Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben hastayım oglany aglak günlerinde babasi keyfinin peşinde

geç oluyo kusura bakmayin kızlar
su an kocami sinsice öldürme planları yapıyorum
Canim ogluna gecmis olsun insallah gecer bir an once bu ara herkes bi hasta oluyo gecen.hafta benim kiz da hafif gecirdi biseyler cocklar hasta olmasa keske

Teşekkür ederim kuzumm
Off regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum. Doğum yaptıktan sonra hafiflemisti ağrılarım resmen geri dönmüş şu an. Çok kötüyüm
Bol bol sicak seyler ic cnm en azndan.kafan rahatlar ben de olabilseydm bi vucudum nasl agirlasti gergin anlatamam. Sivilceler ckiyo belim agriyo gogsler agriyo belirtiler var ama gelemedi bi

Bol bol sicak seyler ic cnm en azndan.kafan rahatlar ben de olabilseydm bi vucudum nasl agirlasti gergin anlatamam. Sivilceler ckiyo belim agriyo gogsler agriyo belirtiler var ama gelemedi bi

Evet gerçekten kafam rahatladı çünkü hiç 1 gün bile şaşmazdı normalde. Korkuyordum o yüzden allaha şükür oldu. Insallah sen de kurtul bir an önce

Evet gerçekten kafam rahatladı çünkü hiç 1 gün bile şaşmazdı normalde. Korkuyordum o yüzden allaha şükür oldu. Insallah sen de kurtul bir an önce
Benim senede 2 3 kez olabildigi icin pek tinmiyorum da hafiften.korku var tabi .. biyolojik olarakta cok kotu oluyor insan basim hryerim agriyo hic iyi degilim bugun

Teşekkür ederim kuzumm
Off regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum. Doğum yaptıktan sonra hafiflemisti ağrılarım resmen geri dönmüş şu an. Çok kötüyüm

geçmiş olsun canım benim ya
benim usuyunce ağrım olur acaba usudun mu sende

geçmiş olsun canım benim ya
benim usuyunce ağrım olur acaba usudun mu sende

Evet canım baya üşüdüm bu ay, ayaklarım filan çok üşüdü ondan muhtemelen. Ama son aylarda üşüsem de hiç ağrım olmuyordu. Bekarlık günlerime döndüm resmen neredeyse hastaneye gidip iğne yaptırıcam o hale geldim.

Canim ogluna gecmis olsun insallah gecer bir an once bu ara herkes bi hasta oluyo gecen.hafta benim kiz da hafif gecirdi biseyler cocklar hasta olmasa keske

oğlumun biseyi yok kuzum ya pislik yapıyo annesine. ben hastayim :) senin kız üşüttü mü peki

oğlumun biseyi yok kuzum ya pislik yapıyo annesine. ben hastayim :) senin kız üşüttü mü peki
Evet canm babasiyla.disari cikmislsrdi bi kafam.rahatlayamaz zaten ya evde rahatca is guc yaptiydim bende dondurma yemis kizim bide havada esiyormus cokta.durdular normalde durmazlardi yazin bile okadar... ertesi gun basladi burun akntisi halsizlik geceleri hafif oksuruk ihlamur meyve ile biraz izledim ilac vermeden sukur baya gecti 1 hafta oldu bazen az burnu akiyo ... sana gecmis olsun ozaman kuzum sende mi usuttun

Ah kuzum nerede o günler
Kızıma kahvaltı ettirmeye çalışıyorum

çocuklar beraber yemekten hoşlanıyo canim:)
sen eline yalandan bi dilim ekmek al bal şerbeti yap. karışıklı yiyin:)
biz yeme sorununu öyle çözdük zamanla şişeye de koy suyu. nereye oturursan orda ayağının altina al. ihmal etme kendini. cocukla yapabilirsin bak bonusun dediklerini

6da uyandım kahvaltı yaptik eşimi gönderdim 9da tekrar uyumuşum 11de uyandım hala çok uykum var halim yok
Öğleden sonra hastaneye gidicem pco için kontrole kan sonuçlarım falan çıkmıştır işte bir de smear alacaktı regl olduğum için kalmıştı
Bugün hiçbir iş yapasım yok hastaneye gidene kadar
Ev toplanacak
Bulaşıklar toplanacak
Çamaşırlar katlanacak

Hepisini börtdeyini alan gelsun miiii

Hanimiş nerdeymiş kim doğmuş bugün

Kim ban almışta doğum günüsü buralarda olamamış

O herkesin sevgilisi bacısı sı sı sı ...

O tertemiz evlerin sebebi bi bi bi...

O gıcığın uyuzun teki ki ki ki

Negohatun

İYİ Kİ DOĞDUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…