Çok geçmiş olsun canım. Peki neden süt geliyormuş?Kv ve kp bendeydi misafir olunca gorevleri yapamadim ama aklimdalar hepsini beraber yarin yapmaya caliscam ins. 2 gundur hastanelerdeydim zaten kalcamda dizimde agri vardi yururken cok slklntl veriyordu onun icin gittim. Sonra gogsumden emzirmeyi 2 yildr birakmama ragmen sut geliyordu ona gittim. Bugunde gozluk numaram degisti ona gittim. Kv giderken kucuk oglani da goturdu. Hafta sonu bizde onlara gidicez. P.tesi kalcamdan mr cekilcek o yuzden ufak oglan kalicak onlarda.
Tamam sorun değilBen sizi takipteyim burda okuya okuya gaza gelirimbu hafta bitigim zaten, hastane köşeleri hastalık vs.
Zaten odev seven insanda hiç olmadım ben feyz alarak katilacagim aranıza sorun değilse
Tamam canımTabii ki istiyorum
Tamam canımEtiket istiyorum
Tamam canımBende etiket istiyorum
Geçmiş olsun, prolaktin hormonu mu yükselmişKv ve kp bendeydi misafir olunca gorevleri yapamadim ama aklimdalar hepsini beraber yarin yapmaya caliscam ins. 2 gundur hastanelerdeydim zaten kalcamda dizimde agri vardi yururken cok slklntl veriyordu onun icin gittim. Sonra gogsumden emzirmeyi 2 yildr birakmama ragmen sut geliyordu ona gittim. Bugunde gozluk numaram degisti ona gittim. Kv giderken kucuk oglani da goturdu. Hafta sonu bizde onlara gidicez. P.tesi kalcamdan mr cekilcek o yuzden ufak oglan kalicak onlarda.
Tamam canımBen de etiket istiyorum :) bugün ödev yapamadım ama okuldan gelince perde yıkadım ütüledim astım
Çamaşır astım
Mutfak dolaplarının içini düzenledim
Her şeyden önce kendi kıymetimizi bilmemiz gerekirken, en son aklımıza gelen yine kendimiz oluyoruzOf benim bu takintim ne olcak bilmiyorum.
Kaç gün sonra eve geliyorum aşırı yorgun ve hastayım. Ama hemen çamaşır yikadim. Yemek yapmaya mecalim yok 3 cesit yaptım. Ortalığı toparladim. Yetmedi şimdi firin temizleyeceğim kendimi çok yoruyorum gibi hissediyorum ama engel olamıyorum.Acelesi mi vardı? Dışardan yenemez mi ? Biliyorum ama aklimda bu işte yapılacak sonra yaparim diyorsam o gün illa yapıyorum. Keşke kendi değerimi bilsem azcik.
Kızlar herkese günaydın. Evdeki bütün giysi dolapları düzenlenecek
Bu gece cuma gecesi Yasin, Mülk, Nebe ve Cuma sürelerini okumaya çalışalım.
Hepinize kolay gelsin.
@malii
kk birinci noteri
ByNkoaLa
K Kezmola
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Lices_s
Gonulmeyvesi
@Libas
1 1mirac
Bonus
I inessa armand
Psikolojik Deliii
C Cay6
@yorgun anneanne
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
D Dilos06
beybisi35
@Anka
@Efser
Handandandan
@Deep__Sea
Casper25
@Eymenliakifli
Faunaa
@BenSero
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Lavinya Lavinya
@Feminas
Nur1835
efuulimm
SUHAN
1sadekahve
@Siyah inci86
B bidibidibidiii
Ayy kuzummyaaa bu ara o kdr çok şeyi ihmal ettm kiGüzel hatunlar, listenin son hali, mazereti olan, ben ödev yapmak istemiyorum etiketleme diyen vs kim varsa lütfen bu mesajıma dönüş yapsın, tabi ki etiket isteyenler de.
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
@Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
@BenSero
Casper25
@deep_sea
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
@yesa1
Lavinya Lavinya
@stanki
SUHAN
1sadekahve
siyah_inci
B bidibidibidiii
Ben bi kısmını geçen hafta sonu düzenlemiştim kalanı sabah düzenlerim eve yeni girdik....Dolap düzenlemeyi kışlıkları çıkaracağım zaman yapacağım.
Gecms olsn cnm sut olayna doktor ne dediKv ve kp bendeydi misafir olunca gorevleri yapamadim ama aklimdalar hepsini beraber yarin yapmaya caliscam ins. 2 gundur hastanelerdeydim zaten kalcamda dizimde agri vardi yururken cok slklntl veriyordu onun icin gittim. Sonra gogsumden emzirmeyi 2 yildr birakmama ragmen sut geliyordu ona gittim. Bugunde gozluk numaram degisti ona gittim. Kv giderken kucuk oglani da goturdu. Hafta sonu bizde onlara gidicez. P.tesi kalcamdan mr cekilcek o yuzden ufak oglan kalicak onlarda.
Gecms olsn cnm sut olayna doktor ne dediKv ve kp bendeydi misafir olunca gorevleri yapamadim ama aklimdalar hepsini beraber yarin yapmaya caliscam ins. 2 gundur hastanelerdeydim zaten kalcamda dizimde agri vardi yururken cok slklntl veriyordu onun icin gittim. Sonra gogsumden emzirmeyi 2 yildr birakmama ragmen sut geliyordu ona gittim. Bugunde gozluk numaram degisti ona gittim. Kv giderken kucuk oglani da goturdu. Hafta sonu bizde onlara gidicez. P.tesi kalcamdan mr cekilcek o yuzden ufak oglan kalicak onlarda.
Çok geçmiş olsun canım. Peki neden süt geliyormuş?
Geçmiş olsun, prolaktin hormonu mu yükselmiş
Tesekkur ederim hepinizeGecms olsn cnm sut olayna doktor ne dedi
Gecms olsn bende sutten keseli 1 yil oldgu halde gecen hafta dr gittim beze gbi bisey gelmsti elime aciyordu cok sut birikijtisi apse yapmis sutten kessektw sut pwsimiizi birakmiyoTesekkur ederim hepinize
Hormonlara bakildi prolaktin dusuk cikti ve dr da anlamadi bi ilac verdi icinde 8 tane var 1 tane icip 3 gun ara verip tekrar icicekmisim bitince tekrar gidicekmisim
Tabi ki etiket yaparım, ödevler çok zor olmuyor zatenBen bu başlığı takip ediyorum. Cok da seviyorum. Düzenli olmak, ev işleri tam bana göre. 2 çocukluyum ve çalışıyorum. Ödevlerde etiketlemek isterim.ama nasil cok mu olur bilemedim. Yapmak yetistirmek isterim bi sekilde.
Tamam kuzum sen iyi olda önceAyy kuzummyaaa bu ara o kdr çok şeyi ihmal ettm ki
Zaten bişey yapamiyorm
Beni cikarabilirsin kendimi toparladigimda kesn dönüş yaparm buraya zaten
Parmakciklarn yorulmasin kıyamam
HarikasınSevgiliNego tertemiz bir mutfak ve tezgah birakiyorum geceden sabaha insallah aksam yemek oncesi de aynalar silindi hicghenicle ve toz aldim yarinin.odevine hazirim iyigeceler hepinize
Şifa olur inşaallahTesekkur ederim hepinize
Hormonlara bakildi prolaktin dusuk cikti ve dr da anlamadi bi ilac verdi icinde 8 tane var 1 tane icip 3 gun ara verip tekrar icicekmisim bitince tekrar gidicekmisim
Bu arada yatmadan önce etiket yapıp hatırlatıcam artık, evi toplamadan yatmayın diye
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
K Kezmola
1 1mirac
K klbk33
D Dilos06
Casper25
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
SUHAN
siyah_inci
B bidibidibidiii
Ahtapot Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?