O işi17 Eylül Ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek, aparatlarını bir güzel yıkayalım.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@samdan
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
3-4 gün önce yıkadım canım...17 Eylül Ödevi
Elektrik süpürgesini temizlemek, aparatlarını bir güzel yıkayalım.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
@samdan
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
Evet canım eşimde söyledi.cesaret edemiyorum. Annemin süpürgesi var arnica Tesla çok hoşuma gidiyo.ondan almak istiyorum.Sağol canimCanım bim e cuma günü fakirin elektrik süpürgesi geliyor 4A ben araştırdım özellikleri çok güzel bir bak istersen
Serom ben genelde çıkartıyorum balkonumda var birde salonda geçen ay cikartim hava güzeldi balkonda yumuşak fırça ile kopurte koöpurte yıkadım kurudu geri taktım ama elektrikli süpürge ile de tozunu fln çekebilirsin
O zaman kızlar havalar ısınınca yapmalıydım öyle mi. Zaten çok kirli değillerde merak ettimBen korniş yerinden çıkarıp balkona koyuyorum sonra halı yıkar gibi önce bi tarafını sonra diğer tarafını önce deterjanla sonra durulayarak yıkıyorum. En son yıkama bittiyse birisi korniş yerini havaya kaldırıyor ve perdeyi tamamen kapatıyorum. Rulo yapıyorum ve balkonda hemen kuruyor
Şimdi de yapabilirsin çok çabuk kuruyor zaten sabah 10 gibi yıkasan 1 de kesin kurumuş olur tam öğle sıcağı. Ama yalnız olmuyor biri olmalı.O zaman kızlar havalar ısınınca yapmalıydım öyle mi. Zaten çok kirli değillerde merak ettim
Kuzum zaten hemn kuruyor sen şimdi bile yikasan 15 dkk kururO zaman kızlar havalar ısınınca yapmalıydım öyle mi. Zaten çok kirli değillerde merak ettim
Yaa öyle mi. Güneş gerekmiyor mu. Bugün bizim buralar yağışlıda o yüzden kuzum. Bugün hiç evde olamıyorum. Bakalım yarın güneş olursa salonunkini deneyeyimmKuzum zaten hemn kuruyor sen şimdi bile yikasan 15 dkk kurur
Dene cnm güneş olsun olmasın hemn kuruyorYaa öyle mi. Güneş gerekmiyor mu. Bugün bizim buralar yağışlıda o yüzden kuzum. Bugün hiç evde olamıyorum. Bakalım yarın güneş olursa salonunkini deneyeyimm
Benimkide arnica tesla. Çok memnunum ama kumandası hakkında çok yorum duyuyordm canım çabuk bozuluyor diye aynen de öyle oldu 2 sefer mi ne kullanmak kısmet oldu sonra gitti kumandaEvet canım eşimde söyledi.cesaret edemiyorum. Annemin süpürgesi var arnica Tesla çok hoşuma gidiyo.ondan almak istiyorum.Sağol canim
Evet yorumlarda kumandasının bozulduğu yazıyordu. Ordan tutmamak lazımmış.kumanda olmadana da bi sıkıntı olmaz dimi.ay güzel çeksinde kumanda olmasınBenimkide arnica tesla. Çok memnunum ama kumandası hakkında çok yorum duyuyordm canım çabuk bozuluyor diye aynen de öyle oldu 2 sefer mi ne kullanmak kısmet oldu sonra gitti kumanda
Tamam bebişimmmDene cnm güneş olsun olmasın hemn kuruyor
Nasıl banyo yaptırıyorsun canım?
Çok geçmiş olsun, umarım bulunur ne olduğuKızlar sadece gunluk işlerimi yapmaya çalışıyorum tamda salon temizliğine başlayacaktım ama ben biraz geriden takip edicem galiba. Yarın tekrar hastaneye gidicem. Bebeğimin cildi alerji hemde cok kotu kaç kere doktora gittik krem merhem antibiyotik şurup kullandık geçmiyor geçmiyoryüzüne sıçradı şimdide sanki kaynar su damlatılmış gibi olmaya başladı yer yer, çok üzülüyorum 4 aylık, 2 aydan fazladır uğraşıyoruz bi alerji testi bile yapmadılar. Ne olduğunu bile bilmiyorum .
Yarın da gidip artık bi çözüm bulun diyeceğim ya. Kafasına göre bana bol su iç diyorlar alerji şurubu vs verip gönderiyorlar. Nasıl doktorlara geldiysem biri diyor el ayak ağız hastalığına benziyor cildiyeye gönderiyor doğru düzgün bişey demeden sadece bakıp merhem yazıp yolluyor bacağı geçiyor vucudunda çıkıyor şimdi bütün vucudu kötü durumda. çok üzgünüm...
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Kızlar sadece gunluk işlerimi yapmaya çalışıyorum tamda salon temizliğine başlayacaktım ama ben biraz geriden takip edicem galiba. Yarın tekrar hastaneye gidicem. Bebeğimin cildi alerji hemde cok kotu kaç kere doktora gittik krem merhem antibiyotik şurup kullandık geçmiyor geçmiyoryüzüne sıçradı şimdide sanki kaynar su damlatılmış gibi olmaya başladı yer yer, çok üzülüyorum 4 aylık, 2 aydan fazladır uğraşıyoruz bi alerji testi bile yapmadılar. Ne olduğunu bile bilmiyorum .
Yarın da gidip artık bi çözüm bulun diyeceğim ya. Kafasına göre bana bol su iç diyorlar alerji şurubu vs verip gönderiyorlar. Nasıl doktorlara geldiysem biri diyor el ayak ağız hastalığına benziyor cildiyeye gönderiyor doğru düzgün bişey demeden sadece bakıp merhem yazıp yolluyor bacağı geçiyor vucudunda çıkıyor şimdi bütün vucudu kötü durumda. çok üzgünüm...
Ay yok perde falan asma hatta bence çamaşır bile asma. Kollarını fazla zorlama kaldırma yukarıya.Teşekkür ederim canımçok ağır bi şey yapmadım ama yukarı gerilmek falan sıkıntı olur mu acaba perdeyi takmadım mesela.
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun, umarım bulunur ne olduğu
Yaa öyle mi, konum da yazmıştı arkadaşlar canım ondan dedimÇok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
O kadar küçük bebeğe alerji testi yapmazlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?