Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kv ve kp bendeydi misafir olunca gorevleri yapamadim ama aklimdalar hepsini beraber yarin yapmaya caliscam ins. 2 gundur hastanelerdeydim zaten kalcamda dizimde agri vardi yururken cok slklntl veriyordu onun icin gittim. Sonra gogsumden emzirmeyi 2 yildr birakmama ragmen sut geliyordu ona gittim. Bugunde gozluk numaram degisti ona gittim. Kv giderken kucuk oglani da goturdu. Hafta sonu bizde onlara gidicez. P.tesi kalcamdan mr cekilcek o yuzden ufak oglan kalicak onlarda.

Of benim bu takintim ne olcak bilmiyorum.
Kaç gün sonra eve geliyorum aşırı yorgun ve hastayım. Ama hemen çamaşır yikadim. Yemek yapmaya mecalim yok 3 cesit yaptım. Ortalığı toparladim. Yetmedi şimdi firin temizleyeceğim kendimi çok yoruyorum gibi hissediyorum ama engel olamıyorum. Acelesi mi vardı? Dışardan yenemez mi ? Biliyorum ama aklimda bu işte yapılacak sonra yaparim diyorsam o gün illa yapıyorum. Keşke kendi değerimi bilsem azcik.

Çok geçmiş olsun canım. Peki neden süt geliyormuş?

Tabii ki istiyorum
Tamam canım
Etiket istiyorum
Tamam canım
Bende etiket istiyorum
Tamam canım
Geçmiş olsun, prolaktin hormonu mu yükselmiş
Ben de etiket istiyorum :) bugün ödev yapamadım ama okuldan gelince perde yıkadım ütüledim astım
Çamaşır astım
Mutfak dolaplarının içini düzenledim
Tamam canım
Her şeyden önce kendi kıymetimizi bilmemiz gerekirken, en son aklımıza gelen yine kendimiz oluyoruz

Ayy kuzummyaaa bu ara o kdr çok şeyi ihmal ettm ki
Zaten bişey yapamiyorm

Beni cikarabilirsin kendimi toparladigimda kesn dönüş yaparm buraya zaten

Parmakciklarn yorulmasin kıyamam

Gecms olsn cnm sut olayna doktor ne dedi

Gecms olsn cnm sut olayna doktor ne dedi

Tesekkur ederim hepinize

Hormonlara bakildi prolaktin dusuk cikti ve dr da anlamadi bi ilac verdi icinde 8 tane var 1 tane icip 3 gun ara verip tekrar icicekmisim bitince tekrar gidicekmisim
Gecms olsn bende sutten keseli 1 yil oldgu halde gecen hafta dr gittim beze gbi bisey gelmsti elime aciyordu cok sut birikijtisi apse yapmis sutten kessektw sut pwsimiizi birakmiyo

Tabi ki etiket yaparım, ödevler çok zor olmuyor zaten
Ayy kuzummyaaa bu ara o kdr çok şeyi ihmal ettm ki
Zaten bişey yapamiyorm

Beni cikarabilirsin kendimi toparladigimda kesn dönüş yaparm buraya zaten

Parmakciklarn yorulmasin kıyamam
Tamam kuzum sen iyi olda önce
Sevgili Nego tertemiz bir mutfak ve tezgah birakiyorum geceden sabaha insallah aksam yemek oncesi de aynalar silindi hicghenicle ve toz aldim yarinin.odevine hazirim iyigeceler hepinize
Harikasın akşam etiket yapıcam unutuyorum evi toplayıp yatın diye
Tesekkur ederim hepinize

Hormonlara bakildi prolaktin dusuk cikti ve dr da anlamadi bi ilac verdi icinde 8 tane var 1 tane icip 3 gun ara verip tekrar icicekmisim bitince tekrar gidicekmisim
Şifa olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…