Tamam dır çıkıp çıkıp gelerem artık
Benm etiketler pek olmuyor zaten siyah in çi yazılıyor hep benm siyah incim
Ödevimi yaptım çaydanlığı çift ve poşetle oldum parlıyor mübarekeşimi de nöbete gönderdim şimdi devirdim popişi yatıyorum sabahın 5 buçuğunda kalkıyorum daha doğru sadece bedenimi kaldırıyorum zihnim uyuyor
Aynen canım polis bazen iyi oluyor nöbete gittiği o akşam TV karşısına yatıp daha da kalkmıyorumellerine sağlık canım:) ben daha yapmadim akşam yaparım inşallah:)
ben de geç kalkarsam kafa ayikmiyo
senin de eşin polisti demi:)
Aynen canım polis bazen iyi oluyor nöbete gittiği o akşam TV karşısına yatıp daha da kalkmıyorum
Ben de çok geç kalkmam normalde en geç 10 da kalkarım ama 5 buçuk da çok erken ya
Yok canım benim dersim 7 de başlıyor sabahçıyım ben 6 da evden çıkıyorum anca hazırlanıyorum yarım saatte nasıl hazırlanıyorum ben de şaşırıyorum sabahçı olmasam 1 saat öncesinden başlardımay ben de bi benim saniyodum geceye gitmesini bekleyenkafa dinliyorum resmen gerçi çocuk varken evde olmasi daha iyi oluyo. tek bakmak zor
sen neden o kadar erken kalkiyosun canım esini mi yolluyosun
Yok canım benim dersim 7 de başlıyor sabahçıyım ben 6 da evden çıkıyorum anca hazırlanıyorum yarım saatte nasıl hazırlanıyorum ben de şaşırıyorum sabahçı olmasam 1 saat öncesinden başlardım
Valla eşim evde yokken sıkılıyorum ama o yokken de çok güzel dinleniyorumbu yazdıklarımı görse çok üzülür
Çocuklar zaten hala uyur vaziyette geliyor kimisi 2. Saate ancak yetişiyor kahvaltı yapmak isteyen var görsen beni onlarla uğraşırken benim uykum açılıyorbenimki artık kabullendibazen ben gidiyimde rahat et sen biraz yalniz takil der
ben yarım saatte duş alip cay demleyip kahvaltı yapıp evden çıkardimyanima da yemek ve termosta çay alırdım
su an düşünüyorum aklım almiyo iyi yapiyomusum
lisede bi sene yedide derse girdimöğrenci olarak anlamakta zorlanıyorum öğretmen nasil anlatiyo aklım almiyo
derman pis olmakta
yetisebildigim kadarini yapıp gerisini görmemeye çalışıyorum
bide bizi memlekette rahat birakmazlardi ya. bu halimden daha beter olurdum sanırım. en azından kendi kendime dertleniyorumbaşkasının senin evinin huzurunu düzenini bozmasi daha kötü. çocuğumu istediğim gibi yetiştiriyorum kimse karışamiyo:)
o yüzden şükür ediyorum. zor ama benim kendi zorlugum diyorum:)
Haklısın canım milletle uğraşmak daha zor. Olsun ev pis olsun, dağınık olsun nasılsa dedikodu edecek kimse yok müsait oldukça yaparsın nasılsa.
Ya Kızlar bana etiket gelmiyorGünaydınnnn
Boş bırakmayın topiğiNego görüyor gibi düşünün
Eki Görüntüle 2539020
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
@Ayiyogi
K klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
aynen öyle kuzum ne zaman derleyip toplayıp adam etsem evi o zaman gelir misafirde şansıma
çocuk kreste baslasin da o kresteyken halletcem hepsini inşallah
Ben Pazar temizlemiştim....günaydın kızlar
ödevi düşünüyorum aklıma gelmiyo ya
bugün çaydanlık temizleyelim mi
ödev çaydanlık temizliği olsun
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
Kezmola
Ayiyogi
K klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
Yok bana da gelmiyor bi sıkıntı var.Ben unutuldumm mu ya ?? ☹ hiç bildirim gelmiyor bana , gerçi sizin düzene geçmem biraz zaman alacak boya yaptık evin içinde bebeleri kaybediyorum pek bi karışığız
Amann canımız sagolsun çocuklarımız sağlıklı olsun da gerisi boş
Ben evi toplu tutamıyorum valla ne yapsam olmuyor ne yapayım temizliyorum dağılıyor yapacak birsey yok:)
Yok bana da gelmiyor bi sıkıntı var.
Yapıldı✔günaydın kızlar
ödevi düşünüyorum aklıma gelmiyo ya
bugün çaydanlık temizleyelim mi
ödev çaydanlık temizliği olsun
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
Kezmola
Ayiyogi
K klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?