Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet o bende de oluyo. resmen orucken acim diye bir sey yapamıyorum iftardan sonra da sistim agirlik çöktü diye bir sey yapamiyorum
Hahaha her türlü yapmıyosun yani Bende bikaç gün hiçbişey yapmıyorum ramazanda sonra dip köşe bi girişiyorum heryer tertemiz oluyo ama bir gün gitmiyor cocuk olunca, mesela bugun temizledim o kadar çayın yanında çerez yerken heryere döktü aksam aksam süpürge açtım mecbur İş yapmasam da benim öyle oturma yatma gibi bi lüksüm olmuyor ki kızın peşinde koştur, dağınıklık topla, oyun oyna, karnını doyur derken aksam oluyo. Diş cıkarıyo bide bu ara Öglen uykusunu da azıcık yapıyo hiç dinlenemiyorum yani Senin cocuk var mıydı

İyi akşamlaar

bugün neler yaptımdııı

çalışma odasını düzenledim
Çiçeklerin bazılarının saksılarını topraklarını değiştirdim
Balkonu süpürdüm sildim
Çamaşır yıkadım astım

Düdüklü gazabına uğradım yine tavanım dolaplar battı
Dolapları iç dış üst sildim
Tavanı sildim
Ocağı detaylı sildim
Mutfağı toparladım

toplu alışveriş yapmıştım onları yerleştirdim
Buzdolabını düzenledim
Salonu ve holü süpürdüm sildim
Bide banyoları cifledim vee kapanış

aa bide şey dolap içi organizer raf almıştım mutfağa oraları düzenledim bi kaç raf

Neler yapmıştım düneğin

Yatakları topladım
Yatak odasında yazlık kışlık ayırdım 5 raf boşaltıp sildim yerleştirdim.
Camını sildim.
Tamir ederim diye kenara koyduklarımı ayırdım 10 parçadan fazla olmuş.
Mutfak duruyodu makineye topladım.
5 dolap kapağı sildim
Aspiratörü ve fırının içini sildim.
Lavabo altında deterjan koyduğum yeri sildim.
Toz aldım aynaları sildim.
Banyo tuvalet klozet lavabo çamaşır suladım.
2 sepet dolu çamaşır katladım
Çocukların montlarını yıkadım kaldırmak için.
Bütün evi süpürdüm.
Balkonu ayrıntılı sildim 7 saksıyı kaldırarak.
Çiçeklerin kuruyan yapraklarını temizledim.
Büyük şebboyun yanına dibine küçük bi tane daha ektim.

Az soluklandım zaten iftar oldu.
Makineyi boşalttım yerleştirdim ve inzivaya çekildim.

Günaydın kızlar dün gün içinde çok çalıştım ama akşam hiçbirşey yapamadım büyük oğlanın dersi vardı onunla uğraştık küçük oğlanın iftardan sonra canlı dersi vardı kızında yaramazlık ve huysuzluğu vardı saat 11e kadar nefes aldırmadılar eşim sesten rahatsızlık olmamak için kulaklıklıklarıda kulağına taktı mutfak masasına bilgisayarını kurdu dünya yansa umrunda olmadı. Bende çocukları uyuturken uyuyakaldım. Zaten oruçsuz olacağım için onun sahurda benim umrumda olmadı. Ben gecenin 3 ünden saat 23 e kadar koştururken bir zahmet uyanıkken hazırlasın yesin dedim.
Velhasıl mutfağı bile toplayamadım şimdi erkenden kalktım mutfağımı toplayacak güne başlıyorum. Neyseki yorgunluktan negoo bile rüyalarıma gelmedi

Herkese bol enerjili musmutlu bir gün diliyorum

İveett mutfağı topladım, tezgahı çamaşır suyuyla sildim, tezgah dolap arası fayansları cifledim ovdum, üst mutfak dolap kapaklarını sildim, ocağı sildim, büyük turşu kavanozlarını boşaltmıştım onları yıkadım, masayı ve arka tezgahı sildim, yatmadan altını süpürmüştüm şimdide silip çıkacağım.
Canlı ders saati geliyor benim işler öğlene kadar rafa kalkar artık. Ha bu arada makineye çamaşır attım onlarıda gidip sereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…