Canim ogluna gecmis olsun insallah gecer bir an once bu ara herkes bi hasta oluyo gecen.hafta benim kiz da hafif gecirdi biseyler cocklar hasta olmasa keskeben hastayım oglany aglak günlerinde babasi keyfinin peşinde
geç oluyo kusura bakmayin kızlar
su an kocami sinsice öldürme planları yapıyorum
Bol bol sicak seyler ic cnm en azndan.kafan rahatlar ben de olabilseydm bi vucudum nasl agirlasti gergin anlatamam. Sivilceler ckiyo belim agriyo gogsler agriyo belirtiler var ama gelemedi biTeşekkür ederim kuzumm
Off regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum. Doğum yaptıktan sonra hafiflemisti ağrılarım resmen geri dönmüş şu an. Çok kötüyüm
Bol bol sicak seyler ic cnm en azndan.kafan rahatlar ben de olabilseydm bi vucudum nasl agirlasti gergin anlatamam. Sivilceler ckiyo belim agriyo gogsler agriyo belirtiler var ama gelemedi bi
Benim senede 2 3 kez olabildigi icin pek tinmiyorum da hafiften.korku var tabi .. biyolojik olarakta cok kotu oluyor insan basim hryerim agriyo hic iyi degilim bugunEvet gerçekten kafam rahatladı çünkü hiç 1 gün bile şaşmazdı normalde. Korkuyordum o yüzden allaha şükür oldu. Insallah sen de kurtul bir an önce
Teşekkür ederim kuzumm
Off regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum. Doğum yaptıktan sonra hafiflemisti ağrılarım resmen geri dönmüş şu an. Çok kötüyüm
geçmiş olsun canım benim ya
benim usuyunce ağrım olur acaba usudun mu sende
Canim ogluna gecmis olsun insallah gecer bir an once bu ara herkes bi hasta oluyo gecen.hafta benim kiz da hafif gecirdi biseyler cocklar hasta olmasa keske
Evet canm babasiyla.disari cikmislsrdi bi kafam.rahatlayamaz zaten ya evde rahatca is guc yaptiydim bende dondurma yemis kizim bide havada esiyormus cokta.durdular normalde durmazlardi yazin bile okadar... ertesi gun basladi burun akntisi halsizlik geceleri hafif oksuruk ihlamur meyve ile biraz izledim ilac vermeden sukur baya gecti 1 hafta oldu bazen az burnu akiyo ... sana gecmis olsun ozaman kuzum sende mi usuttunoğlumun biseyi yok kuzum yapislik yapıyo annesine. ben hastayim :) senin kız üşüttü mü peki
I inessa armand Toşiyanım geçmiş olsun bi bal şerbeti iç sıcak su torbası yap karnına ayaklarının altına koy.
Çok iyigünaydın kızlar
ödevi düşünüyorum aklıma gelmiyo ya
bugün çaydanlık temizleyelim mi
ödev çaydanlık temizliği olsun
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
@klbk33
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
Ah kuzum nerede o günler
Kızıma kahvaltı ettirmeye çalışıyorum
Çok iyi
kk birinci noteri Geçmiş olsun kuzum
Kuzu ben dustan sonra saclarimi kurutur makineyi birakirim 5 dk sonra bidaha gelir kuruturum iyice kurumasi gerek yoksa bende de var sinuzit bas agrisi yapar islak kalrsa muhakkaksağolasın bonusumsaçlarım aşırı uzadi sanırım sinüzit yapıyo ıslak kalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?