmadılar. Ne olduğunu bile bilmiyorum .
Yarın da gidip artık bi çözüm bulun diyeceğim ya. Kafasına göre bana bol su iç diyorlar alerji şurubu vs verip gönderiyorlar. Nasıl doktorlara geldiysem biri diyor el ayak ağız hastalığına benziyor cildiyeye gönderiyor doğru düzgün bişey demeden sadece bakıp merhem yazıp yolluyor bacağı geçiyor vucudunda çıkıyor şimdi bütün vucudu kötü durumda. çok üzgünüm...
Ne yaptım
Yatak toplandı
Tarhana serildi
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık yıkandı
Ayakkabıya boncuk işlendi
Çmaşırlar katlandı yerlerine kondu
Giysi çekmecesi düzenlendi
Nohut haşlandı buzluğa atıldı
Beyazlar yıkandı
Yürüyüş yapıldı
Markete gidildi
Yemek yapıldı
Yemek yendi
Bulaşık yıkandı
Ocak silindi
Çamaşır asıldı
Tuvalet ciflendi
Banyo yapıldı
ayakkabıya boncuk işlendi yine
birazdan yatcam
ödev kaldı yarın sabah halledicem
Hımm anladım birde yarın sorayim canım yani yediklerimden mi alıyor ne oluyor çocuğa anlamadım
Ödev vermek yok mu diyecektimGünaydınnnnkuzum okula başlıyor bugün, hemen kaçıyorum.
Ödevi isteyen verebilir
Mutfak kapı ve penceresi silinebilirGünaydınnnnkuzum okula başlıyor bugün, hemen kaçıyorum.
Ödevi isteyen verebilir
En çok bunu isterdim amaaaaaaaaBugün ki ödev
Yan gelip yatmak
En çok bunu isterdim amaaaaaaaabunu yapamazdım. Temizlik Lavinya' yı beklerdi. O zaman Lavinya nasıl yan gelip yatsındı
Sus payı isterim
Kız bir ödev olacak, bomba atmışBugün ki ödev
*Gardırop vs dolap üsteleri silinecek
*Salon oturma odası vs kapıları ciflenip silinecek
*Bulaşık çamaşır makinesi buzdolabı yerlerinden çekilip arkasını silinecek
vitrin konsol vs onlarında arkası çekilip silinecek
*Çerçevelerin tozları alınacak.
Negom olmadığı için ben yazdım çünkünüm nidennnn beni yardımcısı seçti
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?