Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün öğlene kadar dersim vardı,öğleden sonra ödev yaptırdım oğluma.Biraz uyudum yemek hazırladım,iftar sofrasını kurdum derken bir de ne göreyim lavabom su tasirmis,bulaşık makinemin altından lavabo acicim da yoktu, sabahtandir onunla uğraştık, açıldı ama mutfak leş halıyı yıkamaya vereceğim umarım aciklardir. Geri kalanı da bı kirklarim artık gün icinde

Tüh aksilik durduk yere iş işte kolay gelsin

Geçmiş olsun canım,kesin çözüldü mü sorun bari

Benim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlere is yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim
Off nolur beni buraya kapatsinlar
Eee bugünki planınız ne gençler
Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusum dün yapamadıklarımi yapcam
Bugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun
Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyim sen napcaksin?

Aslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yine

Aslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yine
Hmm ben de hayatimda bi kere yapmistim arkadasim yapiyodu hadi hadi sen de yaz diye fişteklemisti
Aslı var mı nedir ne değildir hic bilgim yok gerçekten
Allah dualarini kabul etsin canim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…