Çok şükür iyi parmağım şişmedi bu seferParmağın nasıl oldu?
Hâlâ ütülenicekler var acileri ütüledim işte idare eder bir süre ...
İyi ütü yaparım beğenir herkes okurken yazları ütücü olarak çalışmıştım
Gider gider,bu sefer pozitif elektrik aldımBakalım ne kadar gidecekhangimize lazım değil ki valla rahatlıyor insan tavsiye ederim
Kuyruk beklersin. dün elline tabak, bardak, saksı, saç kurutma makinası alan marketten çıkıyordu:)))
5 te kapanıyor çok kalabalık olmaz mı o saatte
Uymadım yani gönlüm uymak istese de uyumadımSen ona uyma züpürgem,sen hamarat,sen çalışkan sen ki kaynanası gelecek olan
Daha bebeğin küçük canım ufaktan dikkat etmeye çalış süt açısından bi faydası olmayan boş kalorilerden uzaklaşınca kolaylıkla gidecektir inşallahInan bilmiyorum Bonus, yani evde tartı bile yok, o kadar umursamamisim sen düşünbüyük hissediyorum ama tahminlerim +20 yönünde
Yok canım aslında 5 ay oldu sayılır, ama emziriyorum diye çok korkuyorum ben de. En azından bir altı ay süt alsın istiyorum.
Hep emzirirken normal kiloma döndüm diyenlere kandım
Sorma Negoo yayani çok takılmadim ama bir miktar üzülmedim de değil..
Bari karantina kalksa da yürüyüşlere başlasak ufaklık da büyüdü sayılır.
Hahaha bana yemek vermiyor sipirge halim kalmıyor muhabbeteHa şöyle yaherkesin rengi kendine güzel.
Napaysın? Sipirge diyet yaptıralı muhabbetin kesildi
Neeee züpürge yemek vermiyi miHahaha bana yemek vermiyor sipirge halim kalmıyor muhabbeteValla benim kız çok hareketli bonus onun peşinde koştur koştur canım çıkıyor bide uyanıkken pek telefonu elime alamıyorum istiyor hanımefendi,bende alışmasın diye ortalıktan kaldırıyorum genelde o uyuyunca rahatça uğraşabiliyorum. Tabi o uyuyunca bende hal kalırsa Bide şimdi iki topik okdu takip ettigim zor oluyo
Ben yaptım bugun ütüleri şükür,yapmadıkça bi yandan çamaşır yıkanıyor birikiyor iyice zor olcak hemen hallettimBenim ütüleri de yapsaydın elin değmişken
Kaç aylık bebeğin benimde 20 kilo vermem lazım bikaç kilo gitti insallah hepsini vercem. Bende doğumdan sonra daha cok kilo aldım emziriyorum diye yedim yedim şiştimInan bilmiyorum Bonus, yani evde tartı bile yok, o kadar umursamamisim sen düşünbüyük hissediyorum ama tahminlerim +20 yönünde
Yok canım aslında 5 ay oldu sayılır, ama emziriyorum diye çok korkuyorum ben de. En azından bir altı ay süt alsın istiyorum.
Hep emzirirken normal kiloma döndüm diyenlere kandım
Sorma Negoo yayani çok takılmadim ama bir miktar üzülmedim de değil..
Bari karantina kalksa da yürüyüşlere başlasak ufaklık da büyüdü sayılır.
Sazan da bir balıkMaliye takılıyorum :))
Şu kitabı aldım bi de kargoda gelecek inşallahGider gider,bu sefer pozitif elektrik aldım
Gidicem şart da hala erteliyorum
Şu kitabı aldım bi de kargoda gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?