Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim etiket sayesinde bütün inciler bu topikte toplanicaz

Hoş geldim bu arada ödevler de tamamdır dolaplar

Oyy kıyamam, canım sese kademeli alıştır, benimki de öyleydi, önce uzakta çalıştır sonra yavaş yavaş yaklaştır, birde blender o beraber kullanmayı dene, o da tutsun.

Ya burda solo Türk, Türk yıldızları uçtu ya ben çok duygulandım, ağladım hatta milli olan her şey beni gururlandırıyor, göğsüm kabarıyor

hamileyken izmir marşına aglardim her duyduğumda bugün de uçaklar ucarken agladim negom beni de çok duygulandirir milli olan hersey:)

sesi de blander görünce aglamaya basliyo ya büyüdükçe geçer diye düşünüyorum bakalım:) inşallah geçer :)

A haha yalnız değilmişim

Amin inşAllah canım benim benimki nedendir bilmem kardeşinden sonra biraz daha toparladı tamamen geçer inşAllah ikisininde.
Buarada lomonsuzum muuuuu?

Ben bu başlığı takip ediyorum. Cok da seviyorum. Düzenli olmak, ev işleri tam bana göre. 2 çocukluyum ve çalışıyorum. Ödevlerde etiketlemek isterim.ama nasil cok mu olur bilemedim. Yapmak yetistirmek isterim bi sekilde.

Son düzenleme:
Ben bildirim istyorım sadece bu ara biraz bitkinim bugünde hasta oldum iş yapacak halim yok ondan çok ödevleri uygulayamıyorum

Şimdi beni.dağ gibi.bir.ütü ve yemek yapmak bekliyor
Bende bir tek ödevleri yapıyorum. Başka bişey yapmıyorum sayılır. Pazar ödevi ütüydü. Yapsaydın şimdi dağ gibi ütün olmazdı. Hastaymışsın. Geçmiş olsun Bugün ödevi göremedim. Neydi ki

Bütün hepsi mi
Bizimkiler çok karışık
Birde ödevler birazcık odak noktası ile alakalı olsa süper olurdu. Belki farkında olmadan odak noktasını yapmış olurduk. Hayaller hayatlar işte

Ay burda yapmışım alıntıyı
Yerim ben onu yer
Ben istiyorum dolapların içinide düzelttim
Tamam canım

Ben sizi takipteyim burda okuya okuya gaza gelirim bu hafta bitigim zaten, hastane köşeleri hastalık vs.
Zaten odev seven insanda hiç olmadım ben feyz alarak katilacagim aranıza sorun değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…