Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ödevimi yaptım çaydanlığı çift ve poşetle oldum parlıyor mübarek eşimi de nöbete gönderdim şimdi devirdim popişi yatıyorum sabahın 5 buçuğunda kalkıyorum daha doğru sadece bedenimi kaldırıyorum zihnim uyuyor

ellerine sağlık canım:) ben daha yapmadim akşam yaparım inşallah:)

ben de geç kalkarsam kafa ayikmiyo
senin de eşin polisti demi:)

ellerine sağlık canım:) ben daha yapmadim akşam yaparım inşallah:)

ben de geç kalkarsam kafa ayikmiyo
senin de eşin polisti demi:)
Aynen canım polis bazen iyi oluyor nöbete gittiği o akşam TV karşısına yatıp daha da kalkmıyorum
Ben de çok geç kalkmam normalde en geç 10 da kalkarım ama 5 buçuk da çok erken ya

Aynen canım polis bazen iyi oluyor nöbete gittiği o akşam TV karşısına yatıp daha da kalkmıyorum
Ben de çok geç kalkmam normalde en geç 10 da kalkarım ama 5 buçuk da çok erken ya

ay ben de bi benim saniyodum geceye gitmesini bekleyen kafa dinliyorum resmen gerçi çocuk varken evde olmasi daha iyi oluyo. tek bakmak zor

sen neden o kadar erken kalkiyosun canım esini mi yolluyosun

ay ben de bi benim saniyodum geceye gitmesini bekleyen kafa dinliyorum resmen gerçi çocuk varken evde olmasi daha iyi oluyo. tek bakmak zor

sen neden o kadar erken kalkiyosun canım esini mi yolluyosun
Yok canım benim dersim 7 de başlıyor sabahçıyım ben 6 da evden çıkıyorum anca hazırlanıyorum yarım saatte nasıl hazırlanıyorum ben de şaşırıyorum sabahçı olmasam 1 saat öncesinden başlardım
Valla eşim evde yokken sıkılıyorum ama o yokken de çok güzel dinleniyorum bu yazdıklarımı görse çok üzülür

benimki artık kabullendi bazen ben gidiyimde rahat et sen biraz yalniz takil der

ben yarım saatte duş alip cay demleyip kahvaltı yapıp evden çıkardim yanima da yemek ve termosta çay alırdım
su an düşünüyorum aklım almiyo iyi yapiyomusum
lisede bi sene yedide derse girdim öğrenci olarak anlamakta zorlanıyorum öğretmen nasil anlatiyo aklım almiyo

Çocuklar zaten hala uyur vaziyette geliyor kimisi 2. Saate ancak yetişiyor kahvaltı yapmak isteyen var görsen beni onlarla uğraşırken benim uykum açılıyor çocuklara da hak veriyorum o saatte kalkıp okula gelmek çok zor ben öğrenci olsam gitmem okula ilk saatte

Haklısın canım milletle uğraşmak daha zor. Olsun ev pis olsun, dağınık olsun nasılsa dedikodu edecek kimse yok müsait oldukça yaparsın nasılsa.

Haklısın canım milletle uğraşmak daha zor. Olsun ev pis olsun, dağınık olsun nasılsa dedikodu edecek kimse yok müsait oldukça yaparsın nasılsa.

aynen öyle kuzum ne zaman derleyip toplayıp adam etsem evi o zaman gelir misafirde şansıma

çocuk kreste baslasin da o kresteyken halletcem hepsini inşallah

aynen öyle kuzum ne zaman derleyip toplayıp adam etsem evi o zaman gelir misafirde şansıma

çocuk kreste baslasin da o kresteyken halletcem hepsini inşallah

Amann canımız sagolsun çocuklarımız sağlıklı olsun da gerisi boş
Ben evi toplu tutamıyorum valla ne yapsam olmuyor ne yapayım temizliyorum dağılıyor yapacak birsey yok:)

Amann canımız sagolsun çocuklarımız sağlıklı olsun da gerisi boş
Ben evi toplu tutamıyorum valla ne yapsam olmuyor ne yapayım temizliyorum dağılıyor yapacak birsey yok:)

aynen öyle ya:) yapabildiğimi yaparım. zaten en fazla kaynanam laf eder etse etse. ona da o kadar titizdin de senin oğlun niye bu kadar pasaklı ve tembel yardim et karina demiyosun derim mesele çözülür

Kizlarr ben geldim
Sabah evi guzelce derleyip toplayip 1 makine camasir yikadim kaldirdim
Sonra bi guzel supurdum koltuk ortulerimi duzelttim
Mutfagimi toplayip aldim kizimi dolasmaya cikip geldim.
Aksam yemegi icin dunden barbunyam vardi yanina pilav kivircik salatasi yaptim esimi bekliyoruz simdi
Hee caydanlik odevimide hallettm az evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…