- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Evi silip süpüreceğim ve ütü yapacağım bi de rutin işler yemek vsEee bugünki planınız ne gençler
Günaydın canım ☺Hayırlı sabahlarböyle çiçek getireniniz olsun.
Eki Görüntüle 2841820
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
Şuan aklımdan geçenleri bilmek istemezsin benceEee bugünki planınız ne gençler
Tüh aksilik durduk yere iş işte kolay gelsinDün öğlene kadar dersim vardı,öğleden sonra ödev yaptırdım oğluma.Biraz uyudumyemek hazırladım,iftar sofrasını kurdum derken bir de ne göreyim lavabom su tasirmis,bulaşık makinemin altından lavabo acicim da yoktu, sabahtandir onunla uğraştık, açıldı ama mutfak leş halıyı yıkamaya vereceğim umarım aciklardir. Geri kalanı da bı kirklarim artık gün icinde
Günaydın seninde çiçek getirenlerin bol olsun :)Hayırlı sabahlarböyle çiçek getireniniz olsun.
Eki Görüntüle 2841820
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
Bugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugunEee bugünki planınız ne gençler
Geçmiş olsun canım,kesin çözüldü mü sorun bariDün öğlene kadar dersim vardı,öğleden sonra ödev yaptırdım oğluma.Biraz uyudumyemek hazırladım,iftar sofrasını kurdum derken bir de ne göreyim lavabom su tasirmis,bulaşık makinemin altından lavabo acicim da yoktu, sabahtandir onunla uğraştık, açıldı ama mutfak leş halıyı yıkamaya vereceğim umarım aciklardir. Geri kalanı da bı kirklarim artık gün icinde
Ne yapsak resim çizip gül ağacını altına mı görmüyordukBugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
Allah düşmanımın başına bile vermesinAyak parmağımı çarptım yine
Bilmem hıdrellez de napılır kiBugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
HiçbirşeyBugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
Evi silip süpüreceğim ve ütü yapacağım bi de rutin işler yemek vs
Kolay gelsin ikinizedeGünaydın
Bir duş alıp, kahvaltı bir makina çamaşır asıp çıkıcam dışarda bir kaç işim var. Dün yapsaydım bugün işe bir uğrasaydım iyi olurdu ....
Sonrasında duruma göre karar vericem belki işe geçerim
Bu üçüncü oldu,neyse bu sefer öbür ayağımAllah düşmanımın başına bile vermesin
Benim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlereHahaha her türlü yapmıyosun yaniBende bikaç gün hiçbişey yapmıyorum ramazanda sonra dip köşe bi girişiyorum heryer tertemiz oluyo ama bir gün gitmiyor cocuk olunca, mesela bugun temizledim o kadar çayın yanında çerez yerken heryere döktü aksam aksam süpürge açtım mecbur İş yapmasam da benim öyle oturma yatma gibi bi lüksüm olmuyor ki kızın peşinde koştur, dağınıklık topla, oyun oyna, karnını doyur derken aksam oluyo. Diş cıkarıyo bide bu ara Öglen uykusunu da azıcık yapıyo hiç dinlenemiyorum yani Senin cocuk var mıydı
Off nolur beni buraya kapatsinlar
Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusumEee bugünki planınız ne gençler
Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyimBugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
Gecmis olsunBu üçüncü oldu,neyse bu sefer öbür ayağımmorarır şişer yine
Ne yapsak resim çizip gül ağacını altına mı görmüyorduk
Bilmem hıdrellez de napılır ki
Evet resim çizip yazıp gul ağacının altına koyuyoruz birde biz evde mum yakıp çocuğu zipaltip poposuna oklavayla vururlarmış boyu uzun olsun bu sene oğluma yapacamHiçbirşey
Aslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yineBenim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlereis yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim
Off nolur beni buraya kapatsinlar
Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusumdün yapamadıklarımi yapcam
Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyimsen napcaksin?
Hmm ben de hayatimda bi kere yapmistim arkadasim yapiyodu hadi hadi sen de yaz diye fişteklemistiAslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?