Elf gözlerim neler okuyor böyleKoronadan sonra baya psikolojim alt üst oldu. Ben de psikolog eşliğinde online zayıflama kampına girdim. Çok iyi geldi valla bu gazla baya giderim artık sonra gaz bitince başka bişeye geçerimşu an bütün odalarım toplu. Bulaşık yok, kirli sepetim boş, ütüm katlanacak çamaşırım yok aynalarımda TV de parmak izim yok. Ocağım fırınım tertemiz uzun soluklu olur inşallah
Günaydın
Hadi Allah güç kuvvet versinYarın yapacaklarimi yazayim;
Camasir katlamak makineye camasir atmak
Bulasik makinesini yerlestirmek
Evi viledalamak
Lavabolari silip viledalamak
Kusumun kafesini temizlemek
Yemek yapmak ( patates püresi, et sote, köz patlican salatası, ayran aşı çorbası)
Toz almak
Nevresimleri değiştirmek
Yemek yapmam lazim daha fazla bir sey yapmiyim anca olur zaten halim kalmiyo.
Kendim icin ertelemeden yarin mutlaka yapmam gerekenler;
Kuran okumak
Namazlari eksiksiz kilmak
Ders çalışmak
Spor yapmak
Kisisel bakım yapmak
Niyet ettim yarin sabahtan itibaren coook verimli bir gün geçirmeye. Gündüzlerim bosa gidiyo gibi hissediyorum olmuyo böyle
Allah kolaylık versinNego m dün biraz iş yaptım ama onları yazmak yerine bugün yapacaklarını yazayım da görev olsun
1)odalar toplanip havalandirilacak,süpürüp silinecek(hah gün bitti)
2)WC ,banyo temizlenecek
3)Yemek, salata, cacık vs
4)iki makine çamaşır yıkanıp yerleştirilecek
5)Kitabim az kaldı,bitirilecek
6)Ne zamandır paylaşım yapmıyorum Instagramdaki kitap hesabından bir kitap tahlili paylaşılacak(Bunu yine yapamam gibi geliyor ama belki yazarsam yapmak zorunda kalırım diye yazıyorum)
7) çocuklarla oyun ya da bisiklet
Kendime kolaylıklar diliyorum
Geçmiş olsun,dinlen dikkat et kendineGünaydın kızlar
Ramazan ın ilk günleri iyiydi çok etkilenmiyordum ama son günlerde hep bişeyler çıkıyor. Ya biyerlerim ağrıyor ya da yerimden kalkasım gelmiyor
Bebeğin çok küçük ama daha,diyeti düşünmen için erken.Teyzen de iyi moral vermişGünaydın herkese, hayırlı sabahlar
Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.
Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diyedoğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin
Benim ütüleri de yapsaydın elin değmişkenGünaydın akşam bir ütü yapmışım, inanılmaz yoruldum. saat 2 ye kadar sürdü hıdrelesi filanda unutum
Sağol canım benimGeçmiş olsun,dinlen dikkat et kendine
Sen ona uyma züpürgem,sen hamarat,sen çalışkan sen ki kaynanası gelecek olanDeme deme zaten çok gidesim yok iyice oturacağım yoksa
Gebe diye dedim yoksa bana vacip bilmezmiyim
Yediklerine dikkat et,karbonhidrat ağırlıklı beslendiysen halsiz bırakırSağol canım benimvalla ben de anlamadım son günler neden böyle
Tamam canım sağol biraz daha dikkat edeyimYediklerine dikkat et,karbonhidrat ağırlıklı beslendiysen halsiz bırakır
Inan bilmiyorum Bonus, yani evde tartı bile yok, o kadar umursamamisim sen düşünKaç kilo fazlan var ki?
Yok canım aslında 5 ay oldu sayılır, ama emziriyorum diye çok korkuyorum ben de. En azından bir altı ay süt alsın istiyorum.Yeni doğum yaptıysan acele etme canım emziriyorsan internette emziren anne diyetleri çokça var yavaş yavaş verirsin inşallah
Sorma Negoo yaBebeğin çok küçük ama daha,diyeti düşünmen için erken.Teyzen de iyi moral vermiş
Parmağın nasıl oldu?Benim ütüleri de yapsaydın elin değmişken
Kuyruk beklersin. dün elline tabak, bardak, saksı, saç kurutma makinası alan marketten çıkıyordu:)))malipina 4 te markete gidicem bugün 4:30 a sarkabilir
5 te kapanıyor çok kalabalık olmaz mı o saattemalipina 4 te markete gidicem bugün 4:30 a sarkabilir
Bakalım ne kadar gidecekElf gözlerim neler okuyor böyle
MaşAllah çok iyi.Bana da şart psikolog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?