Evet bende bu ara biraz randimanli degilim once ben hastaydm.smdi kizim birazda esmle skntiliyiz eften puften sebepler buyuyor .. biraz kendime iyi gelecek seylerle ugrasiyorum utum bile dag gbydi anca bugun halledebildim ama etiket istiyorum tabiki bu topigi sevdgmi hep dile getiriyorum negomm bilirsinBen bildirim istyorım sadece bu ara biraz bitkinim bugünde hasta oldum iş yapacak halim yok ondan çok ödevleri uygulayamıyorum
Şimdi beni.dağ gibi.bir.ütü ve yemek yapmak bekliyor
Canim ben etiket istiyorum cunku gaza geliyorum bugun bir yandan kizimi oylalip bir yandan temizlil yapiyorum. Su an genel bir temizlik yaptim aksam da onceki gunlerden kalan davlumbaz temizleme ödevimi yapacagim Insaallah. Hamile oldugum icin yorgun oluyordum agrim oluyor arada bir de annemlerde tadilat vardi sizlere pek uyamadim. Yarim yamalak elimden geldigince bir seyler yapacağım Allahin izniyleGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@1sadekahve
@siyah_inci
@bidibidibidiii
Gunduz uyumuyorki kizimEline sağlık canımimkanın varsa uyu yavrunla
Yap bir şey olmazın, oluru
Bir daha ki aya inşaallah canımBen bildirim istyorım sadece bu ara biraz bitkinim bugünde hasta oldum iş yapacak halim yok ondan çok ödevleri uygulayamıyorum
Şimdi beni.dağ gibi.bir.ütü ve yemek yapmak bekliyor
TamamBen istiyorum
Eline sağlık canımKözledigim biberleri soydum doğradım dondurucuya kaldırdım
Yeşil biberleri robottan geçirip buzluğa attım
Akşama taze fasulye pişirdim
Beyazlar yıkandı astım
Banyo paspasini makineye attım yıkandı
Şimdi kedinin kumunu temizleyip evi süpürücem oturma odasının tozunu alıp yatak odasına geçicem ödevime başlıycam biraz düzenlerim zaten haftaya kisliklari çıkarıcam tamamen düzenlenmiş olur
Sıkıntılarınız düzelir inşaallah. Biliyorum canımEvet bende bu ara biraz randimanli degilim once ben hastaydm.smdi kizim birazda esmle skntiliyiz eften puften sebepler buyuyor .. biraz kendime iyi gelecek seylerle ugrasiyorum utum bile dag gbydi anca bugun halledebildim ama etiket istiyorum tabiki bu topigi sevdgmi hep dile getiriyorum negomm bilirsin
Tamam canımCanim ben etiket istiyorum cunku gaza geliyorum bugun bir yandan kizimi oylalip bir yandan temizlil yapiyorum. Su an genel bir temizlik yaptim aksam da onceki gunlerden kalan davlumbaz temizleme ödevimi yapacagim Insaallah. Hamile oldugum icin yorgun oluyordum agrim oluyor arada bir de annemlerde tadilat vardi sizlere pek uyamadim. Yarim yamalak elimden geldigince bir seyler yapacağım Allahin izniyle
Maşallah canım çok iş yapmışsınBeni de etiket etNego cum, banlanmadığım sürece buralardayım :)
Bugün kahvaltı hazırladıktan sonra bulaşık makinesi boşalttım, tekrar yerleştirdim
Tezgah ve tezgah arkası, ocağı temizledim
Çamaşır yıkandı 2. Postayı attım az önce, bir makina toplandı katlandı yerlerine yerleştirildi
Eşimin dolabını toparladım, ütülenecekleri ayırdım, bu akşam ütü yapacağım umarım yine, dün gece de baya yaptım.
Ev toplandı, ortalıktaki oyuncakları toparladım.
Nevresimler değişecek, ev süpürülecek, yemek yapılacak daha.
Nasıl becereceksem
Kızımın ve benim dolaplarımı da düzenleyeceğim umarım
Ayy nasıldı
Beni bu hafta es geç nego. İnan bi ev bi kurs elim değmiyorGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@1sadekahve
@siyah_inci
@bidibidibidiii
DevamGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@1sadekahve
@siyah_inci
@bidibidibidiii
Tamam canım, yeniden istediğinde yaz banaBeni bu hafta es geç nego. İnan bi ev bi kurs elim değmiyor
Tamam
Ben istiyorum kuzum iyi oluyor. O gün yapamasam bile o hafta illaki yaparım ya da kendi listeme eklerimGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
Bende istiyorumGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@1sadekahve
@siyah_inci
@bidibidibidiii
Ben istiyorum kuzum iyi oluyor. O gün yapamasam bile o hafta illaki yaparım ya da kendi listeme eklerimşimdiye kadar yaptım. Sanırım 4 gündür konuya dahilim zaten yapınca yaptım yazmıyorum sabah ilk paylaşıma emoji bırakıyorum çünkü
TamamdırBende istiyorum
Benim etiket sayesinde bütün inciler bu topikte toplanicazGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
K KurkmantoluS
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
Jawlensky
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@1sadekahve
@siyah_inci
@bidibidibidiii
Ayy nasıldı
Kıyamam kuzuma yaacayip kalabalıktı negom :) çok güzel bi ortamdi ama küçük çocukla tabiki bisey yapilmiyo :)
hep okullar öğrenciler gelmiş. onlar için çok güzel etkinlikler hediyeler atölye faaliyetleri vardi :) uçak gösterisi kurtarma tatbikatı vardi. benim blander sesinden ödü kopan ponçik oğlumu görmen lazımdıjet yakın uçuş yaptığı için yavrum korkudan aglaya aglaya bi hal oldu kaç kez yakın ucus yaptı sayamadim. ama çok seveceğin bi ortamdi bence:)
Kıyamam kuzuma yabenim kızım da yüksek sesten ürküyor. Küçükken şarkı söyleyen bebekten korkmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?