Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kuzu ben dustan sonra saclarimi kurutur makineyi birakirim 5 dk sonra bidaha gelir kuruturum iyice kurumasi gerek yoksa bende de var sinuzit bas agrisi yapar islak kalrsa muhakkak

ben kurutmuyorum cayim hiç kurutursam yüzüm kaslarım sac diplerim hep kuruyup kavliyo yara oluyo
normalde havluyla iyice kuruluyodum bu ara ihmal etmistim

gıcık oluyorum saclarima ama uzunken rahat ediyorum örüp sagdan soldan cikmiyo toka kaymiyo diye galiba çok sey istiyorum

Hayatimda heralde 1 2 defa falan sacimi kurutmamisimdir kurutmazsam sonu kotu ki kurutup bile birakamiyorm nemli gelip tekrar kurutuyorum sonra .. yuzune tutmadan kurutabilirsin bence ya valla boyle isin zor hasta olursun yasimiz gencelmiyo tatlisimmm

Dun eve cok gec geldik. 3 gundur tatildeydik Bugunden itibaren odevlere hazirim
Sil supur toz al gunu olsa keske bugun 3 gun evde yoktuk. Tozlanmis hemen
En az 3 makine camasir atacagim. Utulenecekleri utuleyecegim. Yemek yapacagim. Evi temizleyecegim. Nevresimler degisecek. Kışlık buyuk halilari serip, yazliklari yikamaya verecegim. Havalar sogudu artik yorganlari cikaracagim. Kızın kuculen kiyafetlerini secip onlari yikayip birilerine dagitacagim. Yarin okul icin birkac materyal hazirlamam lazim. Sag kalirsam aksama da onlari yapacagim

Allah sana kolaylık versin casper tatilin bedeli baya ağır olmuş gibi duruyo burdan

değdi inşallah gittiğine

Ben unutuldumm mu ya ?? ☹ hiç bildirim gelmiyor bana , gerçi sizin düzene geçmem biraz zaman alacak boya yaptık evin içinde bebeleri kaybediyorum pek bi karışığız

kuzu negom yok :) ödevi şimdilik ben veriyorum. ben etiketi de sabah bonustan arakladim etiket olnasa da darilma gel lütfen:) elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanirim.hep birilerini unutuyorum

Ben vallahi çocuk büyütmeyi bilmiyorum sanırım
Kendimi, işimi, gücümü herşeyi bırakıp kızla uğraşıyorum. Kızım doğduğundan beri hiç bu kadar sancı olmamıştı. Babam da bugün gidiyor, uğraşıp duruyorum.
İnşallah geçer çabucak

ben de senin gibiyim bakma. ama sana bisey olursa çocuğa kim bakacak??

yani benim hiç kimsem yok. ayakta duruyosam da mecburen duruyorum başka seçeneğim yok. canım istemese de yerim mesela. veya çocuk uyuyunca hadi şu isi de yapiyim demem. çünkü o zaman iyice tükeniyorum. çocuk yatti mi ben de hemen dinlenme moduna geçiyorum.

ev alıp başını gider. her yer her yerde ama en azından çocuğa bakacak enerjim oluyo

zorlama kendini ve ihmal etme. dikkat et

Ya kızlar mutfak dolaplarımı siliyorum siliyorım bu lekeler cıkmıyor. Silince görünmüyor kuruyunca gene ortada. Dun bulasık makine tableti erittim suda, yağ çöz vs evde ne varsa sıktım sert süngerle ovdum iyice.gitmemiş gene napmam lazım bunlara bi kac yerınde daha var sanki aylardır silinmemiş gibi

Eklentiler

• Screenshot_20190924-125503_Gallery.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20190924-133327_WhatsApp.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20190924-133351_WhatsApp.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 35

Ben de inan kendimi hiç zorlamıyorum ama içten içe kendimi yiyorum stres yapıyorum, bu sefer uyumuyor diye geriliyorum çocuk hissediyor ister istemez.
Senin gerçekten yanında hiç kimse yok benim yine günde 1 2 saat kayınvalidem bakiyor, ya da babasının saatleri belli mutlaka yardımcı oluyor. Senin eşinin işi de çok zor, allah yardımcın olsun
Geçen gün kendi kendime düşündüm hatta bu kız tek başına ne yapıyor nasıl idare ediyor, nasıl dusunu alıyor diye düşündüm mesela :) ben birisi kızıma bakacak ki ancak öyle duş alayım.

Canım benim dolaplarım onlardan değil hiç bilmiyorum, ama yağ lekesi olsa yag çöz ile çıkardı herhalde

Canım benim dolaplarım onlardan değil hiç bilmiyorum, ama yağ lekesi olsa yag çöz ile çıkardı herhalde
Bende öyle düsündüm canım ya zaten hic sevmiyorum rengini dolaplarin, baya ugrastım çözemedim ne olduğunuda. Üstlerde bile var sanki üstten damla damla yağ akıtılmış gibi ama çıkmıyor hele bitane boydan boya sarılık var yağa benziyor

O dolapların temizliği çok zor gerçekten ya

Allah sana kolaylık versin casper tatilin bedeli baya ağır olmuş gibi duruyo burdan

değdi inşallah gittiğine
Degdi ya. Yesil ve mavi gormeyeli uzun zaman olmustu. Karadeniz turu yaptik esimle. Oyle iyi geldi ki. Dinlendim adeta Donesimiz gelmedi ama havasi bize yaramadi alismisiz biz kuru sicaklara

derman pis olmakta
yetisebildigim kadarini yapıp gerisini görmemeye çalışıyorum

bide bizi memlekette rahat birakmazlardi ya. bu halimden daha beter olurdum sanırım. en azından kendi kendime dertleniyorum başkasının senin evinin huzurunu düzenini bozmasi daha kötü. çocuğumu istediğim gibi yetiştiriyorum kimse karışamiyo:)

o yüzden şükür ediyorum. zor ama benim kendi zorlugum diyorum:)

Nego yok bu ara ondandır canım.

Ama bildirim beklemeyin kendiniz gelin he mi :)
kuzu negom yok :) ödevi şimdilik ben veriyorum. ben etiketi de sabah bonustan arakladim etiket olnasa da darilma gel lütfen:) elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanirim.hep birilerini unutuyorum

Tamam dır çıkıp çıkıp gelerem artık

Benm etiketler pek olmuyor zaten siyah in çi yazılıyor hep benm siyah incim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…